De otte bedste måder at naturlig lysne din hud på i stedet for kemisk hudblegning

I dag kan du finde en masse hudblegningsprodukter på markedet. Problemet er, at mere end halvdelen af ​​dem er lavet med kemikalier, der også gør skade på din hud. Men hvis du vil opnå en lysere tone, kan du gøre det ved hjælp af naturlige hudlighedsprodukter. Og du kan opnå et par nuancer lysere uden de hårde bivirkninger, der følger med kemiske behandlinger.

Gør din hud lysere i stedet for kemisk hudblegning

Hvad er så forkert med kommercielle hudblegende behandlinger?

Den vigtigste aktive ingrediens i de fleste kemisk producerede hudblegende behandlinger er hydroquinon. Nu er denne ingrediens ikke skadelig i starten. Det har potentiale til at hæmme produktionen af ​​melanin, det kemikalie, der giver din hud farve. Men når den bruges i en længere periode, kan denne ingrediens mørkere din hud. Endnu værre kan det forårsage for tidlig ældning og andre symptomer på hudskader.

Den gode nyhed er, at naturen har mange andre ingredienser, du kan bruge til at blegne huden. De fungerer på samme måde ved at hæmme produktionen af ​​melanin, det kemikalie, der forårsager mørk pigmentering, og ved at absorbere de skadelige UV -stråler fra solen. Her er nogle af de bedste naturlige ingredienser.

Citrusekstrakter:

Citronsaft og appelsinskal er de bedste naturlige blegemidler, du kan finde. Begge disse ingredienser er rige på C -vitamin og hjælper med at holde din hud fast og støtte den sundhed. C -vitamin spiller en rolle i produktionen af ​​de kollagenfibre, der understøtter din hud. Når den anvendes lokalt, kan citron og appelsin bremse hyperaktive melanocytter, cellerne, der producerer melanin.

Retfærdig besked: Hvis du har følsom hud, skal du fortynde citronsaften, da det kan være irriterende på din hud.

Koji syre:

Se på etiketten på næsten enhver hudrensende creme, og du finder kojinsyre på ingredienslisten. Dette hvide krystallinske pulver stammer fra en svamp i Asien og har været brugt som et naturligt alternativ til hydroquinon i mange år. Det samme som hydroquinon, det kan hjælpe med at reducere hudens misfarvning, hyperpigmentering og meget mere. Kojinsyre virker ved at hæmme funktionen af ​​tyrosinase, et protein, der er ansvarligt for produktionen af ​​melanin. På samme tid giver det antioxidanter fordele for huden og beskytter den mod solen.

Bearberry ekstrakt:

Nogle af de naturlige lysende ingredienser er lette at finde, mens nogle er sværere at skaffe. Denne falder ind i sidstnævnte kategori. Bearberry -ekstrakten kommer fra plantens blade. I mange kosmetiske produkter bruges bjørnebærekstrakt som en astringerende. Ekstrakten indeholder også Alpha arbutin, et kemikalie, der kan hjælpe dig med at lette huden hurtigt. Denne ingrediens kan også hjælpe med fregner, mørke pletter og andre typer og former for misfarvning af huden.

Bonuspoint: bjørnebærekstrakt indeholder solbeskyttelsesfiltre, der reducerer mængden af ​​garvning, du oplever efter at have været udsat for solen.

Lakridsekstrakt:

Saften udvundet af lakridsrod har været en fast bestanddel i kinesisk medicin i mange år. Men hvad angår lysning af huden, var det først i begyndelsen af ​​1990’erne. Dengang identificerede japanske forskere en forbindelse i lakrids kaldet glabridin, som kan absorbere UVA- og UVB-stråler og være et effektivt hudblegende element.

Denne forbindelse virker ved at hæmme melaninkproducerende enzymer med så meget som 50%. Og det gør det uden nogen skader på hudcellerne.

Vitamin B3:

Når det påføres topisk, kan vitamin B hjælpe din hud med at bevare fugt. Din hud vil føles blødere og glattere. Derudover hjælper vitamin B3 med at reducere fine linjer. Og for fordele ved hudblegning kan vitaminet reducere produktionen af ​​melanin. Derfor tilføjes B3 ofte til hudcremer.

Phyllanthus Emblica (indisk stikkelsbær):

Vi sagde tidligere, at der er nogle eksotiske og svært at finde ingredienser på listen. Indisk stikkelsbær er et andet eksempel. Ekstraktet fra denne plante har antioxidantegenskaber, antimikrobielle egenskaber og leverer masser af C-vitamin.

Kombiner alle disse tre, og ingrediensen kan beskytte din hud mod solskader og reducere hyperpigmentering.

Hvid morbærekstrakt:

Dette træ er hjemmehørende i Kina. Ekstraktet fra det hvide morbærtræ indeholder mange sundhedsmæssige fordele, som at forebygge hjertesygdomme, reducere kolesterol og forhindre diabetes. Men det kan også hjælpe med dit hudblegningsproblem.

Samme som andre naturlige ingredienser på denne liste, det hæmmer enzymet tyrosinase, som vi ved er ansvarlig for produktion af melanin. Bare en dråbe af dette ekstrakt kan reducere melaninproduktionen med 50%.

Gigawhite:

Gigawhite er en hudtoner, der er formuleret fra 7 alpine planter. Skin lightener er blevet brugt som en primær aktiv ingrediens i hudprodukter, der kan hjælpe med at blegne huden. Det hjælper også med udseendet af alderspletter.

Lightener blev lavet takket være et specifikt udvalg. Mere end 100 alpine planter blev oprindeligt udvalgt. Alle var i stand til at hæmme tyrosinase, enzymet, der udløser melaninproduktion. Ud af dem blev syv brugt. Disse syv udviste den højeste inhiberende aktivitet. Resultatet er et naturligt hudblegemiddel, der nu bruges som et alternativ til hydroquinon.

Sådan vælges et kommercielt naturprodukt?

Selvom du ikke kan finde mange af de naturlige ingredienser her som rå, kan du lede efter dem i kommercielle produkter. Hvis du ønsker at købe en god whitening creme, skal du kontrollere, om den indeholder nogen af ​​ingredienserne, der er anført her.