Top 9 hårtransplantationscentre i Pune

Pune er ofte kendt som Mumbais ældrebolig, og skaldethed er derfor almindelig blandt mænd og kvinder, der bor i denne by. Befolkningen i Pune er ikke mindre i stil og følger tendenser som dem, der bor i Mumbai. Selvom jeg nogle gange er skaldethed, der er forårsaget, er jeg irreversibel og kan ikke genoprettes uanset anvendelse af forskellige metoder, men kirurgiske hårtransplantationer. Og hvis du ønsker at vende hårtabsproblemet og leder efter en klinik, hvor du kan få foretaget hårtransplantation med lukkede øjne og afslappet sind, så læs denne artikel, da den fremhæver de bedste hårtransplantationsklinikker i Pune.

hårtransplantationscentre i Pune

Hårtransplantationscentre i Pune:

Her er en liste over de 9 bedste hårtransplantationsklinikker i pune rundt i byen.

1. Dr. Batra:

  • www.drbatras.com

Dr. Batras klinik er spredt over næsten alle byerne i Indien. Dette er en super specialkæde af klinikker, som faktisk er meget svær at slå. De har ekspertise inden for homøopatiske behandlinger for hud og hår, men de er også flyttet til nyere kirurgiske procedurer såsom hårtransplantation. Dette er sandsynligvis en af ​​de bedste hårtransplantationsklinikker i Pune.

Kontaktoplysninger -Grund nr. 2, 1. sal, Akshay -kompleks, Pushpak Park, overfor Sulzar Indien, Ovenfor Fab -Indien, ITI -vej, Aundh Pune -411007, Maharashtra, Indien. Tlf – 020 6601 2552

2. Adhi Indien:

  • www.besthairtransplant.com

Da de har flere kæder af forretninger, der er spredt over de store byer i Indien, har Adhi -kæden for kosmetisk behandling taget en rimelig andel af skønhedsbehandlinger og kosmetisk kirurgi. Adhi -klinikken har opnået stor succes i Pune og andre byer ved at bruge metoden til ekstraktion af follikulær enhed til hårtransplantation.

3. Skin City Indien:

  • www.skincityindia.com

Skin city India er måske en af ​​de største æstetiske dermatologikæder grundlagt af Dr. Niteen Dhepe. Med over 12 års erfaring har Skin City forretninger og franchiser fordelt på 16 distrikter i Maharashtra, herunder Pune. Eksperterne bruger metode til ekstraktion af follikulær enhed for at opnå succes inden for hårtransplantation.

4. Naturlige hårtransplantationsklinikker:

  • www.naturalhairtransplant.co.in

De naturlige hårtransplantationsklinikker har også forretninger forskellige steder i landet, herunder Pune. De har den erfaring i årevis, der har ført dem til at opnå succes inden for kosmetisk kirurgi. Gå gennem deres officielle websted for at få endnu mere viden om deres behandling og andre detaljer.

5. Dezire Hair Transplant Clinic:

  • www.hair-transplant-pune.com

Denne klinik ledes af Dr. Prashant Yadav, der har en lang erfaring inden for hårtransplantationskirurgi med høje succesrater og også høje legitimationsoplysninger. Han er velbevandret med forskellige metoder til hårtransplantation. Og det er kun rimeligt, at du først dømmer ham, efter at du har bestilt en tid til en oplevelse.

6. Richfeel Trichology Clinic:

  • www.richfeel.com

Richfeel -trikologi -klinikken er kendt for innovation og ekspertise. Eksperterne fra Richfeel -trikologi -klinikken udfører hårtransplantationsoperationen ved hjælp af follikulær ekstraktionsmetode, som er sikker for sikre og effektive procedurer.

hårtransplantationscentre i pune

7. Perfekte hårtransplantationer:

  • www.perfecthairtransplant.com

Den perfekte hårtransplantation er en veteran, når det kommer til hårtransplantation. Denne klinik er spredt over vigtige byer i Indien udover Pune og har også vundet en imponerende succes. Denne klinik ledes af Dr. Ruchi Shrivastava og Dr. Amitabh Shrivastava og er en familieejet virksomhed.

8. Asia Institute of Hair Transplant:

Asia Institute of Hair Transplant er et populært center for hårtransplantationer i Pune med en erfaring på over 15 år. Denne kunstklinik er veludstyret og er sikker og effektiv, især når det kommer til hårtransplantationsprocedurer.

Adresse – karve -statue, tæt på AB natural’s is, Kothrud, Karve Nagar, Pune – 411029, Maharashtra.

9. Dr. Parag B. Sahasrabudhe:

  • www.hairtransplantpuneindia.com

Med eksperter fra udviklede lande som USA og Storbritannien, der har specialiseret sig i follikulær enhedstransplantation og ekstraktion af follikulær enhed, er Dr. Parag nødt til at regne med.

Du vil modtage den sikrede bedste behandling og pleje under fagfolk fra disse klinikker.