15 forskellige hårsløjfe -designs til kvinder og babypiger

Hårbuer har været i modebyen i lang tid. De kommer specielt lavet til babyer, til mænd og kvinder. For babyer er de mere bløde og hjælper med at sikre de mindre hår på stedet eller i det mindste forhindre det i at falde på ansigtet. For mændene og kvinderne er tanken at holde håret godt vedligeholdt. De er især nyttige, når de rejser, da det hjælper med at kontrollere kruset af håret, når det flyver. De holder håret på plads og er dermed mere en velsignelse.

Forskellige hårsløjfe -designs til kvinder og babypiger

Hårbuer i dag, findes i mange designs og slags. Nogle af dem er lavet af plast, mens dem, der er lavet til babyerne, er lavet af stof. Uanset hvad den er lavet af, gør den stadig en god retfærdighed over for dens formål. Her er nogle af de slags buer, du skal begynde at tilføje til din samling.

De mange smukke hårbuer til kvinder:

Så før du begynder at tro, at der kun er én slags, er her de mange typer hårbuer, du vil støde på.

1. Båndbuer:

Båndbuer er temmelig små ting. De er for det meste lavet af stof og kan let laves derhjemme. Disse buer er undertiden også bundet på gavepakkerne og er attraktive. Satinmateriale foretrækkes til fremstilling af dette, og båndet sidder smukt på buen. De foretrækkes normalt til babyer og teenagere og er et godt valg til en fest. Da de er lavet af stof, er det let at være tilbøjelig til at beskadige. Det er noget at passe på. Nogle af båndbuerne er også lavet til kvinder i og ser smukke ud.

2. Stofbuer:

Stofbuer, ligesom deres navn, er udelukkende lavet af stof efter eget valg. Disse sløjfer kan let laves derhjemme i forskellige former og størrelser afhængigt af hvem du laver det til. En af de bedste ting ved stofbuer er, at de kan vaskes og holdes rene. Tværtimod kan det også være tilbøjeligt til meget snavs og olie i håret. Ikke desto mindre er de gode til teenagere og spædbørn og er venlige for håret. Disse stofbuer kan også laves til båndbuen, så valget er virkelig op til dig, hvilket design du gerne vil have.

3. Boutique buer:

Boutique buer er sindssygt søde og er ligefrem grundlæggende. Den består af fire sløjfer, to på hver side, hvis ender er trimmet og forbliver i diagonale snit. Størrelsen afhænger normalt af, hvem du har til hensigt. Du kan finde en række designs og former her, og derfor er boutique -buer interessante ideer til dine børn. De er undertiden lavet af stof eller uld, og derfor kan de oftest rengøres.

4. Multi-Loop hårbuer:

Disse smukke buer findes i mange loop -lag. Disse smukke små buer kan laves til den form, du kan lide, blomst, bånd eller andre bare tilfældige former. Det bedste ved dem er, at de også kan laves i stof, og derfor kan rengøring være let. De er også lavet af elastisk stof og bruges af plejer og babyer. De tilbyder en bred vifte af farver og får det derfor til at se meget attraktivt ud.

5. Pin Wheel Hair Bows:

Pin -wheel hårbuer er perfekte små bånd til søde piger. De får deres navn fra formen på deres sløjfe mønster. Båndene foldes for at lave en sløjfe, der er formet som et nålehjul. Disse får din sløjfe til at se fyldigere og større ud. De er perfekte sætningsstykker på hår og findes i mange farver og mønstre. Det almindelige og mest populære mønster er prikkede hjulbue med prikker, som kan få enhver pige til at blive forelsket i dette smukke tilbehør.

5 bedste hårbue -designs til voksne kvinder:

Hvem siger, at hårbuer kun er til piger og babyer? Dette søde tilbehør er perfekt til voksne kvinder, der elsker at forblive smarte og moderne. Tjek disse top 5 hårbue designs specielt lavet til voksne:

1. Hvidt satinhårsløjfe:

Tjek denne søde lille skat af et hårbøjlebånd. Den elegante satinbue giver et perfekt hårtilbehør til ethvert vestligt slid, især med et matchende aftenbeklædningstøj. Dette får dig ikke kun til at se sød ud, men giver også et strejf af elegance til dit hår på grund af kvaliteten af ​​det anvendte stof.

2. Golden Glitter Hair Bow Band:

Vil du bruge noget til den elegante bolle? Tjek dette smukke guldglitrende hårbøjlebånd, der får din bolle til at se komplet ud. Det sidder ikke kun på dit hår som en krone, men får dig også til at ligne en dronning undervejs. Glitterne kan komme i mange farver som sølv, rosaguld og endda sort.

3. Sennepsgult Polka Dot Fabric Hair Bow Band:

Dette er endnu en sød lille hårbue, der helt sikkert vil tilføre dit look et vintage touch. Det sennepsgule prikket stof kommer i et slips -bånd. Dette er fantastisk til afslappede outfits og kan få dig til at se elegant ud. Dette er specielt lavet til voksne kvinder, der elsker at tilføje et lille retro -look til deres ellers kedelige outfits.

4. Ivory Birdcage Veil Fabric Hair Bow Band:

Dette er specielt fremstillet til alle brude og brudepiger derude. Elfenbenshårsløjfen er lavet af overlegen satinstof. Denne sløjfe er fastgjort til basen, der har et fugleskabsslør. Denne sløjfe får enhver brud til at se enkel, men alligevel speciel ud. Hvis du vælger andre farver end hvid, kan du bære enhver formel lejlighed for at se bedst ud.

