50 bedste hjemmelavede hudplejetips

Flaunting fejlfri og glødende hud er den mest elskede drøm for en kvinde. Desværre spiller forskellige faktorer sammen som usund livsstil og forurening ødelægger vores hud. Så hvis du ønsker at genoplive din skønhed, skal du tage disse bedste hjemmelavede hudplejetips, der aldrig vil svigte dig.

Skønhed starter med bedre hud. Sund og bedre hud giver den lyse glød, der gør naturlige skønheder så attraktive. Det eneste du skal lære er, hvordan du vedligeholder din hud. Og med regelmæssig og engageret praksis vil du begynde at se disse ændringer i din hud.

Bedste hjemmelavede hudplejetips

Bedste hjemmelavede hudplejetips til kvinder og mænd:

Så bare rolig, hvis du har besluttet dig for at følge følgende, er der mere end nok hudplejetips til at begynde med. Her er de 50 bedste naturlige hjemmelavede hudplejetips til dig.

1. Drik masser af vand:

Tips til hudpleje - Kvindevand

Det mest afgørende skønhedstip er at holde din hud og krop hydreret ved at drikke masser af vand. Vand skyller ud toksiner fra din organisme og holder din hud sund og fuld af liv. Desuden hjælper drikkevand med transport af ilt og næringsstoffer til hudcellerne, hvilket reducerer for tidlig ældning. Sørg for at drikke mindst 8 glas vand hver dag for at holde din hud plejet indefra og ud.

2. Undgå udsættelse for tør luft:

Tips til hudpleje - hårtørrer

En hårtørrer kan være nyttig til tørring af håret, men ved hjælp af flere midler kan overforbrug af tørretumbleren forårsage skader på håret. Det påvirker også huden bag håret og omkring håret. Hvis du vil beskytte din hud, bør du bedre springe brugen af ​​en hårtørrer over.

3. Undgå langvarig kontakt med varmt eller kloreret vand:

Tips til hudpleje - varmt og klor

kvinders hud er altid blød og følsom, så vær forsigtig med ting, der påvirkes af huden. Varmt vand og chloreret vand kan påvirke den bløde kvinders hud. For at undgå dette varme og klorerede vand fra dine daglige brug af ting.

4. Sip lidt te:

tips til hudpleje - slurk te

Bliv hydreret hele dagen og foretræk varme væsker, såsom urtete. Lav noget krydret te med frisk ingefær og citron, der vækker dig om eftermiddagen og holder dig sund. Og vigtigst af alt vil resultere i glødende hud. Grøn te er fyldt med antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber, som hjælper med at bekæmpe bakterier og frie radikaler. Prøv at drikke mindst en kop grøn te om dagen.

5. Brug naturlige produkter:

Tips til hudpleje - naturlige produkter

Brug ikke kemiske produkter på flaske på din hud !! De fleste produkter, selv dem, der påstår at være ekstremt naturlige, har kemikalier. Kemiske produkter viser effekt inden for få uger, men når de stopper med at bruge dem, får de din hud til at se mere beskadiget ud end før. Brug naturlige produkter fra kendte mærker. Disse er de enkleste hudplejetips for altid.

6. Brug læbepomader:

Brug læbepomader

Chill out sprukne læber for at forhindre chapping, stick på masser af lipgloss eller balsam, før du går ud. Sørg for at genanvende ofte. Sørg dog for at bruge læbepomader af god kvalitet fremstillet af 100% naturlige produkter

7. Brug af tørklæde:

Lys hud om vinteren

Iført et tørklæde beskytter din hud mod de hårde virkninger af klimaet. Mens det om sommeren holder det de skadelige UV -stråler i skak, om vinteren beskytter det huden mod de afkølende kolde vinde. Så tag et tørklæde og handsker på, når du skal ud i koldt vejr.

8. Få masser af søvn:

Tips til hudpleje - Sove

En af de bedste og lette skønhedshemmeligheder er god søvn. Det har vist sig, at søvnmangel hindrer blodcirkulationen og derved får dig til at se bleg og kedelig ud. Prøv derfor at få otte til ti timers søvn om natten for at sætte dit bedste ansigt frem. Mens du sover, får kroppen rigelig tid til at forynge og reparere din hud.

