Sådan får du volumen i håret naturligt

Tyndt hår problemer vedvarer og er virkelig mareridt at håndtere. Mens du drømmer om at have et hoved fuld af tykke krølle masker, bliver din hovedbund ofte udsat, når du deler dit hår til den ene side. Hvis du vedligeholder siden længe, ​​bliver afskeden lidt for stor, og igen bliver tynde hårproblemer ved med at genere dig. Alle elsker et fluffet hårhår, og her er derfor nogle skøre gode tips, som du kan implementere for at skjule dit tyndere hår. Disse tips og tricks vil ikke kun sætte en trend, men vil også tilføre volumen til dit hår.

Sådan får du volumen i håret naturligt

Hvad er trinene til at have volumen i håret?

Det grundlæggende formål er at tilføre dit hår et fint volumen, når det er bedst, men uden at få alvorlige konsekvenser. Normalt hvis du har fint hår, har det en tendens til at slå sig ned fladt på dit hoved. Manglen på tykkelse i håret tvinger håret til at slå sig ned mere og med produktopbygning eller endda den daglige forurening bliver det næsten umuligt at opretholde et godt volumeret look til dit hår uden at skulle bekymre sig om at skade det.

hår for at få lidt volumen på hår 1

I denne artikel i dag taler vi om de forskellige måder til, hvordan man får volumen i håret naturligt, men før det er det grundlæggende trin i denne proces at droppe den ældgamle idé om at få lag, når de siger, at dit hår har brug for volumen. Selvom et ordentligt fjer -snit eller -lag i de første par dage fnugger dit look, med tiden på grund af mangel på professionel salon styling, vil dit hår have en tendens til at slå sig ned. Lagene ville så igen tegne sig for tyndhed af hår frem for det modsatte.

Tilbage til det grundlæggende:

Mange hårtriks involverer dig som individ til at være forsigtig med den måde, du bærer dig selv og dit hår på. Beskyttelse af dit hår mod sol og varme hjælper dig ikke med volumen og heller ikke klipningen. Her er nogle grundlæggende tips til, hvordan du får volumen i håret.

hår for at få lidt volumen på hår 2

1. For en betydelig succes skal rødderne eller basen perfekteres, og derfor er det af største betydning, at du fokuserer på dine rødder denne gang i stedet for hele stykket. Rødderne hjælper dig med at opnå det nødvendige volumen. Du skal sørge for, at produktopbygning undgås, og for at rengøre din hovedbund med jævne mellemrum. Masser dem godt for god blodcirkulation.

2. Dine hænder vil gøre jobbet for dig. Alt du behøver er en kraftig hårbørste. Processen kaldes drilleri, hvor du snitter en del af dit hår og holder det med din ene hånd, mens den anden hånd fokuserer på at børste hårets rødder i den modsatte retning for at skabe en krus på bagsiden. Glat toppen ud med din hånd, men sørg for, at du hver aften fjerner dit hår.

3. Det er ofte et nyt trick, der bliver ansat af kvinder over hele verden, hvor du efter et godt brusebad tørrer dit hår og i processen binder det på en sådan måde, at håret næste morgen bevarer en anden form. Normalt går du efter vendinger, hvor du kan sno dele af dit hår og binde dem i en bolle. Vent på natten, og sportskrøller næste morgen.

4. Hvis du ikke vil ændre din hårtype, skal du blot bruge varmen som en ven til at arbejde på din seneste tykkelse. Brug af en føntørrer til at opvarme dine rødder hjælper dig med at opnå det nødvendige volumen. Dette kan være det samme, når du bruger varmejern. Bare start fra rødderne og træk det ud sidelæns i stedet for nedad.

Gå kommercielt:

hår for at få lidt volumen på hår 3

Hvis hjemmetrickene ikke gør jobbet for dig, kan du altid vælge kommerciel hjælp, hvor du får ekstra fortykkelsesserum, indbyggede balsam til ekstra volumen, hårvolumerende shampoo og fortykkende hårspray, der kan hjælpe dig i volumenspillet. Sørg dog for, at der ikke er nogen produktopbygning.