14 Fantastiske pebermynte -te -fordele til hud, hår og sundhed

Hvis du er te -kender, behøver pebermynte -te ingen særlig introduktion. I modsætning til den almindelige mælkebaserede te eller chai er myntete ikke-mælkeklar, klar urtete. Det er en smagfuld infusion af friske eller tørrede mynteblade. Anfaldet af en varm mynte i sig selv kan berolige dit sind og aflaste dig fra stress. Bortset fra sine beroligende virkninger hjælper mynte også med til et sundt velvære. Fra behandling af fordøjelsesforstyrrelser til forbedring af stofskiftet og styrkelse af dit immunsystem, er pebermynte -te fyldt med fordele for din krop.

Fordele ved pebermynte te

Hvad er pebermynte te?

Pebermynte er et urtemiddel fremstillet med mynteblade og vand. Det er kendt for sine helbredende virkninger på både krop og sind. Det er en klar drik med en lys gylden nuance, der opnås fra myntebladenes juice. Pebermynte teposer er også let tilgængelige på markedet med forskellige varianter for at nyde dem på farten!

Pudina Tea Ernæringsfakta:

Her er opløsningen af ​​mynte -te -ernæringsfakta:

 • Kalorier i alt: 2
 • Total fed: 0%
 • Natrium: 1,3 mg
 • Protein: 0,2 mg
 • Ubetydelige mængder vitaminer og mineraler.

Er pebermynte -te godt for dig?

Pebermynteblade er rigelige i Menthol, et middel kendt for sin afslappende og beroligende aroma. Mintte fremstillet med disse blade er den nemme måde at nyde fordelene ved Menthol for bedre fordøjelse, mundhygiejne og endda forkølelse og hoste. Te hjælper også med at fremkalde god søvn til at helbrede kronisk søvnløshed.

Sådan laver du pebermynte te?

Selvom den nemmeste måde at nyde pudina-te på er ved at infusere den tærtepose, der er klar til brug, i en kop varmt vand, kan du også tilberede en mere hjemmelavet hjemmelavet mynte. Her er nogle af de enkle trin til denne opskrift:

Ingredienser:

 • Pebermynteblade – 1 bundt.
 • Vand – 250 ml.

Forberedelsestid: 10 minutter.

Hvordan man gør:

 • Vælg bladene fra myntebundterne.
 • Vask dem grundigt.
 • Knus bladene med bagsiden af ​​din ske eller hånd.
 • Overfør dem nu til en kop kogende vand.
 • Lad saften sive ind i 3-5 minutter.
 • Si bladene og server dem varme.

Serveringsforslag: Du kan også tilføje et par dråber citronsaft eller honning for forbedret smag og sundhedsmæssige fordele.

Sådan drikker du pebermynte -te?

Den ideelle måde at nyde pebermynte te er ved at holde sig varm. Eksperter anbefaler også at holde mynte væk fra mejeri, da det kan fjerne fordele og også forårsage fordøjelsesproblemer. Du kan også forsøde det let med sukker, sødemiddel eller endda honning.

Hvor mange kopper pebermynte te om dagen?

Der er ingen specifik kostanbefaling for den daglige mængde pebermynte te. Den ideelle serveringsgrænse er normalt 1-2 kopper eller maksimalt 23 kopper om dagen. Forbrug af te kan føre til visse bivirkninger og maveforstyrrelser.

Hvornår skal man drikke pebermynte -te?

Pebermynte er bedst først om morgenen for en naturlig måde at afgifte din krop og tabe sig på. Du kan også have det mellem måltiderne for hurtigere fordøjelse af mad og holde maven lys. Te er også fantastisk til at aktivere dit sind og din krop i løbet af 15:00, når du føler dig træg og søvnig.

Pebermynte te fordele for hud, hår & Sundhed:

Her fik vi 14 utrolige fordele ved pebermynte -te til sundhed, hår og hud. Lad os tage et kig på dem.

1. Behandler maveforstyrrelser:

Pebermynte er kendt for sin effektivitet til behandling af mange maverelaterede problemer. Enhver person, der har problemer med maven og dens funktioner som irritabel tarmsyndrom, forstoppelse, diarré, kvalme, ondt i maven, gas, oppustethed og mere kan let bruge pebermynte -te til undsætning. Dette er en af ​​de bedste pebermynte -te -fordele, når den laves frisk.

2. Øger din immunitet:

Pebermynte -te er rig på antioxidanter, der bekæmper frie radikaler, der forårsager skade på mobilniveau. Andre næringsstoffer som calcium, kalium og B -vitamin i pebermynte er det, der hjælper med at nå dette mål. Regelmæssig indtagelse af pebermynte te behandler ikke kun forkølelse og influenza, men hjælper også med at gøre kroppen modstandsdygtig over for den i de senere stadier og forhindre den i at komme igen. Et styrket immunsystem er en af ​​de store fordele ved at drikke pebermynte.

3. Holder dårlig ånde væk:

Pebermynte te bruger til oral sundhed er længe anerkendt af tandlæger. For dem, der lider af dårlig ånde, er pebermynte te den bedste måde at håndtere dette problem på. Mentolen i pebermynte te kan dræbe lugten, der forårsager bakterier i munden og genoprette dens naturlige sundhed. Den aromatiske smag af denne drink kan efterlade en frisk smag og få din mund til at lugte dejligt.