9. Fjern makeup, inden du går i seng:

Fjern makeup, inden du går i seng

At efterlade makeup på din hud blokerer ikke kun porerne, men det forårsager også overdreven tørhed og fører til hudskæl. Dette skyldes, at de fleste makeupprodukter indeholder et specifikt sukkertype-molekyle, der fremmer væksten af ​​mikroorganismer. Sov aldrig i makeup, uanset hvor træt du er. Brug altid et skånsomt og oliefrit rengøringsmiddel. Vær flittig, og din hud vil blive bedre.

10. Rengør hænder, før du rører ansigtet:

Tips til hudpleje - røre ved huden

Hænderne væk!! Lad være med at røre ved dit ansigt! Overflader, du rører ved, er fulde af snavs og bakterier, lige fra telefon til dørklokke til menuer på restauranter, og alle disse bakterier spredes ud over dit ansigt, når du først begynder at røre din hud. De fleste hudproblemer forsvinder uden brug af nogen form for medicin ved blot at holde dine hænder væk fra dit ansigt. En simpel, men alligevel fordelagtig hudplejetip til kvinder.

11. Spis rigtigt:

Saft til glødende hud

Vi ved alle, at skønhed kommer indefra. Så hvis du ønsker at se smuk og ung ud, skal du spise godt. Friske, sunde fødevarer indeholder vitaminer og næringsstoffer, der holder huden glødende. Prøv at spise mad med mere jernlignende spinat, grønne bønner og juice. Din hud vil stige op på ingen tid. Tilsæt masser af frugt til din kost og undgå at tage juice. Et af de vigtigste hudplejetips er at spise rigtigt og følge en regelmæssig sund kost.

12. Hold hår væk fra ansigtet:

Hold hår væk fra ansigtet

Få dit hår ud, hold dit hår væk fra dit ansigt. Fedtet hår og hud går sammen, og hår kan sprede infektion. Så hvis dit hår føles fedtet, skal du blot binde det i en knude for at undgå at stikke oftere på dit ansigt.

13. Rengør dit ansigt regelmæssigt:

Tips til hudpleje - ansigtsvask

Vask dit ansigt om morgenen og natten. Gør det til en rutine ved at indstille en påmindelse i tre uger. Når du først begynder at gøre det i flere uger, bliver det en vane. Vask dit ansigt, når du har skyllet din hårbalsam af under bruseren.

14. Påfør Best Moisturizer:

Tips til hudpleje - fugter din hud

At tage for mange brusere kan faktisk udtørre din hud og efterlade dig kløende. Selvom ren hud fører til klar hud, men at vaske den for ofte eller for kraftigt kan irritere huden og gøre mere skade end gavn. Så fugt din hud med en god fugtighedscreme umiddelbart efter et bad eller brusebad. Brug om muligt en fugtighedscreme, der indeholder SPF, eller man kan endda bruge naturlig honning og olier som en naturlig fugtighedscreme.

15. Begræns badetid:

Hud er tips - begræns bad

Varmt vand og lange brusere eller bade kan fjerne olier fra din hud udover at forårsage milde forbrændinger. Mens du tager et dampende brusebad kan få dig til at føle dig bedre, viser undersøgelser, at det er det værste, der kan gøres mod din hud. Så prøv at bruge mindre tid under bruseren, og brug altid varmt eller koldt frem for varmt vand.

16. Rensning:

Tips til hudpleje - rensning

Gør det meste af din rensning, mens du tager et bad. Under badet forbliver huden fugtig, og porerne forbliver åbne. Undgå at bruge et hårdt rengøringsmiddel eller en astringerende! Når du renser din hud, skal du bruge blide masserende bevægelser. Organisk heksehasselvand og organisk brændenældevand er naturlige astringerende midler. Og husk Hudrensning bør altid følge med toning.

