22 Bedste kåljuice -fordele til hud, hår og sundhed

Selve omtalen af ​​kål kan få folk til at rynke panden af ​​afsky! Kål betragtes altid som grov for sin skarpe lugt og en af ​​de mindst foretrukne grøntsager. Kål er dog en af ​​de sundeste fødevarer på jorden og er faktisk ret velsmagende. Kåljuice er en mindre kendt form for indtagelse af kål, bortset fra i salater og pommes frites. Frisklavet kåljuice anbefales stærkt af læger for sine vidunderlige medicinske egenskaber. Den er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Kåljuice viser sig at helbrede mange alvorlige mavesår og også lavere niveauer af dårlige centre. Det er ikke alt! Der er mange flere vigtige fordele ved kåljuice, som vil blive diskuteret længe her.

Kåljuice Fordele Til Hud, Hår & amp; Sundhed

Hvad er kåljuice?

Kåljuice ekstraheres fra friske kål, gerne den grønne sort. Det er overraskende at vide, at kåljuice er ret mildere i smag og lugt i forhold til kogt eller råkål. Det kan spises alene eller blandes med andre grøntsagsjuicer for at forbedre sundhedsmæssige fordele. Kåljuice har i nyere tid toppet listen over nærende fødevarer og er tilgængelig i mange juicecentre og diætcaféer.

Er kåljuice god til dig?

Kåljuice lyder måske som en dårlig idé, men stol på os! Når du først begynder at drikke dette, bliver din gan let tilpasset sin smag. Fordelene, som kåljuice tilbyder vores krop, ligger uden for vores overbevisning. Et glas af denne saft kan supplere mange vigtige vitaminer som A, C, K, mineraler som magnesium, fosfor, calcium og afgørende antioxidanter.

Kål Juice Ernæringsfakta:

Lad os undersøge næringsværdien af ​​1 kop portion juice, lavet med 89 gram råkål:

 • Kalorier i alt: 22
 • Protein: 1 gm
 • Fiber: 2 gm
 • K -vitamin: 85 % af DV
 • C -vitamin: 54 % DV
 • Folat: 10 % DV
 • Mangan: 7 % DV
 • Vitamin B6: 6 % DV
 • Kalk: 4 % DV
 • Kalium: 4 % DV
 • Magnesium: 3 % DV

Sådan laver du kåljuice?

Kåljuice er meget let at lave derhjemme. Ved at vælge møre, friske kål kan du sikre god kvalitet og smag af saften. Her er opskriften:

Ting du har brug for:

 • Hakket kål – 1 kop
 • Vand – efter behov

Behandle:

 • Tilsæt hakket kål med lidt vand i en blender.
 • Blend indtil glat.
 • Tilsæt mere vand, indtil du får en saftig konsistens.
 • Si saften og server frisk.

Tip: Frisk kåljuice kan opbevares i køleskab i op til 24 timer.

Fantastiske sundhedsmæssige fordele ved kåljuice:

Nu hvor du har forstået vigtigheden af ​​kåljuice, lad os undersøge hver af de sundhedsmæssige fordele i detaljer:

1. Forebygger og helbreder kræft:

De anti-kræftfremkaldende egenskaber ved kåljuice gør det til en perfekt mulighed for at forhindre mange forskellige former for kræft, herunder bryst, mave og prostata. Dette sker på grund af nogle kemiske forbindelser i saften kaldet isocyanater, der hjælper med at forbedre østrogenmetabolismen. Dette hjælper også med at øge helbredelsen hos de patienter, der har kræft og er under behandling.

2. Tarmrensning:

Brug af kåljuice til forstoppelse er en af ​​de bedste måder at rense tarmsystemet godt på. Klor og svovl i kåljuice hjælper i behandlingen af ​​alle former for betændelse i tyktarmen og tarmene. Tegnet på dette kommer, når du efterlader en ubehagelig grim gas lige efter at have drukket kåljuice.

3. Cures fedme:

Mange sundhedseksperter anbefaler at bruge kåljuice til vægttab. For de mennesker, der er trætte af ekstra kilo i kroppen og ønsker at lede efter en naturlig og effektiv metode til vægttab, så er der ikke noget bedre end kåljuice. Råkålsaft eliminerer toksiner, akkumulerer fedt, cellulite og kalorier fra kroppen og hjælper dig dermed med at tabe sig langsomt, men yderst effektiv og synlig.

