Sådan laver du pæresaft og dens fordele

Verden i dag tager et initiativ til at leve blandt naturen og blande sig med sig selv. De hyppige Tropicana -annoncer, sæberne og mineralvandene har alle tidligere i deres annoncer hævdet, hvordan indblanding med naturen og at tage ly under de organiske naturressourcer helt sikkert ville bringe os tilbage til den tid, hvor naturen var det eneste middel til overlevelse. Med moderniseringen har verden sat sig i en mission om at finde og klone alle de naturlige ting, så når det kom til frugtsaft, blev de originale juicer gæret for at lave øl og vin, mens der var kunstige farver og smag, der gav os søde jordbærsaft fra en sodavandsmaskine.

I dag i denne artikel går vi igen all in med det naturlige aspekt intakt, hvor vi forsøger at vise fordelen og gavn af denne ene vigtige frugt, som ikke mange har haft en chance for at sætte sig ind i. Det kaldes pæren, og i dag taler vi om alle de måder, pære i sin saftform kan gavne os i vores daglige sundhed og skønhedspleje. Men før vi starter med fordelene, er det vigtigt, at vi ved, hvordan man laver pæresaft af friske pærer.

Sådan laver du pæresaft og dens fordele

Hvad er en pærefrugt?

Pærefrugt kaldes også Nashpati og er en af ​​de ældste dyrkede frugter i verden. Den vokser i tempererede klimaer og er kendt for sin søde godhed med et højt fiberindhold og lavt kalorieindhold. De er hypoallergiske, og at spise dem regelmæssigt kan øge vores immunsystem.

Ernæringsværdi af pære:

Hver mellemstore pærefrugt giver

 • 24% af kostfibre
 • 10% C -vitamin
 • 10% K -vitamin
 • 2% calcium
 • Små mængder jern, magnesium, riboflavin, vitamin B6 og folat.

Hjemmelavet pærejuiceopskrift:

Følgende procedure forklarer tilberedningen af ​​pæresaft derhjemme:

 • For at starte med saftningsprocessen skal du starte med at vaske frugten ordentligt. Normalt er frugten, der vises i mini -mart -stativerne eller på gadeboderne, udsat for mange bakterier og forurening og blanding af det i din juice er ikke en god idé. Dette gælder ikke kun for pærer, men også for hver anden frugt, vi henter fra boderne eller montre.
 • Skræl nu det ydre dæksel. Det vil ikke kun hjælpe dig med at holde din frugt sikker og sund, men vil også hjælpe dig i saftprocessen. Skær frugterne i små tern, men ikke for små. Normalt vil tre skiver af hver pære klare sig.
 • Inden saftningsprocessen, når du skærer frugten, skal du sørge for at have øget frøene ud.
 • Nu i en kogende gryde med vand, hæld pærerne i og vent på, at vandet bliver koncentreret. Sørg for, at vandet er passende i mængden, måske to eller tre kopper. Hvis du har en diabetespatient i dit hus, skal du undgå det næste trin.
 • Du kan tilføje sukker eller sirup, bare en lille smule af det til en smag.
 • Vent ikke for længe i kogepanden, ellers begynder pærerne at forme. Så snart vandet begynder at blive koncentreret, sigter du vandet og lægger resten af ​​pæren i røremaskinen eller gerne en juicer.
 • Når pærerne bliver saftede eller blandet ind, vil du sidde tilbage med en tyk klat rester, og det er her, du tilføjer den kogende vandpande for at fortynde konsistensen.
 • Tilføjelse af enkelt vand ville ødelægge koncentrationen, så til tider hjælper drue eller æblejuice også.

Nu fordelene:

Når det kommer til fordelene, er pæresaft beriget med naturlige mineraler og nedenunder skal vi se alle de gange, pæresaft har hjulpet os.

1. Køleeffekten:

Når pæren er saftet, er det næste trin at opbevare den i køleskabet til senere brug, og her er vores første fordel. Sommeren og den brændende varme trækker os altid til en kølig drikkevare som en magnet og en nordpol. På dette tidspunkt ville det straks give dig en afkølende lettelse at bære en flaske frisk færdigkølet pæresaft.