17. Undgå alkohol hudplejeprodukter:

Undgå alkohol hudplejeprodukter

Prøv altid at bruge alkoholfrie produkter, da undertiden øget luftfugtighed kan åbne porer. Du bør altid undgå hudplejeprodukter, der indeholder alkohol, da de tørrer din hud ud.

18. Exfoliate:

Exfoliate - Ansigtsmaske

Hvis ikke hver dag; sørg for at eksfoliere din hud mindst to gange om ugen. Eksfoliering hjælper med at krympe porerne på din hud ved at fjerne døde hudceller, snavs og olie. Brug en naturlig og hjemmelavet eksfolieringsmaske for bedre resultater. For følsom hud skal du kigge efter en mere blid eksfoliering. Når du er færdig med eksfoliering, skal du rense din hud med et mildt rengøringsmiddel, der rydder op i de døde overfladeceller og gør huden glat og blød.

19. Brug ikke sæbe flere gange:

Tips til hudpleje - sæbe vask

Undgå at vaske ansigtet med sæber mere end to gange om dagen. Da sæber kan fjerne olie fra din hud, skal du i stedet vaske dit ansigt ofte med almindelige vandstænk eller bruge en skånsom rengøringsmiddel i stedet for sæbe.

20. Hold dig ikke tilbage på ansigtsbehandlinger:

Tips til hudpleje - ansigtsbehandling

Selvom du ikke har lyst til at bruge penge på spa -besøg, skal du beholde den praksis at anvende ordentlige hjemmelavede ansigtsbehandlinger med jævne mellemrum. Foretrækker ansigtsbehandlinger som lerbaserede for et bedre resultat.

21. Beskyt dig selv mod solen:

tips til ansigtsblegning 5 brug solhætte

Det er meget vigtigt at beskytte din hud mod sollys. Lidt sollys er fint, men lang tids eksponering kan forårsage alderspletter, rynker, solskoldning og andre hudproblemer. Det er et af de grundlæggende hudplejetips fra listen.

22. Gå ikke ud midt på dagen:

Gå ikke ud midt på dagen

Undgå solen i myldretiden – kl. det er den tid, man bør undgå at gå ud uanset årstid. I løbet af disse timer, selv på overskyede dage, er den ultraviolette stråling højest, der kan skade huden.

23. Brug solcreme:

Brug solcreme

Det har vist sig, at rynker i næsten 90% af tilfældene er forårsaget på grund af overdreven sollys. Glem derfor aldrig at træde ud af dit hjem uden at påføre solcreme. Om det er sommer eller vinter, det gør ikke noget. Husk, at det er bedre at forhindre skader på din hud frem for at reparere det senere. Brug solcreme med en SPF på mindst 15. Prøv at genanvende den hver anden time, og hvis du svømmer, så påfør den oftere.

24. Brug ikke Foundation Make Up om sommeren:

Brug ikke foundation make -up om sommeren

Brug ikke foundation om sommeren. Prøv at holde det rent og skrubbet. Brug bestemt solcreme, men en lotion, fordi den er lettere og forbliver længere. Man kan endda bruge solcreme med et mat look, da det fungerer som solcreme plus foundation.

25. Brug beskyttende tilbehør i løbet af dagen:

Tips til hudpleje - umberalla

Brug beskyttelsesbeklædning- brug skjorter, jeans og solbriller med lange ærmer. Man kan få adgang til den med en bredskygget hat eller kan bruge en paraply til skygge. Du skal følge dette nyttige og værdifulde enkle hudplejetip.

26. Stop med at ryge:

Undgå at ryge

Hvis du ryger, er den bedste måde at beskytte din hud på at stoppe. Rygning gør de små blodkar i vores yderste hudlag smalle, hvilket reducerer blodgennemstrømningen og får huden til at se ældre ud og bidrager til rynker. Det skader i bund og grund kollagen og elastin, der betragtes som de fibre, der giver vores hud dens styrke. Selv de kontinuerlige udtryk, du gør, når du ryger, f.eks. At stikke dine læber, når du indånder og skårer øjnene for at holde røg ude, kan bidrage til rynker.

