Top 9 maveplukkere – hvordan fungerer det?

Har du nogensinde brugt mave -tucker til at skjule dit fedt? Gør du, hvordan de fungerer? I dag bliver fedme et almindeligt problem i hele verden. Hver og en vil se slank og fit ud. Abdominoplastik (normalt anerkendt som en maveplastik) slippe af med overskydende hud og fedt i maven, mens den også aftrapper mavevæggen.

Tummy Tuck -ordningen indebærer, at creme gnider sig på din mave, og bidrager til kun at trætte bæltet. Som erklæret ovenfor er dette, hvor “fangsten” ligger, hvis du ikke er forsigtig. Du får mekanisk ekstra creme med posten hver anden måned, oplader dit kort og venter på, at du ringer og annullerer. Tummy Tuck Belt annonceres som et “mirakel slankende system”, der kan “slanke væk mavefedt” på bare 10 minutter om dagen.

At have en ideel krop til at blive pyntet i en kjole med blyantstil ligner en drøm, der er rigtigt. Denne gave kommer til dig som en godkendelse i forklædning, alle jer damer kan muligvis godt genoprette din figur ved hjælp af disse mave -tuckers.

Arbejde med maveknopper:

Tummy Tuck Bæltetilstand, der fungerer på 3 forskellige måder. Den primære er at bruge det i 10 minutter om dagen i 30 dage for at observere det smelte væk mavefedt uden et vigtigt vægttab. Denne påstand kan du se nedfald uden at ændre din vane for at tilføje kost plus motion. Den anden metode absorberer at kombinere den med kost plus motion. Det angiver at kunne oprette din kost plus træningsrutine op til fire gange mere effektiv. Bare gør rutinen på 10 minutter om morgenen plus derefter træne på et tidspunkt på dagen. Kun slid og det plus det stramme stof hjælper med at tilbyde en umiddelbar slankende effekt. Systemet kommer med en termisk acceleratorgel, der skal være nyttig for en ren mave tidligere end at bruge bæltet, for at hjælpe det med at fungere bedre.

Tummy Tuckers:-

1. Super Control Tummy Tucker Trusehud:

Dette er en fejlfri trusse med stor talje i midten af ​​låret med superkontrol i maven, for at tabe ekstra kilo samt ekstremt nyttig til at reducere svulmen fra din talje. Dette er meget korrekt til efter levering, for at reducere taljen. Get Inches Off ser også forbedret ud, også slankere i dit tøj! Hele dagen kølig berolige & varig vedligeholdelse GARANTERET! Tag op til 3 tommer fra din mave, hofter og balder. Det er specielt designet til at trimme centimeter fra din mave, hofter, talje plus balder, mens det giver kølig permanent støtte hele dagen.

Super Control Tummy Tucker Trusehud

Åndbart bomuldskryllet spandex- eller nylonmateriale bevarer elegant den korrekte bærehøjde til svage ellers slap mave muskler. Tummy Tuck (bag til normal) til den nybagte mor, Tummy Tuck støtter blødt hende i hvile, hævet mave, gør det muligt for de organer, der støder på mest stress plus tyngdekraften, at kurere i deres korrekte position.

2. Pink Tummy Tucker:

Pink Tummy Tucker

Vis din misundelsesværdigt tonede figur ved at prøve denne pinkfarvede under nederdel shapewear fra Quittance. Denne slid med regelmæssig pasform, der er dannet af polyesterblanding, vil gøre dig sund, at du gerne vil have en anden hud også meget behagelig at have på. Derudover er denne form slid perfekt til at blive brugt under korte ellers knælange nederdele. Du kan nemt bære dette regelmæssigt.

3. Nude Tummy Tucker:

Nøgen Tummy Tucker

Det er tid til at dække de tilføjede buler i stil med at prøve denne nøgenfarvede form bære trusse fra Monomer. Den har en snøre foran samt en krog ende, denne shapewear trusse lover god pasform. Det er klar af bomuldsblanding; denne regular-fit shapewear-trusse er enkel at bære hele dagen under enhver gruppe.

4. Tummy Tucker af Clovia:

Tummy Tucker af Clovia

De fremstilles ud fra ligevægt mellem nylon- og spandexmaterialer; de præsenterer dig med de fleste lethed også reducere eventuelle uønskede bump og yderligere bule af slagsen. Dette vidunderlige tæthedstøj får dig til at se slank nok ud, så du kan passe i kjoler 1 eller 2 størrelser mindre end du er normal. Sammensat af den nye sømløse viden, de springer over trusselinjer derudover tilbud og fejlfri finish under tøj. Bomuldsskridtarket giver dig mulighed for at bære denne shapewear som dit undertøj, så fint. Har stor elasticitet; de præsenterer en rimelig buet fremkomst til din krop, skaber dig til at se bedst ud.

5. Black Tummy Tucker:

Sort mave -tucker

Hvis din løse mave afholder dig fra at udmatte det figurkrammende tøj, vil denne sorte farvede mave-tucker helt sikkert komme til dig. Det er specielt lavet til at præsentere en tæt pasform; denne mave -tucker fra Pretty Secrets kan ganske enkelt bæres under nederdele, shorts og jeans. Det er fremstillet af nylonblanding; denne mave -tucker vil være blød ved siden af ​​din hud plus enkel at vaske som fin.

6. Tummy Tucker Shapewear:

Tummy Tucker Shapewear

Denne alt-strømpebukser afgørende korte whittle din talje, tenor din mave plus hæve ryggen, så du kan se smash i din tynde tøj bjørn i stedet for undertøj for at slippe af trusselinjer. Den udvides fra lige under din bh til meget snart under din ryg. Blød linning sidder under din bh -linje for at udrydde buler ved normal talje. Ultra-tynde benbånd venter på plads og letter udbulninger. De har perfekte sider til et stille look under tøjet. Korte trusser tilbyder fuld bagbehandling. Du kan bære denne strømpebukser som dit undertøj, fjerne trusselinjer. Opret en hip tilføjelse til shorts plus minis, men er lige så stor under bukserne Stof Nylon Spandex Cotton.

7. Rygkroglukning Tummy Tucker:

Tilbage krog lukning mave tucker

Dette nøgenfarvede shapewear, der får dig til at se fit og i form. Det er klar til polyamid spandex; denne shapewear til kvinder er også hudvenlig og afslappet at bære. Denne shapewear giver dig mulighed for at prale med et timeglas. Du kan bære dette regelmæssigt.

8. Skinny Tummy Tucker:

Skinny Tummy Tucker

Det former din krop til en slankere figur. Desuden er den stærkt hjælpsom, men meget behagelig plus let. Det hjælper med støtte til rygproblemer. Det er som et ekstra behageligt korset. Den har en forsigtig åbning for let komfort. Bomuldskile holder dig tør plus komfortabel. Efter at have brugt dette tøj passede det bedre og fremstår som overlegent.

9. Høj talje Tummy Tucker:

Tummy Tucker med høj talje

Dæk den ekstra flade til, og find en perfekt figur ved at bære denne beige -farvede shapewear fra Monomer. Fremstillet af spandex af polyamid, og denne shapewear til kvinder er hudvenlig og strækbar, tilstrækkelig til at vedligeholde dig let hele dagen lang.

Så disse er top 9 mavepupper, jeg håber, at du kan lide denne artikel, og denne artikel vil være til gavn for dig. Hold dig altid i form!