9 bedste bowlerhatte til kvinder og mænd, der er i trend

Samlingen af ​​Bowler Hatte er også kendt som billycock eller bob eller Derby Hats. For det meste er den udstyret med en rund krone og er ofte lavet med et hårdt filtdesign. Det blev oprindeligt skabt af London Hat -producenterne i 1849. Der er mange typer på denne hatliste som f.eks. Briterne, irerne og de amerikanske.

Bedste bowlerhatte til kvinder og mænd:

Alt sammen som en blanding, er følgende samling af Top 9 Bowler Hats, der er nævnt for dig,

1. Forede Origin Bowler Hatte:

Forede Origin Bowler Hatte

Dette er den ideelle søgning efter dem, der ledte efter den super nærige rand. Detaljerne i hattebåndet er noget unikt og specielt, som enhver mand ville elske at have en af ​​slagsen. Denne bowlerhue til mænd har en sidestift, hatbånd med spænde og leveres også med et læderbånd.

2. Børne Derby/bowlerhatte:

Børne Derby/bowlerhatte

Dette er den unikke kollektion, der er beregnet til børn og er lavet af uld. Den har klassisk trimning inklusive grosgrain -båndet. Denne sorte Bowler hat har sidebue og sidefjer, der gør den til den ideelle herre. Det er perfekt til fritiden eller endda til en legetid.

3. Autumn Wear Women’s Bowler Hatte:

Efterårstøj til kvinder med bowlerhatte

Gør din mode dille, trendy og opdateret med denne hatte til kvinder. Dette er lavet af uld og hjælper dig med at forbedre dit look med nåde. Det er blødt, glat og også meget behageligt at have på hele dagen.

4. Dramatiske rullede skyggehatte:

Dramatiske valsede bowlerhatte

Dette er en fantastisk tilføjelse til din samling af hat, da det er den ekstraordinære, der hedder Felt Bowler Hat. Det særlige ved denne kollektion er, at den har en aftagelig lomme over hatten, hvor du om nødvendigt opbevarer få kontanter. Den består af uld og har en dramatisk rullet kant.

5. Low Crown Bowler hatte:

Low Crown Bowler hatte

Få en god oplevelse med denne bemærkelsesværdige stil med grøn bowlerhat, der får dig til at kigge efter en spændende vej ud. Den har en lav krone og har et satinbånd i samme nuance. Det består af uldmateriale og falder ind under kategorien filt bowlerhatte.

6. Uldfiltede tan skraverede bowlerhatte:

Uldfiltfarvede skraverede bowlerhatte

Marker dine sanser med at vælge en sådan række håndlavede brune bowlerhatte, der har kombinationen af ​​stofferne som satin, filtuld og også læder. Den har en brunbrun nuance med et Derby -design. Det er en af ​​de mest genkendelige hatte fra engelske mænds historiske dage.

7. Hårdfiltede kvinders hatte:

Hårfiltede bowlerhatte

Det er den vidunderlige kollektion, der består af 100% filtuld. Denne grå Bowler hat har fuldt satinfor og har den aftagelige fjer. Den er designet med en bred buet kant med PVC svedbånd.

8. Almindelige farvede klassiske damehuer:

Almindelige farvede klassiske bowlerhatte

Dette er en af ​​den klassiske kollektion røde Bowler hat med sine lette og holdbare kvaliteter. Den leveres med den raffinerede satin og foringsbåndet med vin. Den har den opslåede kant med en lys kontrastfarvet grosgrain -bånd med rør.

9. Taupe Brown Derby Women’s Hats:

Taupe Brown Derby -hatte til kvinder

Det er også filtkategoritypen, men med den karakteristiske nuance af Taupe brun. Denne uldskålshue består af fuldstændig 100% ren uld og ikke noget andet stof blandet. Som en ekstra funktion har den den fantastiske sløjfe i frontpanelet for at få hatten til at dukke op.

Da der er hundredvis af samlinger i denne serie hatte, ville det gøre dig svært at vælge den bedste. Ligegyldigt kan du tage det bedste af hatte med at have en overordnet idé ved at overveje ovenstående diskussion. Det leverer alle typer af de moderne bowlerhatte, der er stilfulde og trendy i øjeblikket. Der er også en mulighed for børnene. Og have en lige stor mængde indsamling til både mænd og kvinder.