27. Sund kost:

Tips til hudpleje - sund kost

En sund kost kan hjælpe dig med at se dit bedste ud. Kost rig på vitamin A, C & E og lav i usunde fedtstoffer og forarbejdede eller raffinerede kulhydrater kan fremme yngre hud. Spis masser af økologisk frugt og økologiske grøntsager (få en række). Spis fed fisk som frisk og vild makrel og vild laks (for at få glødende hud). Bær er rige og C -vitamin og i antioxidanter, såvel som de, har et lille glykæmisk indeks, så de ikke øger dit blodsukker. Tilføjelse af kokosolie til din kost hjælper med at fugte og glatte din hud. Munch på nødder oftere, da fedtsyrer og olier af høj kvalitet i dem hjælper med hudforyngelse og hudreparation.

28. Påfør mælkepakke:

Mælk mere

Hvis du er en DIY -person, vil jeg foreslå, at du bruger mælken i dit køleskab. Tag en lille mængde mælk i en vatrondel og klapp den forsigtigt over dit ansigt, lad den stå i cirka 10 minutter, og vask den derefter. Til effekt over hele din krop, tilføj en kop mælk til dit badevand. Du får helt sikkert en klar og glat hud.

29. Reducer alkoholdosis:

Tips til hudpleje - vin

Hvis du kæmper med hormonelle udbrud hver måned, skal du reducere dit mejeriindtag. Forbedring i din hud begynder at dukke op inden for få uger. Det er blevet oplyst, at mejeriprodukter (selv de økologiske) indeholder specifikke kohormoner, der forårsager udskillelse af olie fra kirtlerne, hvilket fremover forårsager hyppige acneudbrud. Prøv og ryster, salatdressinger eller proteinbarer, der indeholder et højt indhold af mejeriprodukter. Hvis du imidlertid skal indtage dem, skal du begrænse dig til skummetmælk.

30. Påfør alkohol på bumser:

Behandlinger mod bumser - ansigt med acne

Hvis du planlægger at poppe en bums derhjemme, så gør det på en præcis måde. Steriliser din nål og hænder ved at gnide alkohol. Derefter punkteres bumsens hvide hoved ved hjælp af den steriliserede nål, lige nok til at bryde huden. Tryk på hver side af bumsen ved hjælp af en ren vatpind, indtil den er drænet. Dæk den med en bandage, så den forbliver ren, mens den heler.

31. Håndter stress:

Tips til hudpleje - stressmangel

Ukontrolleret stress kan forårsage mange hudproblemer. Stress fremmer dannelsen af ​​skadelige rynker, der efterlader linjer og rynker. At håndtere din stress for sund hud og en sund sindstilstand. Find lidt tid til at gøre de ting, du nyder. Dette er et af de ultimative og fremragende hudplejetips til både mænd og kvinder

32. Undgå meget stive bh’er:

Låsning af bh

Er du en kvinde? Hvis dine bh -stropper er for stramme, kan det forårsage krops acne på dine skuldre. Ved at løsne stropperne bare en knivspids, vil din hud ånde, og du vil have mindre chance for at skulle bryde ud i dette område.

33. Træn regelmæssigt:

Ung kvinde laver motion23

Motion beroliger sindet og forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen. Det hjælper med at opnå naturlig flot hud. Store cirkulationer sender næringsstoffer til hver celle i din krop, mens tonet muskel også får dig til at se smuk ud. Glem ikke at vaske dit ansigt både før og efter træning.

34. Tager multivitamin mad:

Tager multivitamin mad

Tag et multivitamintilskud af rigtig god kvalitet eller et supplement udelukkende til god hud! Eller endnu bedre spise en sund kost, der indeholder Omega 6 og Omega 3 og vitamin C. De fleste af eksperterne og bedsteforældrene beviser, at dette er et af de bedste og fremragende hudplejetips for evigt.

35. Påfør Tea Tree Oil:

Påfør Tea Tree Oil

Træt af at finde en spot behandling for acne? Medbring 100% tea tree olie og påfør det på området inden sengetid, og når du vågner, får du en meget gladere teint.

