9 fantastiske store hatte til kvinder og mænd med billeder

Vi har alle brug for en god mængde solbeskyttelsesfaktor for at holde vores hud sund i den varme sommertid. Men vi skal alle også passe på størrelsen på vores hoved, mens vi vælger den til os. Nogle kan have mindre hoveder, og nogle kan have store. Mennesker med store hoveder bliver mere bekymrede og tror, ​​at de er ude uden lagre med store hatte for at beskytte deres hoved og hud mod solen. Men dette er ikke tilfældet nu.

Bedste store hatte til kvinder og mænd:

Her har vi også store hatte, der er de bedste top 9 -modeller,

1. Store hatte i ekstra stor størrelse:

Ekstra stor størrelse store hatte

Få de ekstra store hatte til de store hoveder ved at vælge den ene af slagsen vist her. Det er den ideelle hat til store hoveder, der er i khakhi -farve. Det er ellers kendt som fiskehuerne, som er tomme tommer egnede til at tage dig til enhver eventyrlig tur.

2. Full Crown model store hatte:

Full Crown model store hatte

Dette er designerens store hatte til store hoveder, der har en fuld krone, der er dimensioneret til at passe til et stort hår eller til et stort hoved. Det er en håndlavet genstand, der bruger bomuld og satinmaterialer til fremstillingen. Det er også velegnet til store noggin og store dreadlocks.

3. Store visir Great Fit store hatte:

Flat Visir Great Fit store hatte

Her er det markante udvalg af store hatte i overlegen kvalitet til mænd med store hoveder. Den leveres med det flade visir og den flade regningshætte giver det det perfekte mandlige look. Det har seks-panel strukturer med en skygge af kongebrun.

4. Boho Type kvinders store hatte:

Boho Type kvinders store hatte

Gør din drøm til virkelighed med disse stilfulde og smarte modehuer. Det er en håndlavet genstand med et bomuldsmateriale, der bruges til fremstillingen. Disse typer er hatte til mennesker med store hoveder. Den kan også bruges som en romantisk hat eller som festhat.

5. Kvinders vinterslouchy store hatte:

Kvinders vinterslouchy store hatte

Hvis du leder efter en glat, stilfuld, varmegivende hatte til din vinter, så er dette det ideelle valg for dig. Det er kvindernes hat i stor størrelse, der består af uldgarn og acrylgarn. Og det er den ene hat, der kan få dit lange hår til at dække alle dine knuder og holde dig varm.

6. Tactical Twill Side Snap Big Hats:

Tactical Twill Side Snap store hatte

Du får den perfekte hat til udendørs aktiviteter såsom klatring, vandreture, fiskeri og jagt. Denne hat til mænd er fremstillet af 35% bomuld og 65% polyester. Der er to trykknapper, der hjælper med at skifte til en anden stil. Den har bred kant og snøre design.

7. New Era Perfect Fit Big Hats:

New Era Perfect Fit store hatte

Dette er den helt nye type kvindehat til et stort hoved. De ender med en knude som mode i bagpanelet. Det har ingen rand. Den er meget blød og glat at have med sig hele dagen.

8. Sommerbeklædning UV -beskyttede store hatte:

Sommer iført UV -beskyttede store hatte

Dette er den lette åndbare stofhat, der er beregnet til hatte til fyre med store hoveder. Det er en enkel og stilfuld sommerhat, der giver dig den fede fornemmelse. Det er det vigtigste at have på under udendørs sport, da det har UV -beskyttelsesfaktor.

9. Mexicanske Bandit Straw Big Hats:

Mexicansk bandit halm store hatte

Det er det komplette outfit til mænd, der leder efter en eventyrlig sommerudflugt. Denne store hat til et stort hoved er fremstillet ved hjælp af et sugerør og har dermed maskehætten. Det er en unisex hat, der også har en vis mængde polyesterstof.

Der er hatte med rent bomuldsstof til de mennesker, der kun foretrækker blødt, glat materiale. Der er også halm, akryl, uld og polyester lavet stor hat. Modellerne og de anvendte designs er også af forskellig type. Man kan bare kigge på de top 9 modeller af store hatte og beslutte, hvilken der ville passe bedst til dem og opfylde deres behov.