21 Bedste Custard Apple -fordele (sukkeræble) til hud, hår og sundhed

Custard apple videnskabeligt navn er Annonareticulata. Denne vidunderlige frugt har forskellige former som sfærisk, hjerteformet, aflang og endda uregelmæssig. Frugtens yderste lag er brun eller gul, og kødet indeni er rent hvidt. Der er flere frø inde i frugten, og hver er dækket med frugtkødet. Der kunne være omkring 60-70 frø inde i frugten. Du får en behagelig smag som selve cremen. Frugten spises som den er, men bruges også i mange søde retter over hele verden. I Indien finder du is, milkshakes osv. Lavet af denne vidunderlige frugt. Så uanset hvor du er, så prøv denne fantastiske frugt og nyd de creme æblefordele, den giver dig.

Bedste Custard Apple Fordele

Custard Apple -navne på forskellige sprog:

Selvom vanille æble kaldes med forskellige navne i forskellige dele af landet, er det alligevel elsket. Creme æble botaniske navn Annonareticulata er noget, som ikke mange kender til. Det mest almindelige indiske ord for vanille æble er Sitaphal eller endda Ram sitaphal. Sitaphal-billedet skaber en lækker scene for de fleste mennesker. De saftige dele af frugten med sin vaniljesmag er alle perfekte til en varm dag. Vend dem til ostekage, is eller endda en milkshake, og du har den bedste dessert, du ønsker.

 • Hindi – Sitaphal
 • Manipuri – Sharifa
 • Assamesisk – Katal
 • Tamil – Sitapalam
 • Telugu – Sitaphalamu
 • Bengali – Ved en
 • Malayalam – SitaPazham
 • Punjabi – Sharifa
 • Marathi – Sitaphala

Hvad er sukkeræble?

Så hvis du vil vide, hvad der er sukkeræble, er den bedste måde at smage et. Creme æblejuice fra frugtkødet i munden er bare den bedste følelse nogensinde. Hvis du ser billeder af vanille æble, vil du bemærke de flere sektioner, som frugten er opdelt i. Hver af dem har en frugtkødsafdeling og et frø indeni.

Forskellige typer Custard Apple:

Der er forskellige former for vanille æble, som du kan finde på markedet og rundt om i verden. Hvis du vil vide om vanille æble, så se på de forskellige typer, der er nævnt her. De andre typer er Cherimoya, Soursop, Sweetsop, Alligator æble, Atemoya osv. Hver af disse har særprægede smag og smag. Hvis du ser på billedet af vanille æble og de forskellige typer, vil du se lighederne i dem. Prøv hver for at få en idé om, hvordan de smager. Custard apple photo vil give dig viden om, hvordan de forskellige sorter ser ud og føles.

Er vanille æble godt for sundheden?

Ja, creme æble er en af ​​de gode frugter for dit velbefindende. Custard apple pulver er en god måde at give babyer smagen af ​​frugten. Custard apple har forskellige næringsstoffer som vitamin C, kalium og magnesium. Alle disse hjælper dig med at være rask og sund og holde din hud og dit hår stærkt.

Betydningen af ​​Custard Apple:

Custard apple navne er masser, men alle viser dem, at frugten er meget elsket af alle. Sød vaniljesaus er en god måde at indtage vitamin C og A. Du får også magnesium og kalium fra denne frugt. Der er så mange creme æble sorter i Indien, at du vil blive overrasket over at smage hver og en af ​​dem. De forskellige typer creme æble giver dig smag og smag som ingen anden. Tjek billederne af vaniljesausfrugter for at kende de bedste, og hvordan du vælger dem, når de er modne. Få alle de nødvendige næringsstoffer fra disse smukke frugter.

Sådan spiser du æblefrugt?

Den bedste måde at spise vanillefrugt på er som den er. Kontroller, om frugten er moden. Det skal være lidt på den bløde side ved berøring. Åbn den med dine hænder, og se de flere sektioner af frugtkød indeni. Hver sektion er en hvid frugtagtig og frugtagtig del, som du kan indtage. Inde i det er et frø, der skal kasseres. Du kan også øse frugten ud med en ske. Det indiske vaniljesaus er meget grødet og velsmagende. Så lær, hvordan du spiser vanillefrugt for at få det bedste ud af det.