4. Fremkalder god søvn:

Duften af ​​pebermynte te skaber aromaterapi for sindet og hjælper dermed med at slappe af og lindre stress. Dette hjælper igen med at få god søvn samt behandle søvnløshed. Det helbreder også depression forårsaget på grund af træthed og overdreven stress på dit sind. Det anbefales derfor at have 1 kop varm pebermynte -te inden sengetid for at nyde en god nats søvn. Dette er den bedste af mynte -te -fordele for kroppen.

5. Hjælpemidler til vægttab:

Når det kommer til en naturlig måde at tabe sig på og vægtkontrol, er der ikke noget mirakel bedre end at bruge pebermynte til dit formål. Indtagelsen af ​​denne te hjælper med at undertrykke appetitten og øger også stofskiftet i kroppen. Dette hjælper med at tabe de ekstra kilo fra kroppen. Pudina -te har også fordele ved at afgifte kroppen.

6. Rydder huden:

Eventuelle hormonelle problemer, der forårsager hudproblemer som acne, bumser kan behandles med forbrug af pebermynte. Et lille boost til østrogenniveauet er det, der hjælper med behandling af acne og giver klar og fejlfri hud. Du kan også lave et parti pebermynte-te og vand og suge i det i 15-20 minutter dagligt. Placering af brugte pebermynte teposer på øjnene kan reducere mørke rande og hævelser.

7. Lettelse fra Sinus:

Forbrug af varme og sunde væsker vides at helbrede problemet med sinus og hvad er sundere end pebermynte -te? Det vil rense halsen ved at tynde slim i halsen og lindre ømhed for at helbrede sinus fuldstændigt. De teens slimløsende egenskaber kan lindre hoste og tørhed. Det kan også bekæmpe infektionsfremkaldende mikrober i halsen for en hurtigere genopretning.

8. Behandler morgensygdom:

Morgenkvalme er et almindeligt problem under graviditeten. Du kan nu få lindring fra symptomer på kvalme, svimmelhed, halsbrand og tab af appetit med pebermynte te. Det hjælper dig ikke kun med at overvinde disse problemer, men hjælper også med at slappe af dit sind og genoprette roen. Dette er en af ​​de store sundhedsmæssige fordele ved mynte til gravide kvinder.

9. helbreder kulde og hoste:

Den bedste og naturlige måde at helbrede forkølelse og hoste på er ved hjælp af pebermynte te. Denne varme drik kan øjeblikkeligt rense din hals og reducere slim. Det kan også tilbyde beroligende lindring til din irriterede hals for at tilbyde hurtig lindring. Desuden kan pebermynte te også behandle hovedpine og irritation forbundet med kulde.

10. Antiinflammatorisk middel:

Pebermynte-te er fyldt med antiinflammatoriske midler for at reducere betændelsen i din hals, hud og væv. Det kan rydde udbrud på din krop og sænke deres sværhedsgrad. Sammen med at drikke Pebermynte -te kan indånding af det i form af damp rydde dine næsepassager og bringe de interne allergier under kontrol.

11. Kontrollerer højt blodtryk:

Hvis du lider af forhøjet blodtryk, kan pebermynte -te være din bedste chance! Det reducerer kropstemperaturen, hvilket indirekte påvirker blodgennemstrømningen. Ved at berolige sindet kan pebermynte slappe af dine nerver og sænke trykket i din blodgennemstrømning. Det er den bedste koffeinfri mulighed for at få lindring fra disse symptomer.

12. Reducerer menstruationskramper:

Pebermynte er et vidunderligt middel til dem, der lider af smertefulde menstruationskramper. Den menthol, der findes i denne te, kan slappe af de kontraherede muskler i livmoderen og reducere betændelsen. Det kan også forbedre blodcirkulationen i din krop og nedbringe den indre betændelse, der forårsager kramper.

13. Sænker kolesterolniveauer:

Undersøgelser viser, at regelmæssigt at drikke pebermynte -te har vist tegn på reduceret kolesteroltal i kroppen. Det viste sig også at være effektivt til at forbedre udskillelsen af ​​galdesaft for bedre fordøjelse. Pebermynte te kan også reducere niveauet af dårligt kolesterol i kroppen, som kan blokere dine arterier.

14. Behandler hovedbundsproblemer:

Pebermynte te er kendt for at forbedre blodcirkulationen i din hovedbund og derved fremme god vækst af hårsække. Den kølende fornemmelse af denne drik kan behandle hovedbundsproblemer som kløe, irritation og brændende fornemmelse. Det kan også holde svampeinfektioner i skak og forhindrer forekomst af skæl.

Pebermynte te bivirkninger:

Selvom pebermynte te er fyldt med fordele, kan overforbrug af det føre til visse bivirkninger. Nedenfor er nogle af de vigtigste sundhedsrisici forbundet med pebermynte te:

 • Acid Refluxes.
 • Brændende fornemmelse i maven.
 • Mundsår.
 • Kvalme.
 • Opkastning.
 • Sænker blodtrykket.
 • Kan stimulere tidlige livmoderkontraktioner.

Så næste gang du går i køkkenet til chai, kan du prøve at lave denne sunde urtete i stedet! Det helbreder dig ikke kun af dine chai -trang, men hjælper også med at forbedre dit helbred. Du kan nyde denne lavt kalorieindhold, koffeinfri drink hver dag uden at føle skyld! Prøv bare at bruge hjemmelavet mynte i stedet for poserne for at sikre en konserveringsfri oplevelse. Tid til at gå Mint -ruten!