20 forskellige typer hatte til mænd og kvinder med billeder

Hatten, der også kan kaldes som en beskytter, der forhindrer hovedbunden og håret mod enhver ydre mindre skade samt forhindrer hår mod støv og ydre forurening. For at få hatten til at se mere stilfuld ud og trendy designere har ændret det gamle hatdesign til nyt moderigtigt tilbehør samt bragt et forældet eller forsvundet hatdesign ind i den aktuelle trend med unikt stofmateriale og farve. For at vide om typerne, hattenavnet og designet i denne artikel peges der også på de 20 forskellige typer hatte med billeder, hvilket helt sikkert også vil være en praktisk guidebog for hatelskere og for folk, der er til at opdage de ukendte typer hatte..

Typer af hatte til mænd og kvinder med billeder:

Lad os finde her med nævnte 20 forskellige typer hatte til mænd og kvinder.

1. Almindelig halmhat til kvinder:

Almindelig halmhat til kvinder

Halmhat -stilen er den mest almindelige designerhatsamling. Denne type hat kaldes også Panama -hatte, som er mest kendt i Ecuador. Hatten har forlænget kant med en dyb krone, der får hatten til let at falde ned. Randen ledsages også af et par farverige runde bolde, der får hatten til at se mere attraktiv ud.

2. Farverig flettet halmhat til kvinder:

Farverig flettet halmhat til kvinder

For at give en almindelig stråhat en farverig udsigt, der tiltrækker pigens øje, er hovedtemaet bag denne flettet halmhat. Sugerørene dyppes i farver og flettes, inden det formes som en hat. Denne type hat kan bruges som sommerhat. Denne hatte er en ideel strandfesthat, der matcher godt med en tynd strandkjole og et par strandsandaler.

3. Hæklet hat til kvinder:

Hæklet hat til kvinder

Hæklemønsteret er en elegant type hat til kvinder og meget tidskrævende design, der kræver meget tid og tålmodighed for at skabe sådan en hæklet hat selv. For at gøre det lettere har designere skabt denne hæklehue, der er let tilgængelig på markedet i forskellige farver. Farverne i designet af denne hat kan være fra en mild hvid til et flerfarvet strikket hatdesign.

4. Beanie pull-on hat til kvinder:

Beanie pull-on hat til kvinder

Beanie design er et unikt og let at bære hat design, der normalt er lavet af et klud materiale. Designet, der gør det enkelt, er tilpasset fra USA, hvor den brimløse hat bare krammer sig behageligt på hovedet på grund af den kantløse funktion. Det slående træk, hvis denne type hat er let at bære design.

5. Ascot kasket til mænd:

Ascot kasket til mænd

Ascot hat er et traditionelt uldhatdesign, der er berømt omkring 1900 -tallet. Denne type hat til mænd kaldes også som Lip pin bomuldshatten. Den forreste del af hætten er rund og hård, hvilket gør den til en typisk vinterhue. Ascot-hatten passer godt som en formel som en semi-formel hat til mænd.

6. Akubra mænds hat:

Akubra mænds hat

Akubra er kendt for sin buskhat, der er fremstillet af en australsk producent. Det slående træk ved denne herrehue er, at hatets rand er bred, og hatets krondel har buler på begge sider. Denne buskehat bæres berømt af mænd under et besøg i hestevæddeløbet, da denne type hat kan skabe en cowboy -effekt.

7. Baseballhat:

Baseball kasket

Baseballkapper er bløde lavet af bomuldsmateriale. De mest sædvanlige farver er gul, flaskegrøn og rød. Hattens attraktive træk er, at hatens krone er afrundet, og hatens rand rager ud, og den er stiv. Denne type hat bæres af både mænd og kvinder oftest i USA.

8. Bådhue til mænd:

Bådhat til mænd

Denne type mænds hat -stil kaldes også sømandshatten, der er lavet af halmmaterialet. Hattens krondel er flad, og kanten er også designet flad, hvilket gør hatten mere speciel. Denne type hat bæres sammen med et bånd omkring kroneområdet. Denne type hat bæres som en semi-casual hat af unge drenge såvel som midaldrende mænd.

9. Bretonsk hat til kvinder:

Bretonsk hat til kvinder

Denne type hat blev berømt omkring det 19. århundrede, som traditionelt blev båret af de bretonske landbrugsarbejdere i det nordvestlige Frankrig. Denne hats slående træk er, at krondelen er afrundet, og kanten er tilspidset opad hele vejen indtil kroneområdet, der giver en dyb randform.

