10 grunde til, at Aloe Vera er fordelagtigt for din hud!

Aloe Vera til hud

At gå ud på arbejde eller en shoppingdag kan være sjovt og underholdende. Men er det muligt at undgå hudproblemer? Især dem, der opstår på grund af skadelige solstråler, støv i miljøet og mange flere personlige årsager som betændelse, fedtet hud osv., Der kan forårsage problemer for din hud. Gå igennem denne artikel for at få en liste over Aloe vera -fordele for huden og nogle DIY -opskrifter, du hurtigt kan prøve. Det er en plante, der har en stor mængde vand sammen med mange næringsstoffer, der viser sig fordelagtige for din hud.

Aloe Vera fordele for hud:

Her er en liste over fordele ved at anvende aloe vera gel på ansigtet, lad os gå igennem dem for at vide mere:

1. Reparation af celler:

Aloe vera kan helbrede sår, da det har helbredende egenskaber. Der er en mængde celleskade, når der er en skade, og når den påføres topisk, fremskynder aloe vera sårkontraktionen, der helbreder dem. Evnen til at låse fugt ind i din overflade, så den vokser blødere og glattere, er en af ​​de betydelige virkninger af aloe vera på huden. Det øger produktionen af ​​kollagen ved at stimulere celleforyngelse, der resulterer i produktion af nye hudceller meget hurtigere.

2. Behandler acne:

Aloe vera har salicylsyre, som betragtes som en naturlig eksfoliant, der renser dine porer sammen med dets antibakterielle egenskaber, der reducerer bumser. Det reducerer også signifikant chancerne for gentagelse af hudorme ved at fjerne bakterier, overskydende olie, en svamp ved hjælp af lupeol, urinstofkvælstof, svovl og kanelsyre. De antibakterielle egenskaber ved aloe vera hud gavner acne og hjælper dig med at reducere dem (1).

3. Naturlig antioxidant:

Antioxidanterne findes rigeligt i aloe vera, der er en del af polyfenoler. Sollys eller oxidationsprocessen i din krop producerer frie radikler, der skader din hud i processen. Du vil være i stand til at beskytte din hud ved hjælp af antioxidanter indefra og ud. Nogle af de andre fordele ved at bruge aloe vera på huden reducerer rynker, så du ser ungdommelig ud. Konstant voksende hudceller har brug for antioxidanter for at reparere og hjælpe dem med at vokse (2).

4. Solskoldning beroligende:

Solstråler kan forårsage mange skadelige virkninger på din hud i løbet af somrene, især hvis du har følsom hud, der er tilbøjelig til hyppige solskoldninger. Vær ikke bekymret mere aloe vera er her til undsætning! Det reparerer din hud ved hjælp af forbindelser kaldet polysaccharider, der også genererer nye hudceller i stedet for de beskadigede. Det virker også beroligende på din hud, da det har en smertelindring kaldet carboxypeptidase. Solforbrændt hud repareres fra bundlaget og op, hvilket gør aloe vera til den bedste mulighed for hudpleje.

5. Stop hudaldring:

Din hud har en naturlig elasticitet, der går tabt over tid, hvilket resulterer i flere ældningstegn som rynker. Påføring af aloe vera på din hud lokalt kan bekæmpe frie radikaler ved at øge produktionen af ​​kollagen, der får din hud til at få dig til at se ung ud. Det bevarer også elasticiteten ved at øge produktionen af ​​elastinfibre og rynkefri, hvilket gør aloe vera anti aging hudpleje til en perfekt mulighed (3).

6. Naturlig eksfoliator:

Din hud fjerner døde hudceller naturligt hver 30. dag, men nogle gange kaster de døde celler ikke blokerende porerne. Det er her eksfoliering kommer ind i billedet. En af Aloe vera-fordelene for huden er, at den fungerer som et helt naturligt eksfolieringsmiddel, der hjælper med at fjerne døde hudceller ved hjælp af stoffer som salicylsyre. Det har også lignin, der har en gennemtrængende effekt på din hud, hvilket giver plads til næringsstoffer.

7. Fugtighedscreme:

Aloe vera består af 95% vand, og den har en geléagtig konsistens, der hjælper med at fugte din hud uden at din hud føles fedtet. Ved at anvende aloe vera -gelen på din hud, holder den dine porer tilstoppede, så fugt kan trænge ind, hvilket gør den glat og blød. Aminosyrer øger fordelene ved at anvende aloe vera på huden, da det blødgør dine hårde hudceller, der fugter din hud. Den passer til alle hudtyper, især fedtet og følsom hudtyper, under enhver sæson (4).

8. Reducerer mørke pletter:

De skadelige UV-stråler i sollyset forårsager ofte hyperpigmentering og ar din hud. Tyrosinase er et enzym, der forårsager mørke pletter, og Aloe vera hjælper med at forhindre dannelsen af ​​dette enzym. Det har også antioxidanter, der hjælper med at forsvinde skaderne forårsaget af solstråler.

9. Nyttig ved hudirritation:

Mange årsager kan forårsage irritation og betændelse i din hud, hudsygdomme er en blandt dem. Aloe vera reducerer irritationen ved at undertrykke de enzymer, der forårsager det ved hjælp af forbindelser som acemannan. Denne plantes kølende natur gør den til en perfekt ingrediens til at reducere kløe, rødme, især i følsomme hudtyper (5).

10. Fjerner strækmærker:

Strækmærker er ofte øjet, især når du vil have en bikini eller en sundress på. Anvendelsen af ​​aloe vera reparerer skaden på din hud og falmer væk fra dine strækmærker. Det fjerner muligvis ikke prikkerne, men denne magiske gel reducerer deres udseende til det maksimale.

Bivirkninger af Aloe Vera for din hud:

  • Der er ikke mange bivirkninger ved aloe vera -brug til eksterne applikationer.
  • Hvis du er allergisk over for aloe vera, så er det bedre, hvis du straks stopper med at bruge det.
  • Det er altid bedre at udføre en patch -test på dine hænder, før du påfører noget på dit ansigt.
  • At tage aloe gel oralt, især i overskud, kan forårsage diarré, mavebesvær osv.

Endelige tanker:

Hud er det største organ i vores krop, der danner et lag, der beskytter alle de indre organer. Ansigtet er en repræsentation af, hvordan du har det og har derfor brug for ekstra pleje. Mange af os hælder til helt naturlige midler, da de giver dig minimale bivirkninger og også er lommevenlige. Aloe vera er en anden af ​​de let tilgængelige planter, der kan bruges til at behandle hudproblemer. Behandlet med Aloe vera -fordelene for din hud og DIY -opskrifterne, bliver processen lettere. Fortæl os, hvordan det har hjulpet dig med at overvinde dine hudproblemer.