15 fantastiske ginger tea -fordele (Adrak Ki Chai) + fremstillingsmetode

Ginger Tea eller Adrak Ki Chai er en af ​​de varme drikke i Indien. Denne lækre drink kan øjeblikkeligt løfte dit humør med sin tætte smag og varme. Også kaldet Inji Tea på Tamil og Allam Chai i Telugu, denne sammensætning er fantastisk for dit helbred. Ingefærte er traditionelt blevet brugt til behandling af mange almindeligt oplevede lidelser som forkølelse, hoste, oppustethed, forstoppelse og kvalme. Den er rig på antioxidanter og antiinflammatoriske midler, så ingefærte-fordele for krop og sind er rigelige. Lad os fordybe os i detaljer og forstå de fantastiske fordele og bivirkninger af ingefærte.

Ginger Tea Fordele

Hvad er ingefær te?

Ginger Tea er en aromatisk drink lavet med ingefærrod eller ingefærpulver. Ingefærsaften infunderes i vandet for at lave en krydret, men smagfuld ingefærte. I lande som Indien omtales ingefærte ofte som almindelig mælkete tilsat ingefær. Den version, der bruges i hjemmemedicin, er imidlertid en ikke-mejeriprodukt, der er lavet med almindeligt vand og ingefær.

Er ingefær te godt for sundheden?

Fordelene ved Ginger Tea for sundheden er mange. Fra bekæmpelse af infektionsfremkaldende mikrober for at øge stofskiftet er ingefærte en kraftfuld drink, der bruges som en del af kostprogrammet til at hjælpe med vægttab og forbedre fordøjelsen. Denne forfriskende drink kan også hjælpe med at lindre dig for stress og genopfriske dit sind.

Sådan laver du ingefærte derhjemme?

At lave ingefærte er ekstremt enkelt og indebærer ingen kedelig proces. Der er flere måder at lave denne drink på – med rod, pulver og en tepose. Lad os se nærmere på hver af disse ingefærteopskrifter i detaljer:

Med ingefærrod:

Ting der er nødvendige:

 • Frisk ingefærrod – 1 tommer
 • Vand

Behandle:

 • Vask roden og skrab skrællen af ​​med en ske eller skræller.
 • Skær nu ingefæren i stykker.
 • Tilsæt dem til kogende vand.
 • Lad det stå, til saften kommer i vandet.
 • Sluk for varmen og sigt vandet.
 • Nyd en varm kop ingefær te.

Med ingefærpulver:

Ting der er nødvendige:

 • Ingefærpulver – 1 spsk
 • Vand -1 kop

Behandle:

 • Bring en kop vand i kog i en beholder.
 • Tilsæt ingefærpulver og lad det stå i et par minutter.
 • Vandet bliver brunt og lugter af ingefær.
 • Si vandet fra, og server varmt.

Med tepose:

Ting der er nødvendige:

 • Ingefær tepose – 1
 • Varmt vand -1 kop

Behandle:

 • Læg en Ginger tepose i en kop og hæld varmt vand på den.
 • Lad det sidde i 3-5 minutter, indtil teen kommer ind.
 • Fjern posen og server den varm.

Serveringsforslag: Ingefærte nydes bedst med tilbehør som honning, citron eller stevia.

Bedste tidspunkt at drikke ingefærte:

Ingefærte kan nydes når som helst på dagen. Imidlertid kan drikke ingefærte på tom mave forårsage maverelaterede problemer og forårsage ubehag. Derfor er det tilrådeligt at indtage ingefærte efter at have spist mad for at fremkalde bedre fordøjelse og forbedre stofskiftet.

Hvor meget ingefærte kan jeg tage dagligt?

Den anbefalede dosis ingefærte om dagen er begrænset til 2-3 kopper om dagen. For mennesker med følsom mave anbefales det at holde sig til kun en kop ingefærte efter mad. Overforbrug af ingefærte kan føre til mange sundhedskomplikationer.