2. De almindelige lidelser:

Det almindelige problem, vi står over for sæson til sæson, er viral eller almindelig feber med lejlighedsvis forkølelse og ondt i halsen. Det er her, pæresaften og dens kølende effekt kan nedkøle og reducere din kropstemperatur indefra. Dette er en fantastisk måde at slippe af med kropstemperaturen. Køligheden beroliger den betændte hals og giver øjeblikkelig lindring.

3. Skjoldet:

K -vitamin i vores krop skynder os til hjælp, hver gang vi har et snit eller et sår, der står. Selvom det i de indledende faser bløder dårligt, bemærker man med tiden, at masken af ​​sår bliver afskærmet og langsomt repareres. Nu er pæresaft et lager af K -vitamin og kan hjælpe dig med ikke blot at hjælpe såret, men også arbejde med calcium i din krop for at gøre dine knogler stærkere og sundere. Et glas pæresaft om dagen kan løse dit problem med unormal blødning i lange timer.

4. Sukkerniveau:

Sukkerniveauet i vores krop har lidt at gøre med pæresaft. Ligesom sårets størkning kan blive skadet af overskydende sukker i vores krop, kan pæresaft sammen med koagulation også hjælpe med at kontrollere sukkerniveauerne i vores krop. Med et højt fiberindhold kan pæresaft let klare blodsukkerniveauet.

5. Knæproblem og osteoporose:

Her gentages fordelen ved pæresaften for at fortælle dig, hvor vidt denne saft kan hjælpe ikke kun dine simple knogleproblemer, men også de hårdeste sygdomme. Gigt er noget, vi alle er klar over, hvor knoglerne i knæpladen bliver fragmenterede. Osteoporose er på samme niveau, men her bliver knoglerne porøse på grund af manglende tæthed. Pæresaften indeholder en stor mængde bor i sig selv, som hjælper med at optage og fastholde calcium i kroppen og derfor hjælper med disse sygdomme.

6. Pre Show Forberedelse:

Den nervøse blanding af følelser i dig selv har boblet siden sidste uge, da du i høj grad forbereder dig på finalen i sangkonkurrencen. På dette tidspunkt går din hals igennem en let tryksituation, som kan lindres ved at drikke pæresaft helst med lidt honning. På samme måde kan slim i et barns hals tømmes ved at drikke pæresaft. Begge disse tider sørger dog for, at saften er ved normal temperatur frem for afkølet.

7. Hjertepleje:

Pærer er kendt for at have et højt fiberindhold. Fibre i vores krop er ansvarlige for kolesterol, hvor de altid holder kolesteroltalet i skak og lader hjertet fungere ordentligt. Derfor, hvis der er nogen, der bor i din familie med en hjertesygdom, er den bedste lidelse for ham eller hende et glas frisk pæresaft hver dag.

8. Hud- og hårpleje:

Pærer er rige på antioxidanter, der hjælper med at drive de frie radikaler fra kroppen for at sikre huden mod skader. Det hjælper også med at forhindre tegn på ældning ved at reducere dannelsen af ​​rynker. Pærer har en naturlig forbindelse kaldet ‘sorbitol’, som kan nære dit hår og gøre det skinnende, blødt og stærkt.

Bivirkninger af pæresaft:

Som med enhver naturlig drik har pæresaft sine egne bivirkninger, når den indtages i store mængder. Effekterne er imidlertid meget små sammenlignet med de enorme fordele, det giver. De høje niveauer af sorbitol i pæresaft kan resultere i løs afføring og diarré -lignende symptomer, når de havde for meget. Bortset fra dette problem, der forekommer meget sjældent, er der ingen kendte bivirkninger ved at indtage frugten.

Næste gang du besøger frugtmarkedet, skal du sørge for at fylde din kurv med pærer. Selvom en række mærker sælger færdiglavet pæresaft på markedet, er disse fulde af konserveringsmidler og ikke helt sikre. Det er altid bedst at tilberede din egen hjemmelavede pæresaft for maksimale fordele.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80