Bedste tidspunkt at spise vanilje?

Det bedste tidspunkt at spise vanille æble er i august til oktober. Den cremede frugt er bedst, på denne tid af året. Du kan få de håndplukkede lækre frugter på alle frugtmarkederne i landet. Så få al vaniljecreme -næringsværdi, når frugterne er i sæson, da næringsværdien af ​​vaniljesaus er bedst, da. Vi giver dig næringsfaktaene for vanillecreme nedenfor. Dette vil fortælle dig, at vaniljesæble er godt for helbredet. At have frugten i den rigtige sæson er altid et godt valg for smag og næringsstoffer.

Custard Apple Ernæringsværdier:

Ernæringsværdien af ​​vaniljesaus er angivet under for dine fordele:

1 vaniljesaus Apple indeholder:

 • Kalorier: 146
 • Total fed: 0,4 g
 • Mættet fedt: 0,1 g
 • Flerumættet fedt: 0,1 g
 • Enumættet fedt: 0,2 g
 • Proteiner: 3,2 g
 • Kolesterol: 0 mg
 • Kulhydrater: 37 g
 • Jern: 4 %
 • Magnesium: 8 %
 • Kalk: 3 %
 • Vitaminer: A- 0 %, C- 93 %, B6-15 %

Fantastiske sundhedsmæssige fordele ved Custard Apple:

Her fik vi 21 brugte vanille æbler til hud, hår og sundhed. Lad os tage et kig på dem.

sundhedsmæssige fordele ved vanille æble

1. Custard Apple til diabetes:

Betydningen af ​​vaniljesæble i din kost kan ses for diabetespatienter. Da der er meget kostfibre i vaniljesæble, hjælper det med at bremse enhver absorption af sukker. Dette reducerer igen dine chancer for at få type-2 diabetes. Så at have vanille æble kan gøre dig meget godt. Tjek selv disse fordele med vaniljesaus og se, hvordan dit liv bliver sundere.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Frugten kan spises når den er moden som den er.
 • Det er bedre at have det uden tilsætning af sukker i form af desserter.

2. Custard Apple for Cancer:

Custard apple har visse forbindelser, der er kendt som kræftforebyggende. Disse er alkaloider og acetogeninforbindelser og disse handlinger mod kræftcellerne, men skader ikke de raske celler. De kraftige antioxidanter i vanille æble hjælper også med at forhindre risiko for kræft. Se, hvordan fordelene ved vanille æble giver dig et nyt liv. Så brugen af ​​vaniljesaus hjælper meget med at hjælpe dig.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • At spise et vanille æble dagligt kan vise dig de sundhedsmæssige fordele ved vanille æble.
 • Skræl frugtkødet ud og nyd det.

3. Custard Apple under graviditet:

Anvendelsen af ​​vanilleæg til graviditet kan også ses. Den cremede frugt giver moderen og babyen C -vitamin og A. Kalium og magnesium, der er nødvendigt for babyens vækst, er også vidunderligt, så creme æble i graviditeten er et godt valg. Så at have frugten kan være en god idé for moderen såvel som barnet. Fordelene ved vanilleblade er blevet overdraget fra alder af bedstemødre til deres døtre.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • At have en kugle eller to af frugten dagligt er den bedste måde at få alle næringsstoffer fra frugten.

4. Reducerer kolesterol:

Fordelene ved vanille æble er, at de har niacin og også kostfibre, der er helt gode til at sænke dit kolesteroltal. Hvis du er en person, der er tilbøjelig til at have et højt kolesteroltal, kan det at spise vanille æble meget hjælpe dig. Prøv at tilføje dette til din daglige kost eller i det mindste at have det to gange om ugen. Niacin får triglyceridniveauerne til at falde, og det reducerer kolesterolet.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Spis frugten mindst et par gange om ugen for at få en god sundhedsmæssig fordel for dit hjerte.