36. Pas på med hår mens du sover:

Pas på tips med hår, mens du sover

Hvis du er en person, der ikke har tid til at shampoo dagligt. Sov derefter med dit hår i en hestehale, så du kan holde dit ansigt væk fra fedt, der måtte være der i dine tråde. Olien fra hår kan tilstoppe hudens porer og resultere i bumser og acneudbrud.

37. Vær ikke snavs:

Hår omkring håndklæde

Brug ikke det samme håndklæde til både dine hænder og ansigt. Det snavs, der efterlades på et håndklæde, bør ikke bruges til at tørre dit ansigt, så sørg for at bruge separate håndklæder. Vores ansigtshud er følsom og sart, så olie fra hår eller andre dele af kroppen bør ikke overføres til ansigtet. Brug af separate håndklæder til hænder og ansigt er meget vigtigt, hvis du er tilbøjelig til acneudbrud.

38. Hold mobilen væk fra dit ansigt:

Tips til hudpleje - mobiltelefonbakterier

En nylig undersøgelse har afsløret, at kiminfektioner i smartphones er endnu mere end dem, der findes på toiletpapir. Chokerende, som det kan virke, men et af de enkle hudplejetips til piger er at begrænse brugen af ​​telefoner eller desinficere dine telefoner ofte. At sætte din telefon mod dit ansigt, når du taler i telefon, kan forårsage enorme udbrud. Da din mobiltelefon indeholder bakterier, skal du sørge for at bruge antibakterielle servietter til at rengøre din telefon så meget som muligt for at holde sig væk fra acne.

39. Barber omhyggeligt:

Tips til hudpleje - barberingskvinde

For at beskytte din hud påføres barbercreme eller lotion inden barbering. På barberingsdagen skal du vaske dine ben med en balsam frem for en sæbe. Brug af balsam hjælper med at blødgøre håret på benene, hvilket gør barberingsprocessen meget lettere. Brug en ren, skarp barbermaskine til den nærmeste barbering. Barber aldrig dine hår mod den retning håret vokser.

40. Pat Dry:

Tips til hudpleje - håndklæde

Efter vask eller badning; bank let på din hud med et tørt håndklæde, så der forbliver lidt fugt på din hud. Undgå at gnide din hud med et håndklæde efter badet, da det kan forårsage irritation og i sidste ende føre til, at huden mister sin elasticitet. At klappe huden tør efter hvert brusebad er særlig vigtig for dem med følsom hud.

41. Spis ikke sødt mere:

Hudplejetip - sukker

Overskydende sukker får ikke kun dine bukser til at ligge, men får også din hud til at se ældre ud. Hvis du har en sød tand, skal du vide, at sukker faktisk ikke er godt for din hud. Sukker kan føre til tidlig ældning af hud og løs hud, da sukker kan påvirke elastinen, hvilket gør huden fleksibel. Selvom du ikke behøver at skære sukker helt ud af din kost, skal du begrænse dit indtag til kun naturlige sukkerarter, der findes i fuldkorn, frugt og grøntsager. Undgå forbrug af sukkerholdige produkter som is, hvidt brød og slik.

42. Brug naturlige drikkevarer:

limonade, der drikker kvinde

Kulsyreholdige drikkevarer er ikke gavnlige for dit helbred såvel som for din hud, så hvis du vil forhindre, at kedelig og dehydreret hud påvirker dig, skal du sørge for at vende dig mod naturlige ikke-brusende drikke. De fleste af disse luftede drikkevarer har ingredienser, der udløser for tidlig ældning. De har ekstremt højt sukkerindhold, der har en skadelig virkning på din hud. Så et af de grundlæggende hudplejetips til piger er at undgå krusede drikke og vælge de naturlige.

43. Skift din natcreme op:

Skift din natcreme op

Du indså behovet for en lettere formel -fugtighedscreme, da de lave temperaturer begyndte at stige. Anvend den samme logik for din natcreme. Skift til lettere creme for at se bedre resultater uden større indsats. Næseområdet bliver let fugtet, så undgå det område.