10. Bucket Hat til mænd:

Bucket Hat til mænd

Det kaldes også som Session hat eller irsk country hat. Denne hatte har en bred og sjusket kant, der falder nedad og dækker hele pandeområdet. Det er lavet af lærred eller denim materiale. Det er en ideel casual hat, der passer godt til et par chinos og en t-shirt.

11. Cartwheel Hat til kvinder:

Cartwheel Hat til kvinder

Denne type hat, der blev berømt i 1930’erne og senere er nu blevet det nye trendy look hat -design. Hatten har en bred cirkulær kant og et fladt krondesign, der giver et hjuldesign. Denne type hat er slidt er normalt en vinkel.

12. Cricket Hat:

Cricket Hat

Denne type hat, der blev berømt efter at Cricket -dommerne havde dem på. Hatten er lavet af et medium tykt bomuldsmateriale med en lidt løs kant og en lav krage. Hatten kommer sammen med en tråd, der får hatten til at passe støt til hovedet.

13. Fedora Cap til mænd:

Fedora kasket til mænd

Udtrykket Fedora kommer fra en titel på stykket omkring 1882. Denne hat hat har en lidt blød kant og krondelen har fordybninger. Fordybningerne kan være øverst i midten eller på siderne af kronen. Denne type hat bruges oftest af mænd i middelalderen kombineret med en afslappet skjorte og en buks.

14. Gatsby Hat til mænd:

Gatsby hat til mænd

Denne type krone bæres sædvanligvis af mænd på grund af dets unikke og klassiske design. Materialet, der bruges til at designe denne hat, er ret blødt såvel som tykt. Hatten giver en baggy udsigt på grund af afrundet krondesign og en bund fast n øverste midten af ​​kronen.

15. Tennishat til kvinder:

Tennishat til kvinder

Denne type hat er et halvhatdesign kaldet tennishat. Hattens krondel ses ikke i stedet for en fremspringende tyk kant og tynd rem, der hjælper med at justere hatbredden. Denne type hat findes i forskellige farver og materialer.

16. Festhat:

Fest hat

Som navnene allerede siger, betyder og brugen af ​​hatten, der er under “festen”. Materialet, der bruges til at designe denne hat, er normalt af skinnende og glitrende papirmateriale med ekstra tilbehør. Hatten er designet i en omvendt kegleform med en tråd, der får hatten til at blive på hovedet.

17. Toppet hat:

Toppet hat

Denne type hat bæres oftest af militærpersonen, politiet samt af piloten og skibets kaptajn. Hatten har en flad krondel, der har et sjusket syn med et tykt bånd. Kronen har en top, som kaldes visiret, hvilket gør hatten mere forskellig fra andet design.

18. Chullo Hat til mænd:

Chullo hat til mænd

Denne type hat, der bruges i Andesbjergene i Sydamerika mennesker. Denne hatte er lavet af ren uld og har to øreklapper, der gør hatten mere markant fra resten. Huen har en uldtråd, der hjælper med at fastgøre hatten foran under hagen.

19. Trilby Hat til mænd:

Trilby hat til mænd

Denne type hat er en almindeligt slidt hat af mænd. Det mest slående design er den smalle kant, der haler opad i hatets bageste del og har en indrykket krone. Denne type hat er lavet af blødt materiale.

20. Solhat til kvinder:

Solhat til kvinder

Sunhat er opkaldt efter sit design, der hjælper med at beskytte kvinders ansigt mod varme og støv. Hatten er fremstillet af jutemateriale, oftest med flere farver. Hatten har en bred og en lang rand, der oftest dækker hele ansigtet. Farverne, der bruges til at designe denne hat, er for det meste lyse og attraktive, da denne type hat hovedsageligt bruges om sommeren.

Typer af hatte designs

At bære en simpel hat kan gøre en forskel på en solskinsdag og ved ikke at have hovedbeskytter på under en varm dag. Hatten beskytter ikke bare hovedet mod varme, men spiller også en stor rolle i forebyggelsen af ​​skader på hår og hårsække. For at gøre det mere trendy og moderigtigt og gå fremad med ikke bare at være en hårbeskytter, men også at skabe en fashion statement blandt mængden, er designernes hovedmål. Designerne har nået deres opgave ved at skabe sådanne iøjnefaldende designs og også bruge forskellige typer materialer. Piger og drenge kan gøre deres dag mere farverig ved at prøve en af ​​de ovennævnte typer hatte.