5. Pulverblåt hæklet hårsløjfe:

Tjek dette dejlige pulverblå hæklede hårbue, der får dig til at se fantastisk ud på en kold vinterdag. Selve udseendet af denne bue får dig til at føle dig varm og hyggelig. Buen er specielt designet til at være stor, så den passer til voksne kvinder. Det er altid bedre at gå efter simple pastelfarver for et subtilt og køligt look.

Top 5 hårbuer til babypiger og skolepiger:

Hårbuer har været på mode i lang tid. De bruges mest baby piger og har også hjulpet dem. Her er nogle af de sejeste slags hårbuer til babypiger, som du helt sikkert skal tilføje til din babysamling.

1. Hot Pink Silver Floral Print Fabric Hair Bow Band:

Blomster går aldrig af mode. De ser dejlige ud hele sæsonen og passer specielt til almindelige outfits. Denne dejlige lyserøde og sølvfarvede hårbue gør det til et smukt tilbehør til din baby pige. Den kommer i en hovedomslagsmodel, der passer godt til din babys hoved. Du behøver ikke bekymre dig om, at båndet prikker din babys sarte hoved, da det er lavet i blødt stof.

2. Gul blomsterprint Satin Pinwheel Hair Bow:

Tjek denne smukke pin -wheel hårbue, der leveres med et gult satinbånd. Buen matcher næsten ethvert outfit af din prinsesse og får hende til at se yndig ud. Hun vil helt sikkert skinne som en stjerne i denne smukke og farverige flerlagede hårbue. Dette er specielt lavet til små piger, der kan lide at se deres bedste ud på særlige fotoshoots og første fødselsdag.

3. Grøn Polka Dotted Oversized Hair Bow:

Tjek denne fantastisk smukke grønne polka-prikkede overdimensionerede hårbue. Dette er perfekt til din dejlige lille prinsesse, der ønsker at tilføje et strejf af glamour til sit outfit. Dette kommer i en clip-on model, og et bånd kan også fastgøres til det for et andet look. Denne sløjfe er bestemt et statement -stykke og vil helt sikkert få din pige til at se bedst ud.

4. Gul og sort Honey Bee Ribbon Hair Bow:

Dette er vores favorit blandt hårbue modeller. Honningbiens kombination af sort og gul får det til at se så yndigt ud. Din pige vil helt sikkert ligne en sød dronningbi, der er klar til at gøre alle til hendes emner. Denne hårbue i satinbånd er ekstremt blød på din babys sarte hår, og hun vil helt sikkert elske dit valg.

5. Lavendel Satin Princess Hair Bow:

Dette er lavet specielt til hendes højhed. Den lavendelfarvede satinhårsløjfe er kombineret med specielle materialer som fjer, krone og trykte bånd til et designer look. Disse typer hårbuer er specialfremstillede, så de matcher din piges outfit. Disse buebånd er specielt fremstillet til prinsesse temafester og får alle til at sige WOW!

Sådan laver du (DIY) hårbuer: Trin-for-trin procedure til at lave hårbuer til piger:

1. Grundlæggende Boutique Hair Bow

Ønsker du at lave din egen hårbue? Tjek denne enkle trin-for-trin procedure for at prøve at lave dine egne hårbuer:

Du får brug for:

 • Bånd – 1 mt
 • Saks
 • Limpistol

Gevindnål

Procedure:

 • Anskaff først alt det nødvendige materiale
 • Klip et stykke bånd og markér midten
 • Fold nu de to ender af båndet som vist i punkt 3
 • Træk den højre ende af båndet opad
 • Lav nu en fold på denne ende af båndet, så kurven er parallel med den første fold
 • Lad enden af ​​denne fold røre ved den første fold af båndet
 • Fastgør den godt med en tråd, og lim den fast
 • Tag et lille stykke bånd og dæk tråden som vist på billedet.

2. Sød stofhårsløjfe:

Ting du skal bruge:

 • Stof stykke
 • Tråd
 • Limpistol

Procedure:

 • Tag et stykke stof og fordel det jævnt
 • Fold de to halvdele i midten som vist
 • Hold foldene med din finger i midten som vist
 • Fastgør det med en tråd
 • Tag nu et stykke stof og lim det på tråden som vist

Yderligere tips til valg af den perfekte hårbue og vedligeholdelse:

 • Se disse enkle tips til at hjælpe dig med at vælge din ideelle hårbue:
 • Kontroller altid materialets kvalitet først. Billige materialer holder ikke længe og ser ikke attraktive ud
 • Stil altid dig selv spørgsmålet om, hvilken anledning det er til? Og hvilket outfit skal jeg matche det med?
 • Hvis det er et enkelt, afslappet look, skal du vælge bomuldsmaterialer
 • Til brude- og halvbrude-look er satin din bedste chance.
 • Du kan vælge andre materialer som uld, filt for at skabe en struktureret effekt på buerne.
 • Hvis din bue kommer af, er der intet at bekymre dig om. Følg blot disse DIY -trin for at få det tilbage til formen.
 • Sløjfer er sarte og kan let komme af. Håndter dem forsigtigt
 • Tilføj fjer, perler og andet tilbehør til et finurligt look
 • Du kan vaske dem forsigtigt i vand og lufttørre
 • Hvis du har en sløjfe, der kommer af hårbåndet, skal du blot holde dig til et klip eller et gummibånd for at genbruge det.

Hårbuer er ret små tilføjelser til håret bare for at sikre, at de forbliver på plads og ikke rod og falder på dine øjne. Mens de fleste typer er klart inspireret af båndet, er de også lavet til mange andre former for babyer og teenagere. De er den populære populære blandt teenagere!