44. Prøv Acne-Fighting Cleansers:

Prøv Acne-Fighting Cleansers

Acnes er de mest skræmmende hudproblemer for os alle. Så den bedste måde at bekæmpe dem på er brug af rensemidler og ansigtsvask af god kvalitet. Selvom de dage, hvor du kæmpede med acne, officielt er væk; Hvis du har problemer med glansen, skal du bruge et salicylsyrebaseret rengøringsmiddel. Gå ikke ud over 2% koncentration.

45. Skift din søvnstil:

Skift din søvnstil

Hvis du sover i maven, er der dårlige nyheder for dig. Vores hoved vejer et sted omkring 7 til 8 pund. Synes du ikke, det er et stort pres for at lægge ansigtet på dig nat efter nat? Den side, du sover, vil have flere rynker. Dem, der allerede sover på ryggen, prøver at smide en ekstra pude under hovedet. Men hvis du kan lide at sove på din side, skal du bruge et satin- eller silkepudebetræk. Da disse teksturer ikke fremkalder folder på hudens overflade.

46. ​​Må ikke over-eksfolieres:

Tips til hudpleje - over udforskning

Selvom eksfoliering udgør en meget vigtig del af grundlæggende hudplejerutine, men ligesom alt andet, kan over-eksfoliering gøre meget skade på din hud. For meget skrubning er bestemt noget, du vil undgå at gøre, da dette kan få din hud til at blive irriteret. Det forårsager også hævelse og resulterer endda i hyppige acneudbrud (ja effekten kan bare være modsat, hvis du overdriver).

47. Spis ikke junk and oil food:

Tips til hudpleje - grøntsager og frugter

Hold dig væk fra uønsket og fed mad og prøv at inkludere friske grøntsager og frugter i din daglige kost så meget som muligt. Forskellige undersøgelser har afsløret, at en kost med højt indhold af kulhydrater og fedt er mere tilbøjelig til at forårsage rynker hurtigere. Undgå også rødt kød og cremede osteprodukter, da de indeholder det, vi kender som ‘aldrende fedtstoffer’ og viser sig at være dødelige for vores hud.

48. Brug Anti Aging Natural Face Packs:

Ansigtsmaske til anti -ældning

Forkæl din hud med en anti-aging ansigtsmaske i mindst en gang om ugen. Denne maske hjælper med at fjerne dine porer og løfte din slappe hud. Nogle af de bedste hjemmelavede og effektive naturlige pakker til at trodse tidlige tegn på aldring er Aloe vera, rosenvand og lavendelmaske, olivenolie og bananmaske, ansigtspakke med mælk og mandler, pakning med glycerin og æggehvide og ansigtspakke med citron og honning. Regelmæssig brug af disse anti -aging pakker vil give en yngre hud som aldrig før.

49. Drik koldt vand:

Tips til hudpleje - koldt vand

Tro det eller ej, koldt vand kan være et hurtigt middel til en træt hud. Sprøjtning af koldt vand er en ideel måde at give et boost til en træt udseende, da det stimulerer blodcirkulationen og får et meget sundere udseende. Massering af isterninger i dit ansigt lige inden du går i seng hjælper med at reducere acne og rynker.

50. Afsked spiritussen:

Tips til hudpleje - reducer alkohol

Mere end en drink om dagen kan forårsage øget olieproduktion og forstørrede porer. Men vin (med måde) har vist sig at hjælpe med at beskytte dine hudceller mod skadelige UV -stråler, så tænk ikke meget på vin, og begynd at drikke op. Dette er et andet vigtigt tip til beskyttelse af din hud.

Så du kender nu hemmelighederne, hvad rigtige piger gør for at se smukke ud. Disse er de bedste og naturlige hudplejetips, der er velegnede til kvinder i alle aldersgrupper. Ved at følge disse grundlæggende skønhedsretningslinjer vil du få en glødende og lys hud på ingen tid. Disse hjemmelavede midler er helt sikre og gør underværker for din hud uden at brænde et stort hul i lommen.