18 bedste vandmelonfrø fordele til hud, hår og sundhed

Vandmelon, den saftigeste sommerfrugt er ekstremt populær for sine nærende fordele. Mange mennesker spiser frugtkødet og kasserer frøene. Vandmelonfrø er imidlertid spiselige og er ekstremt ernæringsrige. De er en rig kilde til proteiner, omega-3 fedtsyrer, magnesium, zink, kobber og andre vigtige mineraler. Vandmelonfrø anbefales stærkt i slankekure, da de er lavt kalorieindhold og fyldt med ernæring. Ristede vandmelonfrø er meget lækre og kan være et sundt alternativ til junkfood. Vandmelonfrø har en overflod af sundhedsmæssige fordele, herunder fremme af et godt knoglesundhed og kontrolleret blodsukkerniveau. I denne artikel vil vi diskutere de fantastiske vandmelonfrø fordele for hud, hår og sundhed.

Vandmelonfrø Fordele til hud, hår & amp; Sundhed

Kan du spise vandmelonfrø?

Vandmelonfrø er spiselige. Du må dog ikke spise dem direkte fra en frugt, da de kan smage ret bittert. Vandmelonfrø tørres, ristes og skales først. Disse ristes derefter og krydres med krydderier og salt. Spirede vandmelonfrø er meget nærende og giver en velsmagende, sund snack.

Ernæringsfordele ved vandmelonfrø:

Vandmelonfrø har et lavt kalorieindhold og er fyldt med næring. 1 ounce vandmelonfrø indeholder kun 158 kalorier. Nedenfor er ernæringsfordelene ved vandmelonfrø:

28 gram spirede vandmelonfrø indeholder:

  • Total fed: 11 g – 17% af DV
  • Natrium: 160 mg – 7% af DV
  • Kulhydrater: 4 g – 1% af DV
  • Kostfibre: 1 gm – 4% af DV
  • Proteiner: 10 g – 20% af DV
  • A -vitamin: 2% af DV
  • Jern: 10% af DV

Fordele ved vandmelonfrø til hår, hud & Sundhed:

Sundhedsmæssige fordele ved vandmelonfrø:

Her fik vi de 13 bedste sundhedsmæssige fordele ved vandmelonfrø. Lad os tage et kig på dem.

1. Tilbyder essentielle aminosyrer:

Arginin og lysin er nogle af de aminosyrer, der kræves af kroppen for at fungere på en ideel måde. Førstnævnte hjælper med at forbedre stofskiftet i kroppen, og sidstnævnte er nyttigt for absorptionen af ​​calcium for at styrke knoglerne og vævene. Disse aminosyrer har også store fordele for seksuel sundhed.

2. Giver umættede sunde fedtstoffer til kroppen:

Omkring 80 % af fedtet i vandmelonfrø er umættede fedtstoffer og sunde i naturen sammen med en inklusion af omega fedtsyrer 3. Forbrug af vandmelonfrø betyder kun en god mængde energi til kroppen uden de ekstra kalorier. En kop tørrede vandmelonfrø kan opfylde halvdelen af ​​kravet om sunde fedtstoffer dagligt.

3. Magnesiumkilde:

Frøene af disse frugter har et godt magnesiumindhold, som kun hjælper med at opretholde mange kropsfunktioner på en ideel måde. Det hjælper med en perfekt funktion af hjertet og finder også en balance i blodtryksniveauet. Det kan også i høj grad kontrollere diabetes sammen med at understøtte den metaboliske proces i kroppen.

4. Forbedrer mandlig fertilitet:

Lycopen -antioxidanten i vandmelonfrø er altid en god og effektiv hjemmehjælpende måde at forbedre mandlige fertilitetsniveauer hos mænd. Dette bør være muligt ved at inkludere de tørrede frø i den daglige kost.

5. Immunitetsforbedrende mad:

Efter en sygdom kan man bruge vandmelonfrø i kosten til korrekt helbredelse fra krisen. Virkningerne er ganske synlige om et par dage. For dem med hukommelsesproblemer vil vandmelonfrø hjælpe med at genoprette en god og skarp hukommelse igen.

6. Vandmelonfrø behandler diabetes:

En håndfuld vandmelonfrø i en liter vand i 45 minutter bør tages hver dag som et hjemmemedicin til diabetesbekæmpelse. Dette er en af ​​fordelene, der er værdige nok til at blive nævnt her på grund af forekomsten af ​​diabetes i befolkningen.

7. Fremragende kilde til multivitamin:

En af de bedste sundhedsmæssige fordele ved vandmelonfrø er, at det er en glimrende kilde til mange multivitaminer og giver dig mulighed for at erstatte mange kosttilskud. Den indeholder gode mængder vitamin B, og frøene af denne frugt består af folat, niacin, vitamin B6 osv. Og mange flere. Disse komponenter i frøene af denne frugt tillader, at denne frugt kan bruges til mange nyttige formål, såsom helbredelse af sygdomme, forbedring af nervesystemet osv. Det kan siges, at vandmelonfrø er nogle af de bedste frø, der nogensinde er fundet.

8. Forøg hukommelsesstyrken:

Vandmelonfrøets sundhedsmæssige fordele kan ikke bare ignoreres. Frøene øger genopretningskraften, som yderligere kan være bekymret for enhver form for sygdom eller skade. Dette er en af ​​de bedste måder at bruge ekstrakterne af en organisk gave fra moder natur. Det vil også skærpe hukommelsen. Dette er en af ​​de bedste sundhedsmæssige fordele ved vandmelon og overtaler folk til at indtage denne frugt ganske ofte.

