Top 8 fordele ved bønner

Mor fortalte dig altid, at du skulle spise dine grøntsager og spise dine bønner, da du var lille, og al den tid, du forbandede dig selv for denne utaknemmelige grønne, har du på en eller anden måde svundet din vej ud af ikke at spise dem grønt. Men lidt vidste du, at denne grønne veggie ligesom de andre er fyldt med nogle af de mest fantastiske fordele, som du aldrig kunne have forestillet dig før. Barndommen er næsten væk, men at spise bønner for at få det bedste ud af disse fordele kan stadig være en sandsynlig mulighed. Inden du går ud for at købe dig nogle bønner, skal du anerkende dig selv med dens mange fordele.

Fordele ved bønner 1

Kræftbehandling:

Bønner, især den grønne er kendt for at have et særligt talent for at snuse kræftcellerne ud og handle på dem og dermed reducere risikoen for at aktivere kræftcellerne. Normalt har bønner en god mængde antioxidanter sammen med flavonoider og phytosteroler. Disse elementer blandes sammen med cellerne og reducerer automatisk chancen for, at du bliver offer for den dødelige kræftsygdom.

Iron ironi:

Jern er en vigtig komponent i vores krop, og det er de grønne bønner, der er ansvarlig for at disse antioxidanter fyldt med C -vitamin absorberer den rigtige mængde jern og fanger det i kroppen, så du kan forblive rask og sund. Ofte er det blevet set, at bønnerne hjælper i produktionen af ​​kollagen, som er ansvarlig for bruskene i vores krop.

PMS -kontrol:

Nu viste en nylig undersøgelse, hvordan mangan kan være den magiske eliksir til mavekramper og hyppige humørsvingninger. Mangan i vores krop styrer hormonsekretionen og resulterer derved i mindre humørsvingninger. Der er fundet en rig lagring af mangan i bønner, hvor indtagelse af bønner, enhver art kan hjælpe dig under dit præmenstruelle syndrom.

Vægttab:

Bønner er blevet identificeret som en af ​​de effektive fødevarer, der hjælper vægttab. Det er en gennemprøvet metode, at bønner ville hjælpe dig med at bekæmpe vægtproblemer. Selvom det ikke direkte deltager i at smelte din flab væk, holder det rige fiberindhold i bønner din mave fuld i længere tid og tegner sig for en meget langsom stigning i blodsukkeret. Det er her, hvor hyppig spisning kan kontrolleres.

Hjertepleje:

Bønner hjælper dig ikke kun med at tabe dig, men hjælper dig også med at kontrollere dit kolesteroltal, så dit hjerte kan arbejde frit uden at skulle hvile med de stigende kolesterolproblemer. De fytokemikalier og opløselige fibre, der findes i bønner, er direkte ansvarlige for at reducere kolesterol, samtidig med at blodtrykket øges. Som et resultat har folk, der spiser meget bønner, lavere risici for hjertesygdomme.

Fælles pleje:

K -vitamin, som hjælper med blodkoagulation på tidspunktet for et åbent sår, er også ansvarlig for sprøde knogler og ledbetændelser. Det er her bønner kommer ind. K -vitamin kan findes rigeligt i bønner og derfor kan ledsmerter, hævelse og betændelse nu behandles.

Diabetisk behov:

Ofte skal en person, der lider af diabetes, stå over for en masse restriktioner med hensyn til de nødvendige madlister. Sammen med ingen sukkervarer ordinerer lægerne ofte et nej til bestemte fødevarer, hvor glukoseindholdet ville være højt. I et sådant tilfælde ville bønner af enhver art være yderst hjælpsomme for en diabetiker. Glukose, selvom det stadig er lidt, er et nødvendigt element i vores krop, og blandinger af proteiner i bønner sørger for, at den nødvendige mængde fortsætter i din krop.

Lavt ben:

Ligesom bønner kan behandle ledsmerter, er vitamin K -kilden i bønner også kendt for at tage sig af problemer med knogler og knogler. Osteoporose er en tilstand, hvor knoglerne bliver porøse og sprøde, og det er bønnerne, der kan få dem tilbage deres tabte tæthed.