Top 9 Rovgrønns sundheds- og skønhedsfordele

Blandt de stivelsesholdige grøntsager, der vokser under jorden, er majroer en. Faktisk tilhører majroer, videnskabeligt kendt som Brassica Rapa eller hvide majroer, samme familie som kål, rosenkål og grønkål.

Sammen med majroer er grøntsagets grøntsager yderst ernæringsmæssige og gavnlige også. Man skal faktisk forstå, hvad der er i vente for deres helbred i denne grøntsag for faktisk at inkludere det i den daglige kost. Grøntene bruges normalt i supper og gryderetter, mens rødderne og hovedgrøntsagen bruges til salater og karriretter samt til pickles. Ud over at være meget lækker, tilføjer den søde smag af majroer kun årsagerne til, at du skal spise den.

Næbe Greens sundheds- og skønhedsfordele

Næringsværdi:

Roden til majroer er rig på mineraler, kostfibre og antioxidanter. En portion på 100 gram majroer har ikke mere end 28 kalorier, og derfor er det en af ​​de grøntsager, der er kaloriefattige. De grønne er ekstremt gode til at øge immuniteten og er rige på C -vitamin.

Lad os nu se på de forskellige sundhedsmæssige fordele ved majrogrønt.

Listen nedenfor har nogle af de majs sundhedsmæssige fordele, der er direkte forbundet med at spise dem og deres greens. Alt du skal gøre er at tjekke dem ud, før du rent faktisk investerer i denne grøntsag. Du vil aldrig fortryde din beslutning om at købe dem.

1. Forebyggelse af kræft:

At spise majroer hjælper med at forebygge noget så dødeligt som kræft. Det har fytokemikalier samt antioxidanter, der hjælper med at nå dette mål. Glucosinolater i grøntsagen hjælper også med at forebygge kræft. De hjælper med at bekæmpe kræftfremkaldende stoffer og slipper også af med toksinerne i kroppen, især leveren. Det hæmmer også kræftcellernes vækst. Dette holder kræft væk, herunder tyktarm og brystkræft og rektal tumor.

2. Næbe fordele ved diabetes:

Undersøgelser har vist, at kostfibre hjælper med at forbedre immunsystemet og regulere betændelse. Således hjælper det med at reducere risikoen for betændelsesrelaterede tilstande, såsom hjerte-kar-sygdomme, diabetes, kræft og fedme.

3. Hjælper med fordøjelsen:

Fibrene i majroer er en perfekt måde at regulere fordøjelsessystemet og afføring på. Glucosinolaterne hjælper også maven med at behandle bakterierne og holde fordøjelsesproblemerne væk.

4. Vægttab:

De lave kalorier og høje fibre i majroer hjælper med at hjælpe med vægttab. Næberne hjælper også med at forbedre stofskiftet og holder dermed vægten i skak og ved at tabe det akkumulerede fedt og kalorier.

5. Astmabehandling:

Der er nogle antiinflammatoriske egenskaber i majroer, der kan hjælpe med at helbrede astma. De høje niveauer af antioxidanter hjælper også med astmabehandling. Det hjælper også med at arbejde med nogle gode resultater på symptomerne på astma.

6. Holder kroppen lugt væk:

Roer er en af ​​de naturlige måder at holde væk fra de pinlige problemer med kropslugt. Til samme formål kan man drikke et glas frisk majsaft.

7. Behandler anæmi:

Den grønne af majroer er meget rig på jern og hjælper dermed med at forbedre niveauet af røde blodlegemer og hæmoglobin, der fører til en effektiv behandling af problemerne som anæmi.

8. Øjens sundhed:

Næbgrøntene er meget rige på A -vitaminindhold. Dette hjælper med at forbedre synet og holde det på et godt niveau samt forhindre problemer med makuladegeneration og grå stær. Denne grøntsag er perfekt til dem, der ønsker at holde sig væk fra aldersrelaterede øjenproblemer.

9. Balanceret ernæring:

Protein, magnesium, calcium, jern og mange sådanne næringsstoffer er til stede i majroer, der gør det til en perfekt mad til afbalanceret ernæring, der kræves af kroppen hver dag. Dette sikrer et generelt godt helbred og velbefindende for kroppen.

Mulige bivirkninger:

Næber er rige på nitrat, og når du spiser mad med store mængder nitrat, er der chancer for, at det forstyrrer nogle lægemidler. Næber er kendt for at reducere blodtrykket. Næber forstyrrer også skjoldbruskkirtelhormoner, hvis du allerede lider af det, da grøntsagets forbindelser reagerer med lægemidler fra skjoldbruskkirtlen og forstyrrer kirtelens arbejde.

Nu kender du sundhedsmæssige fordele og risici, det kan forårsage. Hvis du tager medicin mod blodtryk, skjoldbruskkirtlen eller anden hormonel ubalance, skal du bare genoverveje, før du køber denne grøntsag. Roer er grønne, der gør godt, når de indtages i mindre mængder, og ligesom alt andet udløser disse også visse sundhedsproblemer, hvis de indtages i større mængder. Bortset fra dette er de ekstremt gavnlige for helbredet og smager virkelig godt! Så næste gang du ser majroer, skal du vælge dem bevidst og nyde deres fantastiske smag!

Billedkilde: Shutterstock


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80