5. Forbedrer visionen:

Fordelene ved at spise vanille æble kan også ses for synet. Custard apple er kendt for at være fantastisk til synet. Det hjælper med at holde synet i skak og reducerer belastningen på linsen. Du kan have vanille æble som din daglige frugtkost. Inkluder det, mens det er i sæsonen, og se forskellen på dit helbred. Frugten indeholder mange næringsstoffer, der er perfekte til at holde dine øjne sunde.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Har frugten i form af milkshakes, is eller bare som den er.

6. Forebygger gigt:

Du finder også sitaphal -fordele for din knoglesundhed. Kalcium i vanille æble hjælper dine knogler, og dette kan hjælpe dig, hvis du lider af gigt. Degenerationen af ​​knogler og smerterne forbundet med artritsmerter reduceres betydeligt ved hjælp af vaniljesæble. Så tjek sukkeræblefordelene for dine knogler. At have forskellige måder at forberede vil holde dig begejstret for at have frugten.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Du kan have vanille æble ligesom frugten, eller du kan tilføje det til milkshakes med mælk.
 • Mælk øger calciumindtaget, hvilket er godt for knoglerne.

7. Boost immunitet:

Sukkeræble sundhedsmæssige fordele er store for mennesker, der har et lavere immunitetsniveau. De forskellige næringsstoffer i vaniljesaus gør det til et ideelt supplement til din daglige kost. At behandle dine immunitetsforstyrrelser på den naturlige måde er den bedste måde. Så tilføj vanille æble til din kost og se, hvordan du er i stand til at opbygge dine immunitetsniveauer. Skær en lækker smoothie eller lav dejlig is til den fristende dessert.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Skær frugten og få alle de pulpede sektioner.
 • Du kan lave en smoothie med mælk for et ekstra boost.

8. Behandl anæmi:

Da vanille æble fungerer som et kølevæske og et stimulerende middel, hjælper det med at behandle anæmi. En af de sundhedsmæssige fordele ved sitaphal er den rige jernkilde i den. Dette hjælper i behandlingen af ​​anæmi. De hæmatiniske og slimløsende egenskaber ved sukkeræble forlader de fleste mennesker, der lider af anæmi. Sukkeræblefrugts sundhedsmæssige fordele fungerer også godt for børn og unge voksne, der er vanskelige ved valg af mad og smag.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Du kan få denne frugt på mange måder som nævnt ovenfor.
 • Smoothies, is eller milkshakes er alle gode valg.

9. Forbedre fordøjelsen:

For at få en bedre fordøjelse har du brug for fibre, som hjælper tarmbevægelsen. Når du har en ordentlig afføring, aftager forstoppelsesproblemerne. Custard apple har en kobber og kostfibre i dem. Disse to næringsstoffer hjælper med afføring. Sitaphal bruger til at vise os, hvor godt det kan være at få de sundhedsmæssige fordele ved sitaphal. Så tjek brugen af ​​sitaphal og forbedre din fordøjelse.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Custard apple frugt fordele kan være i form af almindelig frugt.
 • Brug den ikke i milkshakes eller smoothies, da mælk i sig selv kan forårsage forstoppelse.

10. Hjælper med at tage på i vægt:

Custard -frugt gavner de mennesker, der ønsker at tage vægt på naturligt. Hvis du spiser æble og honning dagligt, får du de nødvendige kalorier for at tage på. Sundhedsmæssige fordele ved vanille æble er de kalorier, du kan tilføre din krop på en sund måde. Begge disse er søde og velsmagende ingredienser, som ingen vil undgå. Så tag på på en naturlig og velsmagende måde.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Skræl kartoffelkødets frugtkød og tilsæt honning.
 • Har dette på daglig basis for ekstra vægt.

11. Boost Brain Health:

Custard æblejuice gavner mennesker, der lever et hektisk liv fyldt med spændinger og problemer. Fordelene ved at spise vanille æble gør det muligt at øge din hjernes sundhed. Fordelene ved at spise vaniljesaus betyder, at alle næringsstoffer absorberes af blodbanen. Dette hjælper hjernen til at vokse og forblive stærk. Neurologiske problemer bliver mindre og milde. Anvendelser af at spise vanillefrugt til hjernen bemærkes at være positive og gavnlige.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Tilsæt frugten til din daglige kost og få den i sin rå form- skovlet eller bare blandet med honning.

