Hvordan gør man ansigtsbehandling med damp?

En damp ansigtsbehandling er en terapi for dit ansigt, som slapper af dine ansigter. Det forbedrer blodstrømmen fra bunden til toppen af ​​ansigtet. Kort sagt, det forbedrer processen med blodcirkulation i dit ansigt. Denne type ansigtsbehandling hjælper også med at fjerne urenheder i ansigtet, da det åbner porerne, der frigiver forurenende materialer.

Sådan gør du Steam Facial

Sådan laver du damp i ansigtet derhjemme ?

For at gøre en damp ansigtsbehandling, bliver du nødt til at starte med en maske, der vil udtrække urenheder fra din hud. Du skal også bruge en fugtighedscreme for at afslutte proceduren. Følgende trin hjælper med at udføre en effektiv damp ansigtsbehandling.

Trin 1:

Du skal bruge vand for at udføre denne ansigtsbehandling. Så tag først et par kopper vand i et tilstrækkeligt redskab og kog det. Du kan bruge en mikrobølgeovn. Det er bedst at bruge et komfur i dette tilfælde.

Trin 2:

Inden du udfører denne ansigtsbehandling, skal du vaske dit ansigt ordentligt. Du bliver nødt til at fjerne enhver form for fedtet stof fastgjort til din hud ved hjælp af varmt vand. Hvis du har lavet makeup, er det obligatorisk at vaske det af, ellers kommer de ind i din hud, hvilket senere vil føre til dannelse af bumser. Gnid nu forsigtigt dit ansigt med et håndklæde.

Trin 3:

Du bliver nu nødt til at hælde det opvarmede vand i et andet redskab, f.eks. En skål. Det tidligere apparat, der blev brugt til at koge vandet, kan også bruges.

Trin 4:

For at gøre dampens ansigt mere effektivt kan du tilføje et par dråber olie eller en urteløsning til vandet.

Trin 5:

Nu skal du holde dit ansigt over vandet og lægge et håndklæde om halsen, så det dækker hele området fra dit ansigt til skålen. Hvis du føler dig utilpas, skal du opvarme vandet lidt mindre, da du bliver nødt til at blive i denne position i cirka 10 minutter. Tag en dyb indånding, luk øjnene og lad magien ske.

Trin 6:

Dette trin kræver, at du tager en lermaske på i dit ansigt, som trækker urenheder fra dit ansigt. Efter 15 minutter skal du vaske det af med varmt vand.

Trin 7:

Dette trin handler om at lukke porerne, så der ikke kommer andet forurenende materiale ind i huden. Når ansigtsbehandling er færdig, skal du bruge en toner i henhold til dine præferencer.

Trin 8:

Nu skal du bruge en passende fugtighedscreme. Dette vil holde din hud hydreret og få den til at se sund ud. Brug af en fugtighedscreme er nødvendig, da dampningsprocessen gør huden tør. Du kan også bruge en ansigtsblødgørende olie.

Hvad er fordelene ved en damp ansigtsbehandling?

Ansigtsdampning er meget gavnlig for fjernelse af urenheder. Denne proces vil fjerne alle døde hudceller og forynge huden ved dannelse af nye celler.

Alle slags bakterier og snavs kan elimineres ved hjælp af damp ansigtsbehandling. Det anbefales dog, at du konsulterer en hudekspert, før du gennemgår denne proces. Fordelene ved en damp ansigtsbehandling kan angives nedenfor.

  • Det varmer hudens overflade op og gør det acceptabelt at udføre enhver behandling.
  • Det vil forbedre cirkulationen i dit ansigt.
  • En damp ansigtsbehandling vil føre til bedre sved, som vil hjælpe med at udrydde toksiner.
  • Det er en glimrende behandling for mennesker, der har problemer med overbelastede porer.
  • Sidst men ikke mindst er det en af ​​de bedste måder at slappe af i dit ansigt efter en hård arbejdsdag.

Billedkilde: Shutterstock