4. Bekæmper hudbetændelse:

De antiinflammatoriske egenskaber ved kåljuice sammen med de essentielle aminosyrer sikrer, at huden er væk fra sådanne problemer, og du opretholder et sundt og problemfrit udsyn. Dette er en af ​​de bedste fordele af råkålsaft for huden.

5. Behandling af sår:

Brug af kåljuice til sår er et velkendt hjemmemedicin, afgiftning af tarm og tyktarm er allerede blevet nævnt som en fordel her. Kål hjælper med at give styrke til slimhinden i maven og behandler dermed også selv de mest akutte sår.

6. Behandler anæmiske tilstande:

Som et af de mest essentielle næringsstoffer i kåljuice er folsyre vigtig for at holde anæmi væk fra kroppen. Folinsyre hjælper med at opdrage nye røde blodlegemer og behandler krisen fuldstændigt. Dette er en af ​​de store fordele ved kåljuice.

7. Holder sig væk for tidlig ældning af huden:

Den antioxidantrige kåljuice er perfekt til at ødelægge de frie radikaler fra huden, der vides at forårsage skade og føre til ældningstegn. Du kan enten drikke det eller inkludere dem i ansigtsmaskerne for maksimale fordele.

8. Til glat hudtekstur:

Tonen og hudens tekstur kan let forbedres ved brug af kåljuice. Kalium i væsken hjælper med at afgifte kroppen og forbedrer dermed hudens teint. Vitamin A- og E -niveauerne i kåljuice forynger derimod vævene godt og gør huden blød og glat.

9. Bekæmper hårtabsspørgsmål:

En af de bedste fordele ved kåljuice er, at det kan bruges på håret, hvilket yderligere gør håret stærkere fra rødderne. Den indeholder et vigtigt naturligt mineral kaldet svovl. Svovlindholdet i kåljuice er et perfekt valg at tage, når det kommer til at bekæmpe hår. Dette kan yderligere forhindre hårtab (diskuteret tidligere).

Man kan indtage rå kåljuice hver morgen for at gøre deres krop sund indefra eller inkludere den i hårmasker for de rigtige resultater. Brug af kåljuice til hår er blevet vurderet som en af ​​de bedste anvendelser af kåljuice.

10. Indeholder isocyanater:

Råkålsaft leveres med isocyanater, der dybest set er en gruppe af forbindelser, der øger processen med østrogenmetabolisme i kroppen. Dette er en af ​​de bedste fordele ved kåljuice, og denne grund overtaler specifikt os alle til at indtage denne økologiske juice. Det kan helbrede en række sygdomme og forhindre gentagelse af disse sygdomme. Bortset fra at helbrede kræft kan isocyanatindholdet i denne saft også helbrede prostatakræft effektivt.

11. Breast Engorgement:

Dette er en af ​​de bedste anvendelser af kåljuice. Saften kan effektivt hjælpe med brystopfyldning. Det kan reducere den smerte, som kvinder oplever i deres bryster ved at berolige det berørte område. Kvinder foretrækker at tage hjælp af kåljuice frem for ordinerede lægemidler og medicin. Dette er en af ​​de bedste fordele ved kåljuice og er også en af ​​grundene til, at kvinder spiser denne saft så ofte.

12. Behandling af colitis:

Da kåljuice har rengøringsfunktioner, bruges den til behandling af colitis. Læger anbefaler og foretrækker også denne økologiske juice til behandling af colitis. Den indeholder to af de bedste og mest nødvendige mineraler, som er svovl og klor. Det kan behandle betændelsesproblemer i bred skala og kan tilbyde dig følelsen af ​​at lindre inden for kort tid.

13. Folinsyre:

En af de mest sundhedsmæssige fordele ved kåljuice er, at den kommer med folsyre, som faktisk er en af ​​de vigtigste bestanddele i denne grøntsag. For tilstedeværelsen af ​​denne særlige syre kan denne juice behandle mange sygdomme, såsom anæmi (diskuteret tidligere). Folsyren er en af ​​de vigtigste næringsstoffer, der hjælper med at opbygge helt nye blodlegemer.

14. Indeholder antioxidanter:

Kålsaften indeholder antioxidanter, som er en af ​​de vigtigste bestanddele i denne økologiske juice. Tilstedeværelsen af ​​antioxidanter i denne særlige grøntsag gør det også til en af ​​de mest indtaget økologiske fødevarer nogensinde. Sammen med antioxidanter indeholder den nogle fytokemikalier, der beskæftiger sig med betændelse og indre irritation.