12. God kardiovaskulær sundhed:

Custard apple har magnesium i sig, som er det perfekte næringsstof for hjertet. Det hjælper med at holde hjertet sundt og væk fra hjertestop. Vitamin B6 er et andet næringsstof, der er godt for hjertet, da det forhindrer indsamling af homocystein. De sundhedsmæssige fordele ved vanillefrugt er gode til mennesker med hjertesygdomme. Custard -anvendelser kan fås til mennesker eller familiemedlemmer, der også kan være tilbøjelige til at få hjerteproblemer.

Sådan forbruges Custard Apple til sundhedsproblemer:

 • Vælg frugt, der er moden, og tilføj dette til din daglige kost for den hjerte-sunde følelse.

Top 4 Custard Apple Fordele for hud:

Her hentede vi 4 bedste creme æble fordele til huden. Lad os tage et kig på dem.

1. Behandl bumser:

En af de sundhedsmæssige fordele ved at spise vanille æble er, at de har en positiv effekt på din hud. Bumser kan behandles med vanille æble, da de har vitaminer i dem. Det hjælper med at helbrede bums og fjerne den pus, der dannes på overfladen. Du kan enten indtage frugten eller anvende den på overfladen. Talgen er reguleret og dermed reducerer bumserne efterlader dig med klar hud.

Hvordan man ansøger:

 • Tag frugtkødet ud, og mos det med en gaffel.
 • Påfør denne pasta på ren hud og lad den tørre.
 • Vask med vand.

2. Forhindre aldring og holder huden ungdommelig:

For det ungdommelige udseende har vi brug for kollagen til at bygge op i vores system. Vi kan få kollagen fra vanille æble, da det har C -vitamin i overflod. Kollagen er det egentlige protein, vi har brug for til sund hud. Dette vil også forhindre ældning. Custard apple til huden er den perfekte måde at få kollagen på. Få fordelene ved enten at indtage det eller anvende pastaen.

Hvordan man ansøger:

 • Forbruget af frugten er en bedre måde at få kollagenet ind i dit system.
 • Ellers kan du påføre en pasta af frugten over dit ansigt og din hals.
 • Vask det af, når det er tørt.

3. Helbreder hudinfektioner:

Custard apple -fordele for huden er store, når du har nogle hudinfektioner. Disse kan helbredes på grund af vitaminmængden i æble. Disse hjælper med at helbrede infektioner hurtigere. C -vitamin virker godt på huden og giver den den nødvendige næring. Så at have frugt, der er rig på C -vitamin, er en rigtig god idé for mennesker med hudinfektioner. Tilføj det til din daglige kost og se forskellen.

Hvordan man ansøger:

 • Påfør et lag pasta over hele huden.
 • Lad det sidde i en halv time, og vask det derefter af med varmt vand.

4. Holder hudkræft væk:

Når huden får sit kollagenniveau op, hjælper det med at genopbygge hudlagene. C -vitamin i creme æble er en rigtig god måde at opbygge niveauet af kollagen i huden. Så at indtage frugten kan også hjælpe med at holde hudkræft væk. Custard apple gavner hudkræft, da det giver huden helende egenskab. Denne helbredelse hjælper med at gøre hudbarrierer stærke og bekæmpe kræft, der påvirker celler.

Hvordan man ansøger:

 • For at tage sig af hudkræft er det bedre at indtage frugten frem for at påføre den direkte på huden.

Top 5 Custard Apple Fordele til hår:

Her hentede vi 5 bedste creme æble fordele til hår. Lad os tage et kig på dem.

1. Forhindrer for tidlig gråning:

For tidlig gråning hos en person opstår, når mængden af ​​kobber i kroppen ikke er nok. At have fødevarer med et højt indhold af kobber kan hjælpe med at stoppe denne for tidlige gråning af håret. Melanin er kroppen, der giver os den farve, vi har brug for til vores hår, øjne såvel som vores hud. Custard apple har kobber i det, og dette opbygger melaninniveauerne. Så forbruger vanille æble fordele for hår og giver det glansen.