Fantastiske Ginger Tea Fordele:

Læs videre for at kende de 15 bedste ginger tea -fordele (Adrak Ki Chai -fordele) for sundhed. Lad os tage et kig på dem.

sundhedsmæssige fordele ved ingefærte

1. Behandler kvalme:

At drikke en kop frisklavet ingefærte med citron og honning hjælper med at lindre følelsen af ​​kvalme, som du måske oplever. Det hjælper også med at behandle og forhindre opkastningsfølelse forårsaget af køresyge under rejser. Gravide kvinder rådes også til at indtage begrænsede mængder ingefærte for at hjælpe dem med at håndtere morgenkvalme.

2. Sænker betændelse i kroppen:

Ingefærens antiinflammatoriske egenskaber kendes i rimeligt omfang. Enhver form for betændelse i led og muskler kan let behandles med 1-2 kopper ingefærte hver dag. Sammen med forbrug kan ingefærblødsætning også bruges til at lindre smerten fra betændelse. Dette kan gøres ved at lægge det ømme led i blød i en beholder med varm ingefærte og blive ved, indtil smerterne aftager.

3. Forbedrer fordøjelsen:

Sammen med at regulere fordøjelsesprocessen hjælper ingefærte også med en bedre absorption af mad og næringsstoffer i kroppen. Ender du normalt med at overspise til en fest? Vær ikke urolig! En kop ingefærte hjælper også med at reducere problemer med oppustethed. Dagligt forbrug af ingefærte kan holde maven i en præstationstilstand og dermed holde os sunde.

4. Forbedrer blodgennemstrømningen:

For at forbedre blodgennemstrømningen naturligt er det bedste, du kan gøre, at indtage en kop ingefærte hver dag. Dette er et velkendt hjemmemedicin for blodcirkulation. Dette vil behandle mange problemer, herunder smerter og stivhed i musklerne og regulere kroppens funktioner.

5. Behandler feber:

Ingefærte hjælper også med at kontrollere kropstemperaturen. En simpel logik, der virker her, er, at ingefærte har en varmende effekt på kroppen, der forårsager svedtendens i kroppen. Dette bringer de høje temperaturer på et gennemsnitligt niveau og behandler dermed feber. Det fungerer også godt at helbrede dig for kuldegysninger.

6. Astmabehandling:

Ved at fortynde slimen og udvide lungerne hjælper ingefærte til behandling af astma. Det hjælper også med at helbrede vejrtrækningsproblemer. Reducering af allergi og nysen er nogle andre fordele, du kan få ved indtagelse af ingefærte.

7. Afslapper sindet:

En fremragende fordel ved at drikke ingefærte kommer i form af stresslindring. En kop varm ingefærte er alt hvad du behøver for at booste energien og slappe af sindet. Det hjælper også med at give en forfrisket følelse og forbedre stemningen. Den jordiske duft fungerer også som aromaterapi og kan være en god måde at slappe af på en hård dag!

8. For at øge fertiliteten:

Ingefærens afrodisiakale egenskaber forbedrer ikke kun sædkvaliteten, men fungerer også godt på mænds fertilitetsniveau. Behandling af erektil dysfunktion hos mænd er en af ​​de største fordele ved ingefærrodste.

9. Ingefær te bruger til vægttab:

Ingefærte i enkle vendinger er en fedtforbrænder, der hjælper med at fjerne ekstra ophobet fedt i kroppen. Det hjælper med at tabe sig hurtigt sammen med at reducere kolesterolniveauerne i kroppen. Det er en af ​​de betydelige Ginger tea -anvendelser og bruges i vid udstrækning til at håndtere de stigende tilfælde af fedme.

