14 fantastiske græskarjuice -fordele til hud, hår og sundhed

Græskar er en af ​​de ældste kendte grøntsager for det indiske publikum. I de gode gamle dage var græskar et almindeligt syn i hver baggård. Det er en kulinarisk fornøjelse og bruges til at lave karryretter, gryderetter, supper og endda saft. Pumpkin Juice er en mindre kendt version af denne fantastiske, men stol på os! Det gør underværker for dit helbred. Fyldt med mange vitaminer og mineraler kan græskarjuice fungere som en naturlig eliksir ved at behandle en række lidelser. Lad os lære mere om fordele for græskarjuice for din krop.

Græskarjuice fordele til hud, hår & amp; Sundhed

Hvad er græskarjuice?

Græskarjuice ekstraheres fra kødet af græskar. Den hårde hud fjernes, før denne juice laves. Mens sød græskarsaft er mildt sød i smagen, har hvid græskarjuice en neutral smag. Begge disse varianter virker vidunderligt til at reducere mange almindelige sundhedsforstyrrelser.

Er græskarsaft godt for sundheden?

Græskarjuice er fænomenal, når det kommer til ernæring. Den er rig på C -vitamin, kalium, magnesium og andre vigtige næringsstoffer. Det er også lavt i kalorier og består af 94 % af vandindholdet. Bortset fra at hydrere kroppen, behandler græskarjuice også fordøjelsesforstyrrelser, forhindrer kræft og hjælper endda med vægttab.

Sådan laver du græskarjuice derhjemme?

Hjemmelavet græskarjuice kan let laves med kun to ingredienser – græskar og vand. Tjek opskriften på græskarjuice herunder:

Ingredienser:

 • Græskarstykker – 1 kop
 • Vand – efter behov

Behandle:

 • Skræl græskarret og skær det i mellemstore tern.
 • Blend dem i en juicer med lidt vand.
 • Ekstraher saften og overfør den til et højt glas.
 • Server straks.

Serveringstip: Du kan endda tilføje lidt honning eller palmsukker for ekstra sødme og smag.

Græskarjuice Ernæringsfakta:

Lær den ernæringsmæssige opdeling af græskarjuice at kende tilberedt med 1 kop græskarterninger (116 g):

 • Kalorier i alt: 30.2
 • Kulhydrater i alt: 26.4
 • Proteiner: 1 gm
 • Kostfibre: 0,6 g
 • A -vitamin: 171 %
 • C -vitamin: 17 %
 • Kalk: 24,4 mg
 • Kalium: 394 mg
 • Fosfor: 51 mg

Hvor meget græskarjuice kan jeg tage dagligt?

Græskarjuice kan spises to gange om dagen med en portionsstørrelse på ½ kop. Det anbefales også at have det efter måltider for bedre fordøjelse og regulering af syreniveauer i maven. Indtagelse af denne saft ud over den anbefalede mængde kan forårsage mavebesvær.

Bedste sundhedsmæssige fordele ved græskarjuice:

For at vide mere om de græskarjuice -fordele, du kan opnå for sundhed, hud og hår, skal du læse denne liste herunder. Det vil give dig en række grunde til, at græskarjuice skal indtages. Tjek dem ud og se, hvordan det kan hjælpe dig:

1. Beskytter leveren og nyrerne:

For dem, der har nyresten eller de samme problemer i galdeblæren eller dem, der har lever, kan problemer let drikke et halvt glas friskekstrakt græskarsaft tre gange om dagen i de næste 10 dage. Dette hjælper med korrekt helbredelse af lidelserne og giver dig reguleret funktion af lever og nyre.

2. Forhindrer forstoppelse:

En af de bedste græskarsaftanvendelser er til behandling af fordøjelsesforstyrrelser. Græskarjuice har kostfibre, der hjælper med at regulere fordøjelsessystemet fuldstændigt. Det tilføjer masse til tarmene og sikrer dermed let og bekvem overføring af afføring, hvilket også fører til en kur mod problemer med forstoppelse, som er ret almindelig blandt mennesker.

3. Fremkalder lydsøvn:

Er du en, der er søvnløs og ikke er i stand til at sove om natten? En naturlig måde at slippe af med dette problem er at drikke et glas frisk græskarjuice med lidt honning hver dag. Denne blanding beroliger dine ængstelige nerver og giver en beroligende følelse. Det er bundet til at give dig de ønskede resultater med regelmæssig brug.

4. Holder blodtrykket i skak:

Brug af græskarjuice til kolesterolreduktion er et af de populære hjemmemediciner. Højt blodtryk kan reduceres ved at drikke græskarjuice. Pektinindholdet i græskarjuice er også ret højt, der hjælper med at reducere det dårlige kolesterol i kroppen. Begge disse fordele hjælper med at holde hjertet sundt og fri for sygdomme og risici for angreb og slagtilfælde.

