9 bedste trusser til babyer med stil og komfort

Babys kærlighed til at flytte rundt og trusser er en beklædningsgenstand, der skal være behagelig og let at have på. Trusserne til babyer kan være trykte eller ensfarvede farver. Der er forskellige stilarter til baby dreng og til baby piger. Hver af disse stilarter får barnet til at se smart og elegant ud.

Moderne og stilfulde trusser til babyer:

Vælg mellem denne brede vifte af stilarter den perfekte til din baby,

1. Trykte baby trusser:

Trykte baby trusser

Du finder en bred vifte af bukser til babyer, der er trykt i søde tryk og farver. De mest almindelige udskrifter vil være af sommerfugle og blomster. Tegneseriefigurer er også trykt på trusserne, da det er det, de kan lide.

2. Bow Baby Trusser:

Bow Baby Trusser

Baby -trussestilen har mange variationer. Du kan vælge disse søde og fantastiske baby trusser, der har en flæse bagpå og nogle båndbuer. Buerne ser attraktive ud, når barnet kravler og viser hendes bund.

3. Vandtætte baby trusser:

Vandtætte baby trusser

Trusserne til baby drenge er også farverige og trykte. Disse er for det meste i blå farve og fyldt med havprint. Baby boy bukserne er også lavet vandtætte til bleerne, der bruges inde.

4. Bloomer Baby Trusser:

Bloomer Baby Trusser

Bloomers er en anden stil med trusser, der oftest bruges, da de passer til babyen som mini bukser. De tillader bevægelsesfrihed og er meget behagelige. Denne baby pige bukser stil bruges, selv når barnet er ældre.

5. Barnedåbstrusser:

Dåb Baby Trusser

Til den særlige lejlighed for dit barn som en dåb osv. Hvor hvid er den farve, der skal bæres, kan du vælge at købe disse hvide babybukser, der er superkomfortable. Mønsteret er meget stilfuldt med masser af flæser og blonder.

6. Ble Dækker baby trusser:

Ble dækker baby trusser

Ligesom barnedåbstrusser til piger kan du købe hvide bukser til en dreng, der er perfekte til lejligheden. Disse buedækbukser holder bleen på plads og ser godt ud udefra. Vælg at købe mange i hvidt, da de matcher med mange beklædningsgenstande. For din lille baby er denne altid et godt valg.

7. Monogrammerede babytrusser:

Monogrammerede babytrusser

Få et sæt hvide babybukser monogrammet med babyens initialer. Disse ser meget sofistikerede og stilfulde ud. Initialerne kan udføres i pink eller blå eller enhver anden farve, du har lyst til.

8. Denim Baby Trusser:

Denim baby trusser

Trusserne babyer har på kan også være i denim materiale. Disse seje trusser er denimblå i farven og ser blændende ud. Landstil -looket opnås let ved at bære disse trusser. Prøv denne stil i samlingen af ​​et mærkevaremønster.

9. Ruffle Lace Baby Trusser:

Flæseblonde baby trusser

En af de mest almindelige stilarter til baby trusser er flæse stil. Her har trusserne flæser i form af blonde foran på trusserne. Der er rækker af blonder, der er flettet op og syet. Du kan have blonderne i kontrastfarve til trussens farve.

Baby trusser er mest elskede og elskede, da de får baby til at se sød og kælen ud. Trusserne til babyer kan have forskellige stilarter som flæser, bleedæksler osv. Du finder en god samling efter dit valg, prøv nogle kombotrusser til din baby. Når vi får en baby den tid, skal vi passe på hans eller hende ordentligt, så vælg den bedste trusse til din baby dreng eller pige fra denne liste.