9 berømte havgrotter rundt om i verden med billeder

Havgrotter er naturens smukkeste seværdigheder. Dannet af bølgernes konstante og enorme kraft på et svækket sted ved kysten eller kystklinten, der fik dem til at revne indefra og tage form gennem årene, er havgrotter kommet til at eksistere i hele verden, nogle små og nogle store. Forundret over mysteriet i disse havgrotter kommer folk fra fjern og nær for at udforske dem. Mens de to mest kendte havgrotter er Europas Fingals hule på Staffa Island i Skotland og The Blue Grotto of Capri, de græske øer, de vestlige kyststater i USA, Bristish Isles og Hawaii -øerne prale af en række lige så flotte havgrotter.

Havgrotter kan udforskes ved hjælp af både eller til fods under lavvande, hvilket anses for tilrådeligt, da en bølge bærer mere kraft inde i en hule. I modsætning til terrestriske huler er der i en havhule ingen skulpturer eller udskæringer at se eller dybder at udforske. Hvad fanger så ens opmærksomhed? Det er den rene skønhed og eksistensen af ​​havlivet. Lad os tage en forgyldt tur for et visuelt indblik i nogle af verdens mest fængslende havgrotter.

Fingals havgrotte:

havgrotter

Fingals havgrotte på den skotske ø Staffa er langt den mest berømte havgrotte, verden nogensinde har kendt. Dens unikke struktur dannet af sekskantforbundne basaltsøjler er et sandt værk af Moder Natur. Søjlerne danner en bedende gangbro, der inviterer besøgende til at udforske dybt inde.

Waiahuakua Sea Cave:

Waiahuaka Sea Cave, der ligger langs Na Pali -kysten på Hawaii -øen Kauai, er den næstlængste og en af ​​de smukkeste havgrotter i verden. Det strækker sig over 350 meter i længden og er kendt for sin indgang og udgang, hvorfor det også er kendt som Double Door Cave. Det mest arresterende træk ved denne hule er et vandfald, der strømmer fra en sprække i taget af klippen.

Sea Lion Caves:

Amerikas største havgrotte i Firenze, Oregon, er hjemsted for søløverne. I den kolde vintersæson kan du finde dem klemt sammen, mens de om sommeren kan fanges og sole sig i varmen.

Paphos havgrotter:

Beliggende på den forrevne kystlinje nord for Coral Bay på Cypern er Paphos Sea Caves med sine klippekolonner og naturlige huler et billede på ro og ro.

Deep Sea Cave:

Deep Sea Caves er en absolut spænding for undersøiske dykkere, der ønsker at udforske det komplekse system af huler og det eksisterende havliv indenfor, som ikke findes andre steder.

Sea Cave, Malta:

Blue Grotto Sea Cave på Malta er et overbevisende syn. Denne naturlige havgrotte er opkaldt efter den blå grotte i Capri og har en tårnhøje buegang ved indgangen, hvorigennem besøgende kommer ind i både. Den består af seks grotter, der gnistrer med refleksionen af ​​det klare blå vand i havet.

Englands havgrotte:

Englands havgrotte

Mewstone Sea Cave i England ser frisk ud af et eventyr. Indgangen tillader udsigt til den nedgående sol i horisonten, hvilket giver et imponerende syn.

Sea Cave Restaurant, Italien:

Oplev vidundere ved at spise ude på havet i Italiens Sea Cave Restaurant i Grotta Palazzese. Den århundredgamle restaurant udskåret fra klintens kalkoverflade og stikker 74 fod over havets overflade giver rejsende en unik madoplevelse.

Havliv i havgrotter:

Mikroorganismer er havets liv. Minuscule i størrelse og næsten ikke synlige for det blotte øje, de trives på steder, hvor de fleste andre havarter ikke kan. Nogle andre almindelige havdyr, der kan findes på vægge og gulve i en havhule, er gåsehalsbarber, svampe, små leopardhajer og søløver.