Hvide pletter og pletter på hudbehandling!

Hvad er hvide pletter og pletter på huden:

Hvide pletter på huden er også kendt som vitiligo og er et af befolkningens meget kendte problemer. Der er forskellige kropsdele, hvor dette problem kan være frøet fra hænderne til fødderne, munden, benene, ansigtet, læberne og endda øjnene. En af hovedårsagerne er manglen på melanin i huden, der fører til misfarvning. Imidlertid kan melanincellernes forkert funktion være en af ​​årsagerne til vitamin B12 -mangel, autoimmune sygdomme og endda stress. Muligheden er tilgængelig, selv i hjemmemedicin, når det drejer sig om behandlingen.

hvordan man slipper af med hvide pletter på huden

Naturlige midler til hvide pletter og pletter:

Guiden herunder har 24 ideelle behandlinger i topklasse til behandling af hvide pletter og pletter på huden, der kan bruges dagligt, indtil problemet reduceres eller helt forsvinder.

1. Gurkemeje:

Hvide pletter og pletter på huden til gurkemeje

 • Bland lidt gurkemeje med sennepsolie og lav en pasta ud af det.
 • Dette bør anvendes på de hvide pletter og pletter, der hjælper med at styrke immunsystemet godt.
 • Dette bør gøres to gange om dagen i mindst et år for at få en permanent løsning på problemet.
 • Gurkemeje kan også blandes med neem blade og påføres som en pasta til de samme resultater.

2. Ingefærbehandling til hvide pletter og pletter:

Hvide pletter og pletter på huden til ingefær

At tage ingefærjuice hver dag hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen og kan hjælpe med at helbrede hvide pletter og pletter.

 • Det kan også blandes med citronsaft og vand og tages to gange om dagen.
 • Ellers kan ingefærpasta påføres det berørte område for resultaterne.

3. Radisefrø:

Hvide pletter og pletter på huden til radise

 • Omkring en håndfuld radisefrø kan formales godt for at lave et groft pulver.
 • Brug lidt eddike til at gøre dette til en glat pasta.
 • Påfør dette på de hvide pletter i cirka 30 minutter og vask det af med lunkent vand.
 • Radise blade kan også bruges i stedet for radise frø til de samme resultater.

4. Æblecidereddike:

Æble cider eddike

Svampene og bakterierne på de hvide pletter og pletter kan let ødelægges ved hjælp af æblecidereddike.

 • Fortynd noget af det med vand og påfør Mitton regelmæssigt på de hvide pletter og hudpletter.
 • Efter dette i en måned vil begynde at ændre hudens farve og få problemet til at forsvinde.

5. figner:

Hvide pletter og pletter på huden til figner

Figner er kendt for at rense blodet samt forbedre cirkulationen godt. At have rå figner i 1-2 måneder dagligt er alt, hvad du skal gøre for et hjemmemedicin for at slippe af med hvide pletter og pletter. Pulver af tørre figner kan også påføres området.

6. Kåljuice:Hvide pletter og pletter på huden til kåljuice

 • Ekstrakt lidt juice fra kål og påfør det på de hvide pletter og pletter i cirka 15 minutter.
 • En skylning med varmt vand bør følge dette.
 • Følg denne idé dagligt for at begynde at få synlige resultater om et par uger.

7. Brug solcreme behandling til hvide pletter og pletter:

Hvide pletter og pletter på huden til solcreme

Solens UV -stråler er en af ​​hovedårsagerne til hvide pletter. Det bedste, der skal gøres her, er at bruge en god solcreme med SPF -indhold, inden du flytter ud af huset. Sammen med at slippe af med problemet vil dette også fremme forebyggelse.

8. Honning Brug:

Hvide pletter og pletter på huden til honning

De antibakterielle egenskaber sammen med honningens helbredende egenskaber kan være nyttige til at helbrede de hvide pletter og hudpletter. Man skal påføre honningen et stykke tid på huden og lade den blive absorberet. Dette bør vaskes godt med lunkent vand for at få resultaterne – dette er en af ​​de bedste behandlinger til hjemmemedicin mod hvide pletter og pletter på huden.

9. Kobberfordele:

Hvide pletter og pletter på huden til kobber

Drikkevand fra kobberbeholdere er den bedste måde at bruge fordelene ved dette metal til hvide pletter og hudpletter til behandlingen. Du kan altid holde vandet i beholderen en hel nat. Dette skal tages på tom mave om morgenen til behandling.

10. Papaya fjerner hvide pletter og pletter:

Hvide pletter og pletter på huden til Papaya

Indholdet i en moden papaya -frugt hjælper dig med at få det rette melaninindhold i din hud tilbage. Til dette skal du skære papaya i flere stykker og gnide de hvide pletter på din krop. Lad nu din hud tørre naturligt, og gnid derefter igen stykkerne. Følg dette hver dag. Sammen med dette kan du også drikke moden papayajuice for at reparere hvide pletter på huden.

11. Indiske stikkelsbær eller Amla:

Hvide pletter og pletter på huden til Amla

Disse er også kendt som gåsefrugter og bruges således i mange dele af verden til behandling af hvide pletter på huden. C -vitaminet og andet indhold af denne frugt fra ukrudtsfamilien hjælper med at reparere hudproblemer. Du bliver nødt til at ekstrahere lidt saft fra gåsens frugtblade, anvende denne saft på de hvide pletter og gentag teknikken som den forrige.

12. Stress:

Hvide pletter og pletter på huden mod stress

Det ville hjælpe, hvis du slap af med stress som en behandling med hvid plet. Hvide pletter og pletter på huden er også genealogiske lidelser, der forstærkes på grund af for meget stress og træthed. Dette skal bringes ned ved hjælp af en masse yoga og en meget ordentlig livsstil. Det betyder, at du skal trække vejret meget frisk luft og indtage mange grønne grøntsager.