9. Forebygger osteoporose

Vandmelonfrø kan hjælpe med at styrke knogler og øge deres tæthed. Regelmæssigt forbrug af vandmelonfrø kan forhindre osteoporose, en tilstand, hvor knoglerne svækkes. Chancerne for at blive offer for brud falder gradvist ved hjælp af vandmelonfrø.

10. Lavt kalorieindhold:

Dette er en af ​​de bedste sundhedsmæssige fordele ved vandmelonfrø. Der er nogle frugter, der er gode for dig, men kan indeholde store mængder kalorier. Men ikke vandmelonen. Den indeholder en god mængde mættet fedt sammen med mange organiske mineraler, men indeholder stadig ikke store mængder kalorier. Det lavt kalorieindhold i denne frugt gør den anvendelig til mange formål. En ounce vandmelonfrø sport ikke mere end 155 kalorier. En ounce er mange frø. Så hvis du sammenligner det med antallet af frø af en anden frugt, vil du helt sikkert opleve, at vandmelon er mere fordelagtig i dette emne.

11. Jernrig mad:

Fordelene ved vandmelon kan ikke sættes sammen, da de er mange. Denne særlige fordel er en af ​​de bedste. Vandmelonfrø fordele omfatter også indholdet af jern, som er et af de mineraler, der ofte kræves af vores krop. Fra nu af må du ikke spytte frøene ud, holde dem til side og sætte dem i ovnen for at lave noget lækkert af disse frø. Indholdet af gode mængder jern i frøene gør vandmelonen til en af ​​de mest sælgende og mest forbrugte frugter nogensinde.

12. Fremmer sunde fedtstoffer:

Ifølge rapporten om den præcise identifikation af fordelene ved at spise vandmelonfrø har det vist sig, at denne frugt har masser af fordele, herunder mættet fedt (ca. 20%). Ifølge eksperter kan en kop vandmelonfrø give kroppen gode mængder fedt, som faktisk er godt for kroppen. Frøene indeholder også omega-6 fedtsyrer, som også er nødvendige for at opretholde et godt helbred.

13. Sænker blodtrykket:

Vandmelonfrø indeholder omega-3 fedtsyrer, zink, magnesium og kobber, så de er nyttige til at reducere forhøjet blodtryk. Tilføj vandmelonfrø i din daglige rutine, kan kontrollere blodtryksniveauer i din krop.

Vandmelonfrø Fordele for hud:

Her hentede vi top 2 vandmelonfrø fordele for huden. Lad os tage et kig på dem.

14. Fugter huden:

Fedtsyrerne i vandmelonfrøene er en perfekt anvendelse til blød, smidig og fugtet hud. Det tilføjer også fasthed og forhindrer hudlidelser og acne problemer. Samlet set bevarer det hudens gode helbred med påføring og forbrug.

15. Forhindrer tilstopning af hudporer:

Vandmelon er dybest set en let frugt og kan bruges til behandling af hudporer. Ekstrakterne af vandmelonfrø har en forbindelse, der har vist sig at være gavnlig til behandling af hudstopprocessen. Udover at få huden til at se yngre ud, giver den huden en naturlig glød, som beundres af mange kvinder. Dette er grunden til, at en række ansigtsvaskprodukter leveres med vandmelonfrøekstrakter.

Vandmelonfrø Fordele for hår:

Her hentede vi top 3 vandmelonfrø fordele for hår. Lad os tage et kig på dem.

16. Holder håret sort og skinnende:

Kobber er et af de mineraler, der findes i vandmelonfrø, der stimulerer produktionen af ​​melanin i kroppen, der er ansvarlig for at give håret farve. Det giver også farven til huden.

17. Forhindrer hårbrud:

De essentielle fedtsyrer i vandmelonfrøolie hjælper med at nære hårstråene dybt. Dette sikrer hårets rette styrke og gør det til et punkt, at hårbrud holdes i skak. Man kan altid blande olien med bærerolie og massere i hovedbunden en gang om ugen.

18. Giver håret essentielle fedtsyrer:

Ifølge mange undersøgelser er det blevet set, at vandmelon forsyner håret med en række fedtsyrer, som faktisk er yderst fordelagtige for at holde håret sundt. Det kan holde håret fugtet og forhindre overdrevne hårfaldsproblemer. Dette er en af ​​de bedste fordele ved vandmelonfrø. Det er en af ​​hovedårsagerne til, at mange hårprodukter, især shampooer, bærer vandmelonfrøekstrakterne.

Vandmelonfrø har utrolige sundhedsmæssige fordele. De er kilder til vigtige mineraler og vitaminer, der er nødvendige for en sund krop, glat hud og skinnende, sort hår. Spirede vandmelonfrø kan laves derhjemme ved at udtrække dem fra frugten, tørre dem i solen og skille dem af. Disse kan mildt ristes uden olie og kan krydres med salt og krydderier. Næste gang du spiser en vandmelonfrugt, skal du minde dig selv om ikke at spytte de super gode vandmelonfrø ud. Gem dem i en skål, og lav en lækker snack til dig og din familie. For doven til at gøre dem derhjemme, kan du købe købte økologiske vandmelonfrø. Hold dig sund og snack godt med vandmelonfrø!