9 bedste hårtransplantationscentre i Indore

Problemet med tilbagetrækning af hårgrænse og for tidlig skaldethed er ikke kun almindeligt i storbyer, men det vedvarer også i mindre byer som Indore. At være en mindre by betyder ikke, at Indore mangler i nogen aspekter. Indores befolkning er forsynet med alle former for hårvækstprocedurer som ayurvediske behandlinger, homøopati og endda hårtransplantationskirurgiske klinikker.

Indore har nogle af de bedste hårimplantationscentre og klinikker, som du finder i Indien.

Hårtransplantationscentre i Indore

Hårtransplantation i Indore:

Her er en liste over 9 bedste hårtransplantationstjenester i Indore med relaterede websteder, du kan vælge.

1. Forynge hårtransplantation:

Rejuvenate Hair Transplant blev grundlagt i 1994 og har de mest topmoderne teknikker og udstyr, som du finder andre steder. Under ledelse af den anerkendte Dr. Anil K. Garg og hans team af kvalificerede kirurger har klinikken tilbudt deres kunder 100% resultater. Udover hårtransplantation tilbyder centret også kosmetisk kirurgi, mikrovasekulær og laserkirurgi.

Internet side: www.rejuvenatehairtransplant.com

2. Sai Cosmetics and Hair Transplant Clinic:

Siden starten, har Sai Cosmetics and Hair Transplant Clinic leveret de bedste hårtransplantationstjenester til indores befolkning. Deres motto er at genoprette deres kunders tillid og lykke ved at tilbyde hårtransplantationskirurgi til overkommelige priser. Få din aftale nu.

Internet side: www.saicosmetics.com

3. Perfekt hårtransplantation:

Perfekt hårtransplantation er dit bedste valg til hårtransplantation i Indore. De har de højeste succesrater med at helbrede for tidlig skaldethed. Alle FUE- og FUT -hårtransplantationsoperationer på Perfect Hair Transplant udføres under opsyn af veteranen Dr. Amitabh Srivastava. De praler stolt af deres bedste legitimationsoplysninger og service af høj kvalitet.

Internet side: www.perfecthairtransplant.com

hårtransplantation-i-indore

4. Kosmetisk kirurgi klinik:

Cosmetic Surgery Clinic er en af ​​de banebrydende hårtransplantationsklinikker i Indore. Indtil dato har klinikken givet over 4000 vellykkede tilfælde af hårtransplantation under vejledning af Dr. Manoj Khanna og hans ekspertteam af læger. Kosmetisk kirurgisk klinik henvender sig ikke kun til folk i Indore, de har patienter i Storbritannien, USA, Australien, Sydafrika og endda i Mellemøsten.

Internet side: www.cosmeticsurgery-india.com

5. Marmm Klinic:

Marmm Klinic har specialiseret sig i procedure for ekstraktion af follikulær enhed til hårgenopretning. Klinikken er godt placeret og centralt placeret i Indore. Det giver også sine kunder faciliteter i verdensklasse til den mest rimelige pris. Alle de hårtransplantationsmetoder, der bruges her, er arfrie og mindre invasive.

Internet side: www.marmm.com

6. Naturlige hårtransplantationer:

Naturlig hårtransplantation er endnu en kæde af succesrige hårtransplantationsklinikker i Indien. Klinikken blev oprettet i Indore i 2008 og har indtil da leveret eksemplariske transplantationsoperationer. Deres mål er at bringe smil på læben hos alle kunder. Alle procedurer ved naturlig hårtransplantation er absolut sikre og effektive.

Internet side: www.naturalhairtransplant.com

7. Dr. GL Jakhetia:

Dr. GL Jakhetia er et navn, der skal regnes med hår- og kosmetisk kirurgi. Han har den mest omfattende erfaring inden for hårtransplantation og hårgenopretningsprocedurer. Han specialiserer sig hovedsageligt i procedurer for ekstraktion af follikulær enhed og transplantation af follikulær enhed. Besøg hans klinik og få din tid til denne ekspertkirurg nu.

Adresse: 12/1, Sapna Chambers, 1. sal, South Tukoganj, Indore – 4520001

8. Richfeel Trichology Center:

Richfeel Trichology center er en velkommen tilføjelse til området kosmetisk og hårtransplantation. Klinikken indhenter hurtigt i Indore på grund af teknikker i verdensklasse og topmoderne infrastruktur. De har et team af internationalt uddannede læger, der giver det højeste succesforhold. Internet side: www.richfeel.com

hår-transplantation-indore

9. Anil Dashore Skin and Hair Clinic:

Denne hårklinik opererer under Dr. Anil Dashores færdigheder og tager hurtigt fart inden for hårtransplantation og kosmetologi. Dr. Anil har udført utallige tilfælde af vellykkede hårtransplantationer. Er omfattende viden og erfaring misundelsesværdig. Fix din aftale nu.

Adresse: Prince Plaza, 1. sal, Sapna Sangeeta Road, Indore – 452001

Disse hårtransplantationscentre i Indore vil uden tvivl give dig de bedste tjenester.