Top 9 sundhedsmæssige fordele ved artiskok

Vi frygter alle ordet “kræft”, og hvis du også er en af ​​os, skal du begynde at spise artiskokker fra i dag. Dette skyldes, at i modsætning til andre grøntsager, vi taler om eller kender til, ville den ydmyge Artiskok have styrke og beføjelser til at bekæmpe frygtet kræft. I dag vil vi gerne hjælpe dig med at forstå vigtigheden af ​​at spise artiskokker, derfor læs venligst videre og bliv velinformeret om det samme.

Sundhedsmæssige fordele ved artiskok

Fordele ved Artiskok:

 • Artiskokker er kraftige kilder og har masser af antioxidanter i dem. Derfor beder vi dig om Artiskokker mindst en gang om ugen, så antioxidanterne i grøntsagen kan hjælpe dit system med at bekæmpe frie radikaler, de skyldige, der forårsager tumorer og kræftformer i vores system. De oxidative niveauer ville også blive reduceret, og dette gælder især for rygere, hvilket også er grunden til, at frie radikaler kommer ind i vores krop. Selv forurenende stoffer fra miljøet omkring og UV-strålerne fra solen kan også bidrage til, at kræftfremkaldende celler vokser i vores kroppe. For at få din krop beskyttet, ville det være klogt at have artiskokker, så de rige og kraftfulde antioxidanter kan komme ind i din krop og holde den i gode, sikre hænder.
 • Artiskokker hjælper kroppen med at bekæmpe sygdomme af kritisk karakter, såsom kræft i tyktarmen, lungen, hjernen og nedadgående også. Da artiskokken er rig på flavonoider og antioxidanter, er den nyttig til at slå bryst- og prostatakræft hos kvinder og mænd. Derfor bør dem, der er disponeret for kræft af disse to typer, bede deres diætister om at anbefale en diæt med artiskokker i
 • Fordøjelsen kan forbedres, når der indtages artiskokker, hvilket er en afgørende proces. Denne proces ville hjælpe glycerol og fedtsyrer med at omdanne til energi, og leveren ville også kunne fungere godt. Leveren har brug for at få nok af galde hver dag, hvilket hjælper med at nedbryde lipider til fedtsyrer og endda til glycerol for at hjælpe med optagelsesrutinen, siger eksperter. Der er polyfenoler antioxidanter i artiskokker, som kan hjælpe galdeblærerne med at producere tilstrækkelig galde til kroppens behov.
 • Leveren har celler, der dør dagligt, og nye celler skal tage deres plads. Den ydmyge Artiskok er en ven af ​​leveren som nævnt af eksperter. Grøntsagen spiller en vigtig rolle, når leverceller skal regenereres, siger eksperter.
 • Artiskokker er et godt vanddrivende middel, da det kan hjælpe med dannelsen af ​​urin i nyrerne. Det hjælper også og hjælper med perfektion, når urinudladning er bekymret, og når affaldet er ude, så ville toksinerne også være. Det betyder, at de indvendige dele er rene, og at eksternerne ikke behøver at stå over for problemer.
 • Hjertet ville blive gladest, når artiskokker indtages, da det ville forhindre hjertet i at blive udsat for risici og lidelser. Antioxidanterne hjælper med plejen af ​​hjertet, det sænker LDL eller dårligt kolesteroltal i blodet og fremmer HDL, som er godt for kroppen. Med for meget LDL i kroppen har folk en tendens til at blive offer for sygdomme som hjerteanfald, slagtilfælde, nyresvigt og trombose også.
 • Veggien indeholder masser af vitaminer og folsyre, som er vigtige for kroppen at have eksperter. Disse er enzymer, der holder DNA’et i en god form, og folat hjælper især kvinder, mens fødslen er i gang, eller mens graviditeten er i gang, og i nogle tilfælde forhindrer det også rør eller fosterskader, siger eksperter.
 • Artiskokker har masser af vitamin K i sig, hvilket er vigtigt at have, da det hjælper med knogledannelsesaktiviteten. Efter en alder af tredive har mænd og kvinder en tendens til at have lav knogletæthed, og efterhånden som vi bliver ældre, bliver knoglerne også svage og skøre. Med en god mængde K -vitamin i kroppen, og det også fra artiskokker, der starter nu, kan vi få nok hjælp givet. K -vitamin er faktisk også godt for patienter, der lider af Alzheimers, da det også hjælper med neurotransmission.
 • Artiskokker er rigeligt rige, når det kommer til at besidde mineraler, vitaminer og enzymer. Kroppen har brug for det hele til at fungere normalt og på gode måder, så sørg for at du begynder at spise artiskokker fra i dag, mindst en gang om ugen.

Der er flere former for artiskokker:

 • De store ville have en grøn farve
 • De mellemstore ville også være grønne
 • Lilla artiskokker ville enten være store eller mellemstore

Ved køb:

Artiskokker bør købes på det rigtige tidspunkt på året, og det er, når de er friskhøstede. På dette tidspunkt ville veggien have knopper, der er små og meget umodne, det ser ud til, at de er blevet plukket fra naturens livmoder. Eksperter mener dog, at artiskokker høstes bedst i løbet af foråret.

Når du går til detailbutikker eller lokale markeder for at købe artiskokker, bør du kontrollere, om tyngden og størrelsen er. Artiskokkerne skal være tilgængelige uden blå mærker og snit, og bladene skal bindes tæt til hinanden. Artiskokkerne skal være mørkegrønne, og når du klemmer dem, kommer der en knirkende lyd. Vælg ikke de store artiskokker, de er ikke det værd.

Check online for opskrifter på Artiskokker og bringe til din krop et væld af godhed i dag!!

Det var de bedste ni grunde til, at vi elsker artiskok. Hvis du gerne vil dele nogle af dine tips og ideer med os, er du velkommen til at skrive eller kommentere herunder. Vi elsker at høre fra dig, da vi elsker at dele med dig.