Hvordan man ansøger:

 • Du kan anvende frugtens pasta på hovedbunden og efterlade den et stykke tid.
 • Vask normalt med shampoo.

2. Behandl hovedbundsinfektioner:

C -vitamin i vanille æble gør underværker for hovedbunden. Antioxidanterne i æble hjælper også med at stoppe enhver form for infektioner i hovedbunden. Da talgen regulerer sig selv, er hovedbunden i stand til at trække vejret godt og frigøre sig fra døde hudceller og bakterier. Dette giver hovedbunden friskhed, hvor hårets rødder kan vokse godt. Så forbrugende vanille æble er en god måde at holde skæl og andre hovedbundsinfektioner på afstand.

Hvordan man ansøger:

 • Påfør en pasta af frugten på hovedbunden og lad den sidde i en halv time.
 • Vask med almindelig shampoo.

3. Forebyg lus:

Enzymerne og antioxidanterne i vaniljesæble er gode til at fjerne og forhindre enhver luseangreb i hovedbunden. Så påføring af en pasta af frugten en gang imellem er en god måde at hjælpe med at holde hovedbunden fri for problemer. Det styrker hovedbunden og holder den også sund. En sund hovedbund vil let afværge enhver form for angreb eller lus.

Hvordan man ansøger:

 • To gange om ugen kan du påføre en pasta af frugten på hovedbunden og efterlade den.
 • Efter cirka en time kan du vaske det af med normal shampoo og vand.

4. For bedre kollagenniveauer:

Custard apple har en overflod af vitamin C. Forbrug af frugten giver dig fordelene ved dette C -vitamin, da kollagen opbygges i dit system. Kollagen dannes på grund af C -vitaminet, og det er den bedste måde at give dit system det nødvendige boost af kollagen ved at have vanille æble. For de fleste mennesker med hudproblemer er kollagenopbygningen det bedste svar. Så få en sød medicin til dine hudproblemer med vanille æble.

Hvordan man ansøger:

 • Du kan anvende vaniljesauspuré på huden for C -vitamin, eller du kan indtage frugten for at få de maksimale fordele.

5. Fremme hårvækst:

Antioxidanterne og C -vitamin, der findes i vaniljesaus, er de bedste til hårvækst. Du kan få kobberindholdet i din hovedbund fra creme æble, der vil føre til bedre melaninproduktion. Dette vil give dig hår, der er farvet godt og vokser stærkere og rigere. Så at have vanille æble til daglig vil hjælpe med hårvækst og glans.

Hvordan man ansøger:

 • Lav en puré af frugtkødet og påfør dette på hovedbunden.
 • Lad det sidde i en halv time og vask derefter af med varmt vand.
 • Gentag dette to gange om måneden.

Custard Apple -bivirkninger:

Så selvom vi har set vaniljekolesterol og vaniljekræft fordele, er det heller ikke godt at have for meget af det.

 • Creme æble ulemperne er, at for meget vægtøgning fra dette også vil give dig problemer.
 • Creme æble bivirkninger inkluderer også en overdosis af jern og de komplikationer, der skyldes det.
 • En af bivirkningerne af vaniljesæble er, at kalium kan være overdrevet og kan forstyrre andre lægemidler, du måtte tage. Så alt i alt kan ulemperne ved vanille æble føre til andre problemer.
 • Det er tilrådeligt at tage alle andre faktorer i betragtning og derefter indtage frugten.

Custard apple er en virkelig lækker frugt, der er elsket af mange. At have frugten til sin smag giver dig en ekstra fordel af alle de skjulte sundhedsmæssige fordele. Custard apple har store mængder næringsstoffer i sig, og det er hvad din krop får. Så behandl mange af dine helbredsproblemer, herunder hår- og hudproblemer, med bare vaniljesæble. Anvendelse af pastaen til hår og hud kan give dit skinnende og stærke hår samt klar hud.