Top 9 hårtransplantationscentre i Ahmedabad

Problemet med for tidligt hårtab og skaldethed er ikke bare genetisk, men kan tilskrives andre faktorer som underernæring, udsættelse for forurening og usund livsstil. Byen Ahmedabad udvikler sig i alle aspekter. Etableringen af ​​industrielle opsætninger ødelægger sundheden og er også en væsentlig årsag til for tidlig skaldethed hos både mænd og kvinder. For at imødegå dette problem har der været en hurtig stigning i antallet af hårtransplantationsklinikker i og omkring byen.

Hårtransplantationscentre i Ahmedabad:

Læs videre for at finde de bedste klinikker til hårtransplantation i Ahmedabad.

Hårtransplantationscentre i Ahmedabad

1. Dr. M Hair Transplant Clinic:

Dette er en af ​​de bedste hårtransplantationsklinikker, du finder i Ahmedabad. Klinikken ledes af Dr. Mahadevia, der er uddannet plastikkirurg med en erhvervserfaring på over 17 år. Han er også et kendt medlem af ISHRS, en international krop til hårgenopretning. På Dr. M Hair Transplant Clinic bruger de langt bedre follikulære podningsmetoder til at give bemærkelsesværdige resultater.

  • Internet side: www.goodbyehairloss.com

2. ADHI Indien:

Adhi Indien er en succesrig kæde af kosmetiske og hårtransplantationskirurgiske faciliteter i landet. De har veletablerede centre i seks større byer, herunder Ahmedabad. Hos Adhi bruger deres team af uddannede kirurger Fue -metoden til hårgenopretning, da den er mere effektiv og mindre invasiv. Besøg nedenstående link for at lære mere om dette speciale hårtransplantationscenter i Ahmedabad.

  • Internet side: www.besthairtransplant.com

3. Vasa Hair Academy:

Vasa Hair Academy er et revolutionerende hårtransplantationscenter i Ahmedabad. De tilbyder den mest innovative Feather Touch Tm -teknik til hårgenopretning. De har et team af internationalt uddannede hårtransplantationskirurger, der sigter mod perfektion og leverer fremragende tjenester gennem deres medium af unikke teknikker og behandlinger. Vasa Hair Academy er din tid og penge værd.

  • Internet side: www.drvasa.com

4. Cutis Kosmetisk Plastikkirurgisk Center:

Cut is Cosmetic Plastic Surgery Center er pionererne inden for kosmetik og hårtransplantation. Hos Cutis bestræber de sig på at tilbyde de bedste og overkommelige transplantationsoperationer til befolkningen i Ahmedabad. Alle deres procedurer og teknikker er på niveau med internationale standarder. Besøg webstedet for at lære mere om deres tjenester.

  • Internet side: www.cutiscosmeticplasticsurgery.com

5. Dr. Ayyappan Thangavel:

Dr. Ayyappan Thangavel er en speciel hårtransplantationskirurg baseret i Ahmedabad. Han bruger de bedste follikulære podningsmetoder til at give sine patienter den mest tilfredsstillende og behagelige oplevelse. Dr. T Ayyappan er også et prestigefyldt medlem af IBMS. Alle de teknikker, der bruges på hans klinik, er meget innovative og omkostningseffektive. Besøg hans klinik for at få din tid nu.

  • Adresse: La Diva Cosmetic Plastic and Hair Transplant Center SAL Hospital, Opp. Vastrapur politistation, Drive in Road, Ahmedabad – 380054

6. DHI Ahmedabad Clinic:

Denne DHI -klinik i Ahmedabad bruger den mest bemærkelsesværdige Direct Hair Implantation -teknik til behandling af for tidligt hårtab og skaldethed. De har en enestående base af tilfredse kunder i Indien og i udlandet. Hos DHI bruger ekspertkirurgerne avancerede teknikker til at give hurtige og sikre resultater.

  • Internet side: www.dhiindia.com

7. Naturlig hårtransplantation:

Natural Hair Transplant er en specialiseret hårtransplantation og restaureringsklinik i Ahmedabad. Her tilbyder de ultramoderne og meget avancerede behandlinger for skaldethed og hårtab. Hårimplantatprocedurerne, der bruges ved Natural Hair Transplant, er mindre invasive, smertefri og giver 100% vellykket hårgenvækst.

  • Internet side: www.naturalhairtransplant.co.in

8. Dr. Bijpal V Parekh:

Dr. Bijpal V Parekh er en succesfuld hårtransplantationskirurg i Ahmedabad. Han har mestret næsten alle kosmetiske kirurgiske procedurer og specialiseret sig i follikulær enhedens ekstraktionsprocedure til hårgenopretning. Dr. Parekh tilbyder også tilpassede behandlinger mod hårtab.

  • Internet side: www.bijpalparekh.com

9. Richfeel Trichology Center:

Hvis du leder efter en permanent løsning på problemet med hårtab eller skaldethed, skal du bare få din tid hos Richfeel Trichology Center. De har det bedste team af hårtransplantationskirurger med avanceret teknologi og tjenester. På Richfeel er alle hårgenoprettelsesprocedurer sikre, smertefri og resultaterne er synlige efter en session.

  • Internet side: www.richfeel.com

Hårtransplantationscentrene ovenfor er de mest eftertragtede og anerkendte klinikker til hårgenopretning. Der tjenester og behandlinger er uovertruffen.