Top 15 klinikker til hårtransplantation i Delhi

Som en hovedstad i Indien trækker Delhi folk fra forskellige dele af landet til karrieremuligheder. På grund af det hurtige og stressende liv her står mennesker af begge køn over for hårtab eller alopeci. Omfanget af skader er sådan, at hårtransplantation er den eneste efterfølgende behandling. Af sent flere hårtransplantationscentre dukker op i forskellige dele af byen.

Klinikker til hårtransplantation i Delhi

Bedste klinikker til hårtransplantation i Delhi:

For nemheds skyld er listen nedenfor med top 15 hårtransplantationsklinikker og specialcentre sammen med kontaktoplysninger. Disse centre for hårtransplantation i Delhi vil helt sikkert give dig kvalitetsservice.

1) Dr. A’s Clinic:

Dr. A’s Clinic er en pionerhårstransplantation i Delhi, der implementerer de nyeste teknikker til hårgenopretning. Teknikken, der bruges i denne klinik, kaldes Follicular Unit Hair Transplant (FUHT). På Dr. A’s Clinics bliver alopeci -tilfælde, der er ubehandlede andre steder, også taget sig af med positive resultater. Desuden tilbyder de gratis online konsultation til deres nye patienter.

 • Internet side: www.fusehair.com

2) Provelus -hårtransplantation:

Beliggende i Pusa road, New Delhi, blev Provelus Hair Transplant -klinikken etableret i 1980 og er den første superspecialiserede hårtransplantationsklinik i Indien. Deres team af kirurger arbejder under tilsyn af Dr. K.B. Goyal, en veteran kendt for sin bemærkelsesværdige erfaring inden for hårtransplantation. Alle procedurer til hårgenopretning, der bruges her, er absolut sikre og effektive.

 • Internet side: www.provelus.org

3) Dr. Shaktis HHY:

Dr. Shakti er en veteran kosmetisk kirurg, der leder denne super specialiserede hårtransplantationsklinik i Delhi. Hans viden kommer fra hans erfaring med at arbejde med andre kendte hårtransplantationskirurger fra forskellige dele af landet. Hos HHY bruger de FUE og FUT teknikker til hårgenopretning.

 • Internet side: www.hhy.co.in

4) Aravali Clinic:

Aravali Clinic er en anerkendt hårtransplantationsklinik, der anvender Follicular Unit Extraction og Follicular Unit Transplantation -procedurer til behandling af progressiv skaldethed hos både mænd og kvinder. Behandlingerne er meget omkostningseffektive og har et højt succesforhold.

 • Internet side: www.hairtransplantationdelhi.com

5) Adhi Indien:

Adhi India er en kæde af specialiseret hårplejeklinik med filialer i forskellige byer i hele Indien. De har den mest omfattende viden inden for kosmetisk kirurgi og behandlinger for hud- og hårrelaterede problemer. De bruger det topmoderne udstyr og langt bedre procedure til at give uovertrufne succesrater. Tjek webstedets link for flere detaljer.

 • Internet side: www. besthairtransplant.com

6) Naturlig hårtransplantationsklinik:

Den naturlige og bedste hårtransplantationsklinik i Delhi er et fremtrædende navn inden for kosmetisk kirurgi. Deres afdeling i Delhi er kendt for sine høje succesresultater. De har et team af pålidelige hårtransplantationskirurger til behandling af alle former for hårtabsproblemer. Gennemse deres websted for at lære mere om de implementerede læger og procedurer.

 • Internet side: www.naturalhairtransplant.co.in

7) AK -klinikker:

Dette er en franchisetagerklinik for hårtransplantation i Delhi, der også har forretninger i Karnataka og Maharashtra. På AK ​​Clinics lægger de vægt på korrekte teknikker til follikulær ekstraktion og transplantation. Deres banebrydende teknik og innovative tilgang garanterer gode permanente resultater.

 • Internet side: www.akclinic.com

8) Berkowits hår- og hudklinik:

Dette er en ny tilføjelse til Delhis kosmetiske kirurgi og tilbyder alle former for kirurgiske og ikke-kirurgiske hår- og skønhedsbehandlinger. De kombinerer deres erfaring inden for hårtransplantation og restaurering med de innovative teknologier for at give de bedste resultater. Besøg webstedet for at finde alt, hvad du vil vide. Dette er den anden bedste hårtransplantation i Delhi.

 • Internet side: www.berkowits.in

bedste-hår-transplantation-i-delhi

9) Hår og sanser:

Hair and Senses har infrastruktur i verdensklasse og state-of-the-art udstyr til at tilbyde en række hårrestaureringstjenester. Klinikken ledes af mandens kone duo, Dr. Satinder Singh og Dr. Sangay Choden Bhutia. De er fagfolk med mange års erfaring inden for hårtransplantation. Her får du de bedste resultater og garanteret tilfredshed til en overkommelig pris.

