Top 9 jockey -trusser, der er bedst i undertøj til kvinder

Jockey er et af de mest kendte undertøjsmærker i verden. Trusserne, som Jockey laver, er af super kvalitet og stil. Dette mærke er favorit blandt alle unge piger og kvinder; jockey trusser er også behagelige at have på.

9 bedste brede samling af jockey trusser til kvinder:

Få nogle damejockey -trusser i et bredt udvalg af trussemønstre.

1. Super Soft Jockey Trusser:

Super bløde jockey trusser

Disse er de bedste Jockey -trusser til dig, da de er lavet af det blødeste materiale, der føles godt på kroppen. Trusser i bikini -stil er den perfekte pasform, og du kan få dem i alle farver. Pakken med 3 fungerer også godt, da den er økonomisk.

2. Cotton Jockey trusser:

Cotton Jockey trusser

Bomuldsmaterialet, der bruges i disse Jockey dametrusser, er af den bedste kvalitet. Trusser er trykt i vidunderlige tryk, der fungerer bedst for alle kvinder. De anvendte farver er normalt også lyse og dristige.

3. Pakket Jockey trusser:

Pakket Jockey trusser

Jockey -trusser kommer normalt i pakninger med 2, 3 eller 4. Disse Jockey -trusser til kvinder er i forskellige nuancer i pakken. Pakkerne kan også have nogle trykte og nogle ensfarvede trusser, der alle passer sammen.

4. Full Cut Jockey Trusser:

Full Cut Jockey trusser

Her er en af ​​de mest komfortable klassiske fuldskårne Jockey-trusser til damer. Trusserne har en sej blonderkant i en kontrastfarve, der har ordet Jockey trykt på. Farverne er normalt pastel, og pasformen er perfekt til daglig brug.

5. Wide Jockey Trusser:

Wide Jockey trusser

Her er endnu en af ​​Jockeys trusser til komfortabel slid. Denne Jockey med bred talje gør den perfekt til den flade mavefornemmelse. Den brede elastik, der bruges her, er blød at røre ved og skærer ikke huden. Vælg at købe en trusse med bred talje for den ekstra behagelige følelse. Som en bred talje, så er denne mere at foretrække for dig.

6. Jockey Boyshort Trusser:

Jockey Boyshort Trusser

En af trussernes stilarter er drengens korte stil, der ligner en stram kort buks. Jockey bukserne er lavet i strækbart materiale, der sidder godt omkring taljen og bunden. Bukserne er gode til sport at have på, da de dækker og holder kroppen på plads.

7. Jockey Thong Trusser:

Jockey Thong Trusser

Disse lavpris Jockey -bomuldstrusser er endnu en stilfuld tilføjelse til din undertøjskollektion. De lave stramme er lavet i bomuld, så selvom de er trusser, er de behagelige at have på. Vælg dem med kontrasterende elastikker.

8. Ingen Panty Line Jockey Trusser:

Ingen Panty Line Jockey Trusser

Mange af de kjoler og beklædningsgenstande, vi har på, er tætsiddende og buede. Det er fantastisk at have sømløse trusser, der ikke viser trusselinjen udefra. Disse Jockey bukser til damer er lavet med den tynde elastik, der ikke viser stregerne, når den bæres under tætsiddende tøj. Du får en god strækning efter dit valg.

9. Nude Jockey Trusser:

Nude Jockey Trusser

En af de typer must-have trusser i en kvinders garderobe er nøgen trusser. Denne farve er perfekt til blotte kjoler og hvidt tøj, da de ikke viser trussefarven udefra. Den nøgne farve matcher din hudfarve, og det får den til at blande godt. Piger kan også bruge denne trusse med jeans eller nederdele.

Jockey-trusser er det mest kendte mærke i trusser i verden. Deres produkter er af god kvalitet, og de laver dem i forskellige stilarter. De forskellige snit som bikini, lav stigning, tanga osv. Er alle typer trusser, der foretrækkes af kvinder overalt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80