13. Kom væk fra tatoveringer:

Hvide pletter og pletter på huden for at komme væk fra tatoveringer

Tatoveringer er en måde at indsætte blæk i hudens dermislag, og disse er en grund til at forstærke hvide pletter på hudsygdomme. Af denne grund bør du slippe af med yderligere tatoveringer og sådanne prik- og maleraktiviteter på huden. Disse er ekstremt skadelige, hvis du allerede bemærker vitiligo -problemer.

14. Neem Leaves behandling for hvide pletter og pletter på huden:

Hvide pletter og pletter på huden til Neem blade

Også kendt som margosa, disse er fremragende måder at reducere hudpigmentering og hvide pletter på huden. Du skal tage nogle neemblade og derefter lave en glat og fin pasta ud af disse og nu blande en vis mængde honning til denne pasta. Når det er gjort, kan du indtage denne blanding mindst 3-4 gange hver dag i en hel måned.

15. Basilikum:

Hvide pletter og pletter på huden til basilikum

Kombinationen af ​​basilikum og lime fungerer som underværker og magi for hvide pletter på huden, og den regelmæssige brug af dette middel i cirka seks måneder kan faktisk udgøre en perfekt løsning på dit problem. For at lave opløsningen skal du bruge nogle basilikumblade og kalkskiver. Ekstraher saften fra begge dele, bland dem godt og påfør nu på de hvide pletter og pletter cirka 3-4 gange om dagen.

16. Radise og eddike:

Hvide pletter og pletter på huden til eddike

Kombinationen af ​​radise og eddike frø gør et fantastisk par til behandling af pletter på huden eller simpel vitiligo. Til dette skal du få nogle radisefrø og læg dem i blød i en skål fuld af almindelig hvid eddike hele natten. Næste morgen skal du anvende hele denne opløsning på de hvide pletter på huden og behandle dem.

17. Valnødder:

Hvide pletter og pletter på huden til valnødder

Du er allerede kendt for at være fremragende hudfolier; du kan bruge dette selv til hvide pletter på huden. Til dette kan du enten tage et par valnødder og lave et pulver derhjemme eller få noget færdigt valnøddepulver. Lav nu en god og glat pasta med vand og påfør den på kroppens hvide pletter cirka 3-4 gange om dagen i et par måneder.

18. Granatæblebehandling til hvide pletter og pletter:

Hvide pletter og pletter på huden til granatæble

Til dette middel skal du bruge granatæblefrugten samt bladene. Først og fremmest skal du tørre bladene og lave et pulver. Efter dette har du også brug for noget frisk granatæblepulver, som normalt er tilgængeligt på markedet. Bland nu begge med almindeligt vand, og så kan du drikke dette cirka to gange hver dag i et par måneder for nogle gode resultater.

19. Lema Mindre:

Hvide pletter og pletter på huden til Lema Minor

Dette er også kendt som vildand, d, og du finder normalt dette ukrudt i vandområder som lokale damme og søer. Det ville hjælpe, hvis du brugte dem ordentligt til at få magiske resultater for Vitiligo. Til dette skal du afhente dette ukrudt og derefter enten blande det med vand og drikke dem eller tilsætte det i kogende vand og drikke dem som te.

20. Zinkfødevarer:

Hvide pletter og pletter på huden til zinkfødevarer

Zinkindholdet her er meget godt for kroppen, især for huden og eventuelle hudrelaterede problemer. Dette er en måde at få gode resultater for pletterne på huden. Du bliver nødt til at indarbejde gode mængder zinkredienser i din daglige madcyklus og derefter se, hvor gode resultaterne bliver for dig.

21. C -vitamin:

Hvide pletter og pletter på huden for C -vitamin

Eksperter og læger har en udbredt opfattelse om frugt rig på vitamin C. De foreslår, at mennesker, der lider af problemer med Vitiligo, indtager C-vitaminrige frugter så meget som de kan. Dette inkluderer frugter, der er almindeligt tilgængelige, såsom limefrugter, citroner, appelsiner, amla og lignende. Du kan også ekstrahere juice fra disse frugter og anvende dem på de hvide pletter.

22. Hvidløgsbehandling til hvide pletter og pletter:

Hvide pletter og pletter på huden til hvidløg

Da svampedannelse er en stor årsag til Vitiligo, lyder hvidløg som et fantastisk middel mod dette. Hvidløg er også et antibakterielt middel og har et bestemt indhold, der hjælper med at behandle hudproblemer. Du kan tage lidt mere hvidløg i din almindelige kost og intet mere end det.

23. Bær:

Hvide pletter og pletter på huden til bær

Alle slags bær fra frugtfamilien er perfekte til de hvide ujævnheder og slippe af med dem. Forbruge bær så meget som du kan og forbruge frisk juice af disse. Du kan også ekstrahere frisk juice fra tranebær, jordbær, hindbær, blåbær og resten og anvende direkte på plasterne.

24. Havrebehandling til hvide pletter og pletter:

Hvide pletter og pletter på huden til havre

Disse er også vidunderlige ingredienser til at slippe af med vitiligo -problemerne, der får dig til at føle dig dårlig og til tider flov. Havre kan indtages i enhver form, og det vides ikke at miste deres godhed under alle omstændigheder. Du kan også lave fine havrepulvere og nu blande med vand og påføre huden.

hvide pletter på huden

De hvide pletter på huden, også kendt som Vitiligo, er meget genstridige og bevæger sig ikke let væk. Eksperter og læger håber, at du ved brug af disse midler får den nødvendige hjælp.