9 bedste hårtransplantationscentre i Jaipur

Problemet med tilbagetrækning af hårgrænse og for tidligt hårtab er almindeligt i alle de større byer i landet. Den stressende livsstil og usunde kost har forværret tilstanden. Mennesker i Jaipur udsættes også for lignende forhold og søger konstant efter måder at tackle progressiv skaldethed på. For nemheds skyld er angivet nedenfor en liste over nogle berømte hårtransplantationscentre i Jaipur ‘Pink City’.

Bedste hårtransplantationscentre i Jaipur

Hårtransplantation i Jaipur:

Her er en liste 0f 9 bedste klinikker til hårtransplantation i jaipur med adresser, du kan vælge.

1. Medispa Hair Transplant Center:

Medispa Hair Transplant Center er et vigtigt navn inden for kosmetisk kirurgi. Klinikken opererer under tilsyn af Dr. Suneet Soni og hans team af kvalificerede kirurger. Hos Medispa bruger de kombinationsteknikken til ekstraktion af follikulær enhed og strimmelmetode for at garantere gode resultater.

Adresse: D145, Opp. Inox, Behind Power House, Amrapali Marg, Vaishali Nagar, Jaipur – 302021

2. Perfekt hårtransplantation:

Dette er det førende valg for folk i Jaipur. På Perfect Hair Transplant bruger de de bedste teknikker til hårtransplantation nemlig FUE og FUT. Alle operationer udføres af Dr. Amitabh Srivastava og hans team af uddannede læger. Dr. Amitabh er uddannet i hårtransplantation og plastikkirurgi og er kendt for sine fejlfri færdigheder. Perfekt hårtransplantation er din tid og penge værd.

3. Tilfredshed Hair Weaving Point:

Ligesom sit navn har Satisfaction Hair Weaving Point til formål at levere tilfredsstillende hårgenopretningstjenester til sine kunder. De bruger state-of-the-art udstyr og nyeste teknikker til at give naturlige resultater. Alle deres procedurer ledes af et ekspertteam af professionelle og er absolut sikre og effektive.

Adresse: 137, Space Cinema City Plaza, 1. sal, Bani Park, Jaipur – 302016

4. Kosmetisk kirurgi klinik:

Under ekspertovervågning af veteranen Dr. Manoj Khanna har Cosmetic Surgery Clinic skåret et navn for sig selv på få år efter dets begyndelse. De har en kundebase på over 4000 kunder i Indien og i udlandet. De har også taget hensyn til berømthedskunder og stræber efter at tilbyde de bedste transplantationsoperationer til rimelige omkostninger.

Hjemmeside: cosmeticsurgery-india.com

bedste-hår-transplantation-i-jaipur

5. Dr. Batra’s:

Dr. Batra har altid været et navn, der regner med at anvende nyeste teknologi og innovativ tilgang for at maksimere deres klients fordele. De har et team af teknologisk avancerede og specialiserede kirurger for at sikre 100% positive resultater. Dr. Batra’s er din one-stop-løsning til alle hårrelaterede problemer.

Websted: www.drbatras.com

6. Richfeel Trichology Center:

Richfeel Trichology Center har i årtier tilbudt fremragende skønhed, hår og personlig pleje. De vokser hurtigt og har 30 forretninger i hele Indien. Hos Richfeel finder du en række kirurgiske og ikke -kirurgiske hårløsninger, der også er tilpasset deres kundes behov. Få din tid nu.

Adresse: S-1, Lusatia Towers, Ground Floor, Ashok Marg, Janpath, C Scheme, Jaipur-302001

7. Shradha Clinic:

Shradha Clinic er dit svar på alle slags hårrelaterede problemer. Klinikken bruger state-of-the-are hårgenopretningsteknikker til at give uovertrufne resultater. Alle deres behandlinger er absolut effektive og sikre og kan fås til meget overkommelige priser.

Adresse: Dadi Ka Phatak, Jhotwara, Jaipur – 302010

8. Mittal Skin Hair and Cosmetic Clinic:

Din søgning efter kvalitetshårimplantatservice ender med Mittal Skin Hair and Cosmetic Clinic. Klinikken blev grundlagt af Dr. Sunil Kumar Mittal i 2008 og har siden leveret bemærkelsesværdige tjenester inden for kosmetik og skønhedskirurgi. Deres teknikker er de bedste og garanterer sikre resultater.

Adresse: G-2, Hanumant Tower, Behind National Handloom, Central Spine, Vidhyadhar Nagar, Jaipur-302039

9. Imperativt hårvævningscenter:

Imperative Hair Weaving Center i Jaipur har leveret kvalitetstransplantation og restaurering af kvalitet i flere år. De bruger de langt overlegne teknikker og behandlinger til at modvirke hårtab og give hår med maksimal densitet. Operationer udføres i et sikkert miljø, og der er absolut ingen bivirkninger.

Adresse: 104, Parag Mansion, Sansar Chandra Road, Jaipur – 302001

Disse velrenommerede hårtransplantationscentre vil uden tvivl yde dig kvalitetsservice og afslutte alle hårrelaterede problemer.