5. Reducerer tegn på morgensygdom:

Gravide kvinder gennemgår et almindeligt problem med morgenkvalme i løbet af de 9 måneder. At drikke et glas græskarjuice hver dag om morgenen kan hjælpe det med at aftage på en effektiv måde. Bortset fra behandling af kvalme, fordeler hvid græskarjuice ved behandling af sure tilbagesvalinger forårsaget i løbet af denne tid.

6. styrker immunsystemet:

Der er gode mængder mineraler og rige niveauer af C -vitamin i græskar, der hjælper med at styrke immunsystemet og hjælper indad af infektioner og sygdomme i kroppen. Alt du skal gøre er at få et glas græskarjuice hver dag om morgenen for at nå dette mål.

7. Forhindrer rynker og mørke pletter:

C -vitamin og E -vitamin niveauer i græskarjuice er kendt for at være nogle af de essentielle næringsstoffer til at opretholde hudens sundhed. Betacaroten hjælper også med at nå målene. Dette bevarer smuk, problemfri glødende hud. Græskarjuice bruges i vid udstrækning i mange cremer og skønhedsprodukter til at reducere rynker, mørke pletter og tegn på ældning.

8. Reparationer tørt hår:

For at fugte tørt hår og hovedbund er det bedste at drikke lidt græskarsaft hver dag. Man kan også forberede hårpakker og balsam fra græskarjuice for at nå dette mål på en let og bekvem måde. Ved at bruge Pumpkin Juice til skylning kan dit hår låse de naturlige fugtighedsniveauer og fjerne krus.

9. Reducerer hudbetændelse:

Den kølende effekt af græskarjuice er ideel til behandling af betændelse på huden samt problemer som insektbid. Antioxidanterne hjælper med at helbrede disse spørgsmål på den rigtige måde. Nå igen, alt hvad du behøver er at drikke et glas græskarjuice hver dag.

10. Fremmer hårvækst:

Hvis du lider af hårtab og udtynding, så prøv at få græskarjuice. Denne vidunderlige drink er kendt for at behandle tilbagegående hårlinjer ved at stimulere ny hårvækst. De høje mængder vitamin A og kalium tilskynder til spiring af hårsækkene og reducerer området med skaldede pletter.

11. Afgifter kroppen:

Leder du efter en naturlig måde at afgifte din krop? Prøv at få græskarjuice. Denne fantastiske drink kan hjælpe med at skylle giftstoffer ud af kroppen. Dette giver en revitaliseret følelse sammen med, at din krop kan reparere sig selv. At drikke græskarjuice på tom mave kan rense dit system godt. Du kan også bruge græskarjuice til vægttab.

12. Fremragende køleegenskaber:

Hvis du har at gøre med høje temperaturer, kan græskarjuice fungere som det bedste naturlige middel. Kølende egenskaber ved denne saft kan hjælpe med at sænke temperaturen og reducere symptomerne på feber. En blanding af græskarjuice og honning kan fungere som et glimrende kølemiddel. Dette er en af ​​de mange fordele ved rå græskarjuice.

13. Forebygger åreforkalkning:

Arteriosklerose er en tilstand, hvor arterierne bliver hærdet og forårsager hjertefejl. Græskarjuice kan rense overskydende og unødvendige aflejringer i arterierne. Antioxidanterne i denne saft kan slappe af nerverne, mens de bekæmper celleskader forårsaget af oxidativ stress. Forebyggelse af hjerteproblemer er en af ​​de væsentlige fordele ved at drikke græskarjuice.

14. Fremmer sund urinvej:

Af de mange sundhedsmæssige fordele ved græskarjuice er opmuntring til et sundt urinsystem ganske vigtigt. Det hjælper med at rense nyrerne for affaldsmaterialer og skylle dem ud af systemet. Græskarjuice hjælper også med vedligeholdelsen af ​​nyresundhed og forebyggelse af urinvejsinfektioner.

Græskarjuice -bivirkninger:

Græskarjuice anses generelt for at være sikkert at indtage. Imidlertid kan indtagelse i store mængder føre til visse bivirkninger som:

 • Kvalme
 • Ondt i maven
 • Opkastning
 • Diarré
 • Mistet appetiten

Så folkens! Nu hvor du er klar over disse fantastiske græskarjuice -fordele, er det på tide, at du prøver det. Græskarjuice tilbyder vores krop mange terapeutiske anvendelser, hvilket gør den til en af ​​de bedste naturlige midler. Det er dog vigtigt at bemærke, at græskarjuice alene ikke vil løse dine problemer og kun kan fungere som en støtte til medicin. Tid til at tage et glas friskpresset græskarsaft!