9 Moderne spandhatte til mænd og kvinder med billeder

Der findes en lang række kollektioner i serien af ​​spandhatte, der er designet efter den nye moderne tidsalder. Nogle har rund krone, og nogle er elegante i udseende med sin dybe spand designet krop. Nogle af dem er med brede kanter, og der findes modeller, hvor du kan se den tyndeste af kantene.

Bedste spandhatte til mænd og kvinder:

Her kan du finde den bedste top 9 -samling af spandhatte til dig,

1. Camouflage trykte spandhatte:

Camouflage trykte spandhatte

Denne modehat er velegnet til mænd til at have udendørs. Det er camo bucket hat med camouflage trykt og også beregnet til fiskeri. Den er lavet med 100% polyester stof, der let kan bruges til afslappet stil. Her er det den hvide skyggefulde hat med et strejf af grå blandet.

2. Mænds klorresistente spandhatte:

Mænds klorresistente spandhatte

Det har den særlige funktion i UPF 50 og har 3-tommer bred kant. Denne sorte hat leveres med den justerbare velcro, så den passer præcist til dit hoved. Den er også for elastisk og kan kun vaskes i hånden.

3. Amerikanske patriotiske stjerner og striber spandhatte:

Amerikanske patriotiske stjerner og striber spandhatte

Det er en damehue i 100% bomuld, der har den ekstra kvalitet af knust materiale. Denne hat kan bruges af både mænd og kvinder, da det er en unisex kategori. Det er fantastisk til enhver lejlighed og er trykt med de patriotiske stjerner og striberne i den signaturblå serie.

4. Unisex vendbare spandhatte:

Unisex vendbare spandhatte

Opdag den nye variant af den cool hat, der kan bruges på begge sider. Ja, det er en vendbar hat, der består af 100% bomuld. Det er det perfekte valg til varmere sommerdage, da det er lavet af stoffet, der er åndbart.

5. Dobbeltlags spandhatte:

Hoveder med dobbeltlag

Her får du den hvide hat, der er almindelig hvid i udseende, men har et rødt kontrastbånd over sig. Den har et dobbelt lag, og den er velegnet til voksne, både mænd og kvinder, til en afslappet udflugt i den varme sol. Det giver også en god pasform til alle slags tøj.

6. Classic Lattice Navy Bucket Hats:

Klassiske Lattice Navy Bucket Hatte

Denne designer hat har fladt top udseende og kan bruges til en afslappet lejlighed. Dette er en unisex kategori lavet af bomuldsstof i høj kvalitet. Det har et sort og hvidt ternet mønster overalt, for at få det til at se fantastisk ud og passer let til alle påklædninger fra både mænd og kvinder.

7. Reversible to tonede spandhatte:

Vendbare hatte med to toner

Her kommer samlingen af ​​spandhatte til mænd, som du ivrigt ledte efter. Det er certificeret med et solstof på UPF 50 og består af åndbart stof. Den har en justerbar cinch -rem ved kronen med 3 tommer rand.

8. Autentiske skovhatte i retrostil:

Autentiske skovhatte i retrostil

Uanset om du leder efter Golf -looket fra 70’erne eller Manchester -looket fra 90’erne, ville denne denimhue opfylde din drøm. Dette er i den blændende blå nuance med 100% rent Denim -materiale med sit signaturmønster. Denne hat er fuldstændig af typen Classic bucket og er det bedste valg til hele sommeroutfittet.

9. Bagplade Model Bucket Hatte:

Bagplade Model Bucket Hatte

Gå efter en tilbagevendende stemning ovenpå med denne røde spandhue, der er i det unikke mønster over hele materialet. Den er lavet i en blandet stofkombination af både bomuld og polyester. Denne runde krone spand hat kan bruges til afslappet og også til sportsbegivenheder.

Materialerne eller stoffet, der bruges til fremstilling af disse spandhatte, har brede arrays. Nogle foretrækker kollektionen i ren bomuld, og nogle af os kan have materialer af denimtype som deres favorit. Der er også den blandede kombination af stof som polyester og akryl. Det er op til dit ønske, at du vælger det stof, der passer bedst til dit vejr og dine behov.