Sådan laver du indisk frisure

For at krydre dit hverdagslook er en lille ændring altid meget imødekommende. Vi har alle været der efter bruddene og døet vores hår en lysere nuance af brunt og endelig meldt os til gymnastiksalen efter et langt træk. Selvom alle disse er noget af en permanent ændring, kan man for en hurtig løsning altid underkaste sig en række forskellige frisurer, måske for at imponere drengen bagest i klassen eller simpelthen for at komme over en. Indien er kendt for sin rige mangfoldighed, og hvem forstår bedre forandring end Indien selv? Med et fingerpeg om nogle af de bedste indiske frisurer, her er en liste over, hvordan man laver dem.

Den forreste stød:

hvordan man laver indisk frisure 1

Den bedste måde at gå rundt med fritflydende hår på er ved at børste en del af det tilbage, helst fra midten og stikke det bag på hovedet. For at starte, sektion håret fra hver side af dit øjenbryn. Brug lidt drilleri bagpå for at skabe de små pust.

The High Top Knot:

hvordan man laver indisk frisure 2

Dette er den bedste sommeropdatering, hvor du slanket børster dit hår til midten af ​​dit hoved i form af en pony og derefter ruller håret til en høj knude med din anden hånd som en rulle. Brug hårbånd og bobby pins til at holde det på plads.

Side Pin Up:

hvordan man laver indisk frisure 3

For at starte har sidepinden op brug for ihærdighed og tid, men i slutningen af ​​dagen er det en frisure værd. Inden dette, prøv din hånd på subtilt hårkrølning og rul derefter individuelle hårstrå ind i spoler og pin det derefter på bagsiden af ​​dit hoved, et lag under det andet.

Den franske Roll Twist:

hvordan man laver indisk frisure 4

Driller håret i den midterste sektion pin puffen på bagsiden. Lad de forreste låse være fri, brug en hårbindepind til at skabe en fransk rulle lige over nakken. Tag nu låsene forfra og kryds dem på tværs af bollen, pin dem til deres modsatte sider.

The Side Messed Bun:

hvordan man laver indisk frisure 5

Sidebollen er den letteste løsning til en trendsætter. I den tunge kontortidssport ser dette rodet hårlook ud. Normalt vil et hoved med mange lag være egnet til denne frisure. Snit de længere låse ud fra de kortere og bind det derefter i en sidefletning. Pak nu de mindre låse rundt om sidebollen for at give volumen til dette look.

Indpakningerne:

hvordan man laver indisk frisure 6

Dette er endnu en let frisure, hvor du starter med at dele dit hår i tre segmenter og laver en pony med den midterste. Sørg for, at det er en lavthængende pony. Med et underlag fra ponyen, skjul hårbinderiet. Brug nu sidesegmenterne et ad gangen, og vikl det rundt om ponyen, så det sidder fast.

The Braid Bun:

hvordan man laver indisk frisure 7

Fletninger og boller danner de to grundlæggende rum til hårstyling i den indiske frisørsektion, og derfor har vi her brugt det bedste af begge til at skabe dette look. Start blot med at flette din pony og derefter pakke den ind i en bolle.

Side Braid Rose:

hvordan man laver indisk frisure 8

Bring dit hår helt til siden, og begynd at flette de forreste lag af dit hår til en blød sidefletning til sidst afslutte fletningen ved at gøre resten af ​​håret til en rosenknold. For at få dette look skal du blot spole håret og pin det på plads.

Den bageste pin up:

hvordan man laver indisk frisure 9

Ponyen bag på dit hoved kan fastgøres individuelt til toppen af ​​håret for at skabe dette vidunderlige look. Det tilføjer ikke kun lidt volumen til dit hår, men skaber også en bestemt stilkvotient.