15. Behandl forstoppelse:

Mange mennesker er ikke klar over det, men kål kan hjælpe med at fjerne forstoppelsesproblemer. Kåljuice har vist sig at behandle forstoppelse effektivt. Det stimulerer afføring og hjælper også med korrekt fjernelse af affaldsmaterialer, der normalt udsendes af kroppen i form af afføring. At spise ubehandlet kål kan behandle de problemer med forstoppelse, som modne mennesker ofte står over for. Kåljuice kan også hjælpe afføringen og fjerne problemer med forstoppelse.

16. Rydder tarmspor:

Kåljuice har mange fordele, og en af ​​dem er forbundet med at rydde tarmspor. Kåljuice kan effektivt få tarmene til at fungere ordentligt. Klor-, jod- og svovlindholdet i denne organiske juice kan rense slimhinderne, hvilket yderligere rydder sporet af maven og tarmene.

17. Hjælp til at tabe sig:

Vil du vide mere om brugen af ​​kåljuice? Dette er en af ​​de bedste fordele ved kåljuice, hvor den kan bruges som et redskab til at tabe sig. Det er en af ​​de sundeste måder at tabe sig på. Da du ikke bruger nogen medicin eller medicin, viser økologisk kåljuice sig at være den mest sunde og lette måde at tabe sig på inden for en meget kort periode. Det hæmmer omdannelsen af ​​kulhydrater til fedtstoffer. Så fra og med kan det forventes, at du vil inkludere kåljuice i din kost for at tabe sig smertefrit.

18. Forebygger diabetes:

Drikke kåljuice til diabetes er et af de gennemprøvede midler. Kåljuice er ganske effektiv til at stimulere funktionerne i bugspytkirtlen til bedre produktion af insulin. Det har mange antiglykæmiske midler, som kan sænke blodsukkerniveauet. Ufarvet kåljuice indeholder store mængder fiber, hvilket hjælper med at bremse optagelsen af ​​sukker i kroppen.

19. Behandler gastritis:

Behandling af gastritis er en af ​​de bedste fordele ved kåljuice for maven. At tage kåljuice til gastritis er en af ​​de gennemprøvede metoder til hurtigere lindring. Kålsaft indeholder mange midler som Kaempferol og Glucosinolates, som hjælper med at reducere syreindholdet i maven og også bekæmper bakterievækst på sårene. At drikke kålsaft hver dag kan hurtigt berolige din mave.

20. Reducerer acneudbrud:

Kåljuice gavner huden på mange måder. Denne juice er fyldt med C -vitamin og E, som kan skylle toksinerne ud af din hud. Sammen med at drikke kåljuice regelmæssigt, kan påføring af lidt kåljuice til acne på de berørte områder reducere intensiteten af ​​rødme og betændelse forårsaget af acne. Brug af kåljuice til ansigtet kan også lette ar og skavanker forårsaget af bumser.

21. Sænker kolesterolniveauer:

Undersøgelser viser, at regelmæssigt at drikke kåljuice har resulteret i en betydelig reduktion af dårlige kolesterolniveauer i kroppen. Midlerne i denne saft binder sig til kolesterolet i maden og forhindrer dem i at blive optaget af kroppen. I stedet skubbes de ind i udskillelsessystemet og skylles ud i afføringen.

22. Regulerer blodtryk:

Kåljuice er rig på kaliumindholdet, hvilket effektivt kan reducere natriumniveauer i kroppen. Ved regelmæssigt forbrug af kåljuice holdes dit blodtryk i skak. Også de store mængder vitaminer og mineraler i saften kan fremme et sundt hjerte og forhindre mange hjerte -kar -sygdomme.

Kåljuice bivirkninger:

Kåljuice er generelt sikkert at indtage i begrænsede mængder. Imidlertid kan drikke i for store mængder føre til mange bivirkninger som:

 • Kvalme
 • Dårlig fordøjelse
 • Brændende fornemmelse i maven
 • Mistet appetiten
 • Allergisk reaktion ved påføring på huden
 • Flatulens
 • Diarré

Hvis du har ignoreret kål alle disse dage, vil disse fordele få dig til at begynde at forkæle det! I modsætning til andre frugt- eller grøntsagssafter er kåljuice ikke til smag eller til at mætte sult. Det er hovedsageligt beregnet til at behandle visse sundhedsforstyrrelser og forebyggelse af mange lidelser. Inden du inkluderer kåljuice i din kost, er det tilrådeligt at søge råd fra din læge for at sikre, at det er kompatibelt med medicin, du måtte tage!