Halv kop bh og slidstip

BH’er fremstillet af undertøjsfirmaer findes i forskellige varianter. Der er så mange forskellige stilarter, snit, former og farver at vælge imellem. De dage er forbi, hvor kvinder bar bh lige som undertøj. BH’er i disse dage er designet til at passe til forskellige kjoler og til perfekt pasform og komfort.

en halv kop bh

Om halv kop bh:

For et fejlfrit look skal du sammensætte din smukke kjole, sko, smykker og gøre op med den rigtige slags bh nedenunder. Du vil ikke kun være komfortabel, men det får dig også til at føle dig selvsikker indefra. Fra det varierede antal bh’er, der bæres af kvinder over hele verden, lad os tale om en halv kop bh, der også er kendt som demi kop bh.

Halv kop bh eller demi kop bh beskriver en bestemt stil eller kopform af en bh. Da det er ret lavt, vises det kun lige over brystvorterne. Det falder også ganske lavt for at afsløre spaltning. Skulderstropperne er bredt adskilte. BH’er med halv kop eller demikopper er ikke ideelle til kvinder med store bryster, da denne slags bh ikke ville give den nødvendige støtte og dækning.

Hvis du vil vælge en halv kop bh eller en demi kop bh, skal du sørge for, at den passer perfekt til dig, fordi dit brystvæv kan spilde over toppen af ​​din halv kop bh eller demi kop bh. Bh med halv kop eller demikop -bh er bedst til lavt snit, halsudskæring eller brede udskæringer, da toppen af ​​kopperne er lave, og stropperne er brede fra hinanden.

Det er også perfekt til at give dine bryster et løft, men det forbliver diskret under lavt skårne toppe. Så hvis du planlægger at bære den lavt udskårne top, som du for nylig har købt i weekenden, så tag en halv kop bh eller demi kop bh på under.

Half Cup Bra Wearing Tips:

Når du har din bh på, skal du føle dig hundrede procent komfortabel og sikker i den. Spørg dig selv, om du gør det. Hvis du ikke gør det, har du din bh forkert på. Læs videre for at kende den rigtige måde at bære en bh på. De følgende tips vil sikre, at du har din bh rigtigt på.

Halv kop bh og slidstip

Placer dine arme gennem bh -stropperne, og spænd de to ender:

I de medfølgende stropper skal du lægge dine arme gennem dem og justere dem på dine skuldre. Når du er færdig, skal du tage dine hænder bagerst, hvor du finder kroge- og øjelukninger. Klem de to ender godt sammen.

Justering af stropperne:

BH -stropper kan nogle gange være et rigtigt besvær. De kan hænge for løst ned over skuldrene eller stikke for stramt på huden og gøre dig ondt. For at få dine stropper til at sidde perfekt på dine skuldre, findes glidere i bh’er. Du kan trække ned eller op på skyderne og justere efter dine præferencer. Bare sørg for, at begge skyderne forbliver på samme niveau.

Bøj dig ned og juster koppernes placering:

Justering af bh’ernes kopper er meget nødvendig for den nødvendige komfort og dækning. Sænk ryggen, og juster kopperne derefter. Kontroller derefter dine brysters bevægelse, og når du er færdig, kan du stå op.

Jeg håber, at ovenstående halve kop -bh’er du kan lide at shoppe dem. Bæringen af ​​en halv kop bh er let og enkel.