 • Internet side: www.hairsenses.com

10. Empati Laser Clinic:

Hvis du leder efter en anstændig hårtransplantationsklinik i Delhi, Indian, så er Empaty Laser Clinic her for at hjælpe dig med den bedste professionelle hårtransplantationstjeneste. Dette center har leveret fremragende service til befolkningen i New Delhi i mange år nu og har glade kunder over hele byen. De har fagfolk, der har arbejdet på dette område i mange år, og du vil blive forsynet med alle former for hårvækst og restaurering af laserbehandlinger. Deres udstyr er det bedste i klassen og er totalt effektivt og sikkert, og deres pakker er også ganske overkommelige for almindelige mennesker.

 • Ph.nr. – 09811157787
 • Adresse-nr. HD-6, 1. sal hovedvej, Opp Metro søjle nr., 362, Pitampura Rd, Vaisahli, Dakshini, Pitampura, New Delhi, Delhi 110034.

11. Dr. Dutt Hair Transplant Center:

Dr. Dutt har en af ​​de bedste hænder inden for hårtransplantation i Delhi. De har dedikeret deres tjenester til at løse alle former for problemer med hårvækst og hårfjerning. De er også et effektivt center for kosmetisk kirurgi i ansigtet. Klinikken har været i drift siden begyndelsen af ​​1982 og er nu et af de bedst anerkendte hårtransplantationscentre i Delhi. De har også hårtransplantationscentre i Meerut, Noida osv.

 • Ph.nr.-91-9582812560
 • Adresse – Acharya Niketan Market, nær Jeevan Anmol Hospital.

12. Dr. Madhu Hair Transplant Center:

Dr. Madhu er en kendt hårtransplantationskirurg. De leverer nogle af de bedste tjenester inden for hårrestaurering, herunder naturligt hårgrænsdesign, FUE, tæt pakning, ultra -raffineret podning af follikulær enhed, overskæg og skægrekonstruktion osv. Og mange flere eksperttjenester på dette område.

 • Ph.nr. – Ikke relevant
 • Adresse – Ikke relevant

13. Dr. Anup Dhir:

Dr. Anup Dhir inden for hårtransplantation og restaurering. Han ved det hele, og hans klinik er sandsynligvis et af de bedste steder at besøge sammen med alle dine krav til hårtransplantation. Han forstår kunden og arbejder på en velkendt og venlig måde for at nå rødderne i deres hårproblemer og løse ved hjælp af effektive maskiner og nyeste udstyr. Han giver også forespørgsler efter serviceopkald for at kontrollere, om kunden er komfortabel og tilfreds med de tilbudte tjenester.

 • Ph.nr. – 011 2643 8044
 • Adresse – Suite nr. 101, 1. sal, Ansal -tårnet, bygning nr. 38, Nehru Place, New Delhi, Delhi 110019.

14. Apollo Hospital:

Dette er et af de bedste steder at gå med alle dine problemer med hårtransplantation i Delhi. De tilbyder de bedste hårtransplantationstjenester inden for dette område og tager sig af alle former for eksterne hårfæstninger og justeringer af hårlinjer. De tilbyder også mange andre lignende tjenester og kan siges at være en af ​​de bedste hårtransplantationsdestinationer i denne by. Deres kosmetiske kirurgiske afdeling giver dig mere end bare en kirurg, og det er derfor, de er de bedste til det, de gør. Nedenstående websted giver dig alle de nødvendige oplysninger.

 • Internet side: http://www.apollohospdelhi.com/

15. Dermalife Skin and Hair Clinic:

Her er en klinik, der giver dig ekspertløsninger til alle dine hårproblemer. Det er centrum for perfektion og vil behandle alle former for hårtransplantationsproblemer. De tjenester, de tilbyder, får håret til at vokse fra rødderne øjeblikkeligt og effektivt. Du vil igen kunne gå til dine 20’ere med et hoved fuld af hår. De professionelle i dette center vil lytte til dig og forstå dit problem og vil effektivt levere løsningerne.

 • Adresse – G 29 Mail Market Lane, Green Park Main, New Delhi, 110016.

Disse er de førsteklasses hårtransplantationscentre i Delhi, der kan besøges til en kontrol af hårsundhed uden anden tanke. Faktisk kan de overvejes til enhver form for hårbehandling med forventning om tilfredsstillende resultater. Hvis du er glad, er du velkommen til at efterlade din kommentar.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80