9 Seneste Beanie hatte til mænd og kvinder i Indien

Ved at få en af ​​Beanie -hatte opdager du hatten, der kan komplimentere dit outfit. De moderne Beanie-hatte er kombinationen af ​​klassisk look med new age-præstationer. Med disse får du den komfort, du har brug for, og den ønskede stil, du forventer.

Bedste Beanie hatte til mænd og kvinder:

Her er nogle af de 9 bedste valg af Beanie -hatte,

1. Tykke bløde strikkede huer:

Tykke bløde strikkede huer

Det består af førsteklasses blødt spundet akrylfiber for den ekstra varme. Det er håndstrikket og giver en blød fornemmelse med langvarig varme om vinteren. Denne rødbrune hue passer dig perfekt til at se godt ud og også til at være trendy.

2. Baggy Slouchy Beanie -hatte:

Baggy Slouchy Beanie hatte

Det er en Beanie -hat til mænd, der har en model med en skallehætte med Baggy slouch. Den er fremstillet ved hjælp af uld i kryds og tværs kurvvævet, strikket stilfuldt design. Denne vinterhue er strækbar og velegnet til de fleste mænd.

3. Hot Feel Slouchy Skull Beanie:

Hot Feel Slouchy Skull Beani

Prøv med denne hue til kvinder, der bruger både akryl og uld. Det er i sort og hvid, der blander skygge med slouchy kraniet design. Det er strikket som sådan, at det ville være den hotteste mode blandt damerne i vinter.

4. Stilfulde almindelige huer:

Stilfulde almindelige huer

Dette er den perfekte udendørs beanie hat, der foretrækkes af de kvinder, der ønsker en hyggelig stemning sammen med hendes påklædning. Dette er den sorte Beanie hat, der har flagstrik, og kroppen er almindelig sort. Det går meget godt til alle former for modetøj, som nutidens moderne kvinder kan lide at bære.

5. Pelsstrikket hue:

Pelsstrikket hue

Her får du din mest foretrukne pige -skraverede lyserøde Beanie -hat, der har en pels strikket ovenpå. Disse er med Fox ovo bold med blødt og behageligt stof, der er bedst til vinteren. Det kommer i forskellige nuancer, som du kan tilføje til din indkøbskurv, når du finder din favorit.

6. Shiny Rhinestone Embedded Beanie:

Blank Rhinestone Embedded Beanie

Det funkler og ser sexet ud i en hvid nuance, der giver den bedste forbedrede skønhed. Denne hvide Beanie hat leveres med et blødt stof i rent hvidt med dekorationer af rhinsten. Den har strækkvaliteten sammen med den, så den let kan bære den.

7. Sød kattestrikket hue:

Sød kattestrikket hue

Tag et kig på denne søde kattestrikkede røde Beanie -hat, der giver en varm følelse i den kolde årstid. Den består af 60% bomuld og 40% akryl. Disse hatte kan bruges som en unisex hatte af både mænd og kvinder.

8. Star Embroidered Beanies:

Star Embroidered Beanies

Gør din mode dille opfyldt med denne grå Beanie hat, der har en stjerne broderet på frontpanelet. Det er strikket tæt, at det er beregnet til de koldeste vinterdage. Dette er en damekollektion, der er fremstillet af det bløde stof i høj kvalitet, der tåler kulden udendørs.

9. Kvinder vinter sød hue:

Kvinder vinter sød hue

Dem, der tror på lyse blændende nuancer, ville tage til sådan en slags gule huer. Dette er en ideel vinterkollektion af tilbehør, der er med vindtætte kvaliteter. Det er smukt strikket i uldmateriale af høj kvalitet, der får os til at føle os bløde og hyggelige.

Alle sortiment af Beanie hatte har deres egne egenskaber med nogle særlige funktioner. Der er en bred vifte af designs og også lavet med forskellige stoffer. De kommer også i førsteklasses kvalitet med overlegne mærker. Du kan træffe dit valg med en blandt dem, som du kunstnerisk tilfredsstillede.