10. Styrk immuniteten:

Ingefærte er en glimrende immunforstærker. Dens antimikrobielle egenskaber hjælper med at bekæmpe mange sygdomsfremkaldende bakterier og virus. Ingefærte mod forkølelse, hoste og ondt i halsen er et meget udbredt hjemmemedicin. Regelmæssigt indtag af ingefærte kan hjælpe dig med at afværge infektioner og give dig et godt helbred. Du kan nu sige farvel til antibiotika med denne mirakeldrik. Er det ikke det, vi alle ønsker?

11. Giver lindring fra ubehag i menstruationen:

Ingefærte kan øjeblikkeligt lindre ubehag i menstruationen. Dette er en af ​​de bedste fordele ved ingefærte. Hvis du har at gøre med menstruationskramper, så er ingefærte her for at lindre dig fra de ulidelige smerter. Tag et håndklæde og blød det i en kop ingefærte, og læg det på underlivet. Dette vil give dig øjeblikkelig komfort og hjælp til at fjerne smerten inden for et meget kort tidsrum. At drikke ingefærte hjælper også med at berolige dit sind.

12. God til bekæmpelse af kræft:

Ingefærte kan hjælpe med at forebygge kræft ved at bekæmpe kræftfremkaldende celler i kroppen. Undersøgelser viser, at ingefær effektivt har kontrolleret væksten af ​​kræftceller og forhindret dem i at sprede sig til andre kropsdele. Selv om dets bidrag til behandling af kræft ikke er bevist, kan ingefærte hjælpe med at beskytte kroppen mod mange sådanne dødelige sygdomme.

13. Sig farvel til dårlig ånde:

Dårlig ånde kan være ret pinlig! Ingefærte til dårlig ånde er ganske effektiv og hjælper dig med at genvinde din selvtillid. Et kemikalie kaldet Gingerol til stede i Ginger nedbryder de partikler, der forårsager dårlig ånde i munden. Den bedste måde at bruge den på er at drikke ingefær te ved at nippe til den langsomt. Du kan endda gurgle teen for øjeblikkelig lindring.

14. Godt for leveren:

Ingefærte kan hjælpe med at skylle toksinerne ud af kroppen og holder leveren sund. Det hjælper også med en bedre cirkulation af blod og ilt. Ingefærteens antioxidantegenskaber forhindrer celleskader i leveren forårsaget på grund af oxidation. Ved regelmæssigt at indtage ingefærte kan du endda afværge mange alvorlige leversygdomme som fedtlever, leverfibrose osv..,

15. Beskyttelse mod Alzheimers sygdom:

Ingefærte har vist tegn på forbedring af rotters hjernefunktion. Ekstrakterne fra ingefær kan være nyttige til forebyggelse af genetiske hjernesygdomme som Alzheimers og endda aldersrelaterede kognitive handicap. Imidlertid er der mange faktorer involveret for at understøtte denne erklæring.

Bivirkninger af ingefærte:

Nu hvor du har forstået de vigtigste fordele ved denne fantastiske drink, er det en tid, du også kender dens bivirkninger. Nogle af de almindeligt oplevede symptomer på overdrevent opskrift på ingefærte:

 • Hjerteforbrænding
 • Ondt i maven
 • Allergiske reaktioner
 • Mundsår
 • Brænder i halsen
 • Sænket blodtryk
 • Kvalme
 • Sænket blodsukkerniveau

Bemærk, at disse symptomer varierer fra person til person og ikke kan forekomme, hvis te indtages i moderate mængder inden for doseringsretningslinjerne.

Så folkens! er du ikke overrasket over at vide om Ginger Tea -fordelene for hud, hår og sundhed? Inden du forsøger at helbrede dine helbredsproblemer ved hjælp af ingefærte, skal du forstå, at det ikke er øjeblikkelig magi. Du skal vente et par dage eller nogle gange måske et par uger, før effekten begynder. Som enhver anden naturlig behandling har Ginger tea brug for lidt tid til at arbejde på din krop. Hvis du også tager medicin mod diabetes, blodtryk eller hjertelidelser, anbefales det at konsultere en læge, inden du prøver det derhjemme!

ingefær te fordele