Hogyan készítsünk indiai frizurát

A mindennapi megjelenés feldobásához egy kis változás mindig nagyon üdvözlő. Mindannyian ott voltunk a szakítások után, ha halványabb barna árnyalatúra halmoztuk a hajunkat, és végül hosszú táv után jelentkeztünk az edzőterembe. Bár mindezek némileg végleges változást jelentenek, a gyors javítás érdekében mindig különféle frizuráknak lehet alávetni, esetleg lenyűgözni az osztály hátulján lévő fiút, vagy egyszerűen túljutni rajta. India gazdag sokszínűségéről ismert, és ki érti jobban a változást, mint maga India? Vegyünk egy példát a legjobb indiai hajviseletekből, itt van egy lista azok elkészítéséről.

Az első ütés:

hogyan készítsünk indiai frizurát1

A legjobb módja a szabadon folyó hajnak az, ha hátrafésül egy részét, lehetőleg a közepétől, és a fej hátsó részébe tűzi. A kezdéshez vágja szét a hajat a szemöldök mindkét oldaláról. Az enyhe puffanások létrehozásához használjon hátul némi ugratást.

A magas csúcs:

hogyan készítsünk indiai frizurát2

Ez a legjobb nyári felfrissülés, amikor elegánsan hátulja a haját a fej közepéig póni formájában, majd másik kezével görgőként tekerje a hajat magas csomóba. Használjon hajkötőket és bobby csapokat a helyükön tartásához.

Az oldalsó csap fel:

hogyan készítsünk indiai frizurát3

A kezdéshez az oldalsó tűnek kitartásra és időre van szüksége, de a nap végén érdemes frizurát csinálni. Ezt megelőzően próbálja meg a finom hajgöndörítést, majd tekerje fel az egyes hajszálakat tekercsekbe, majd tűzze a fej hátsó részébe, egyik réteg alatt a másikba.

A francia Roll Twist:

hogyan készítsünk indiai frizurát4

Ha a hajat ugratja a középső részen, rögzítse a puffot hátul. Hagyja szabadon az elülső zárakat, hajvágó pálcával hozzon létre egy francia tekercset közvetlenül a tarkója felett. Most vegye el a zárakat elölről, és keresztezze át őket a zsemlén, és csapja át az ellenkező oldalukra.

Az oldalsó zsemle:

hogyan készítsünk indiai frizurát5

Az oldalsó zsemle a legegyszerűbb megoldás a trendrendező számára. A nehéz hivatali időben sportol ez a rendetlen haj. Általában egy sok rétegű fej alkalmas erre a frizurára. Vágja szét a hosszabb zárakat a rövidebbek közül, majd kösse be egy oldalsó fonatba. Most tekerje a kisebb zárakat az oldalsó zsemle köré, hogy hangerőt adjon ennek a megjelenésnek.

A csomagolások:

hogyan készítsünk indiai frizurát6

Ez egy újabb egyszerű frizura, ahol a hajat három részre osztva kezdjük, és a középsővel pónit készítünk. Győződjön meg róla, hogy alacsonyan lógó póni. A póni alsó rétegével rejtse el a hajkötést. Most egyenként használja az oldalsó szegmenseket, és tekerje körül a póni körül, végül rögzítse a helyére.

A fonott zsemle:

hogyan készítsünk indiai frizurát7

A zsinórok és a kontyok alkotják a hajformázás két alapvető részét az indiai hajviseletben, ezért itt a kettő közül a legjobbat használtuk ennek a megjelenésnek a létrehozásához. Egyszerűen kezdje azzal, hogy fonja a póniját, majd tekerje zsemlébe.

Az oldalfonat rózsa:

hogyan készítsünk indiai frizurát8

Húzza a haját egészen oldalra, és kezdje el fonni a haj elülső rétegeit egy puha oldalsó fonatba, és végül fejezze be a fonatot úgy, hogy a haj többi részét rózsaszínűvé teszi. Ahhoz, hogy ezt a megjelenést kapja, egyszerűen tekerje fel a hajat, és rögzítse a helyére.

A hátsó rögzítés:

Hogyan készítsünk indiai frizurát9

A fej hátulján lévő póni egyenként rögzíthető a haj tetejére, hogy létrehozza ezt a csodálatos megjelenést. Nem csak egy kis volument ad a hajadnak, hanem határozott stílushányadot is teremt.