Top 9 sundhedsmæssige fordele ved Arugula

Den ydmyge arugula er også kendt som “haveraket” og har masser af sundhedsmæssige fordele at tilbyde alle. Dette er en korsblomstret veggie med dejlige næringsstoffer i og er kendt for den krydret krydret smag, den giver ud, når hugtænder graves ned i den. Rucolaen gør en dejlig salat, lækker og fuld af sunde ting, også mineraler og vitaminer. Der er andre obligatoriske forbindelser tilgængelige i rucolaen, som vi også gerne vil dele med dig.

Så lad os tage et kig på fordelene ved den ydmyge arugula. Derfor læs venligst videre og bliv godt informeret om det samme.

Sundhedsmæssige fordele ved Arugula

Fordele:

1. Hvis du gerne vil sænke din vægt og reducere din talje, skal du chomp væk og gumle på den dejlige ruccola. Dette skyldes, at veggien har meget lave kalorier. Så selvom du har en kop rucola hver dag, ville det ikke gøre dig tyk. Sundhedseksperter og dem, der snart vil nå størrelsen nul, bør tænke på at have en kop rucola hver dag

2.  Har du problemer med afføring hver morgen? Hvis svaret er et JA, og du er træt af, at kernen har håndkøbsmedicin og afføringsmidler til at hjælpe med det samme, kan du prøve arugula. Dette skyldes, at arugula har masser af fiber i sig, hvilket hjælper med fordøjelsen. Fordøjelseskanalen har brug for fibre, som hjælper med at absorbere vandet og også lader afføringen flyde let ud.

3.  Anticancer -middel er rucola, siger eksperter. Forbindelserne fundet i den ydmyge arugula ville hjælpe folk med at holde sig langt fra kræftens kløer. Dette skyldes, at veggien har masser af fytokemikalier i sig og også rig på antioxidanter. Begge dele kender vi som super gladiatorer, når det kommer til at arbejde på at bekæmpe de skader forårsaget af frie radikaler, som efterlades ukontrolleret, ville give kræftfremkaldende celler mulighed for at promovere sig selv og vokse. Arugula hjælper kroppen med at holde sig beskyttet mod kræft i prostata, bryst, livmoderhals, tyktarm og æggestok også.

4.  Arugula er rig på folsyre, siger eksperter. Folat er meget vigtigt for kvinder, der er gravide eller ammende i øjeblikket. Dette er en syre, der også hjælper kvinder under fødslen og hjælper også fosteret med at vokse sig stærkt, uden at skulle forårsage fødsels- eller rørfejl at bekymre sig om. Der er også masser af vitaminer i arugula, såsom vitamin B -gruppen. Tilstedeværelsen af ​​pantothensyre, B6, riboflavin, thiamin og andre vitamin B -grupper hjælper cellens funktion på et meget højt niveau i kroppen, siger sundhedseksperter.

5. Man ville have en masse vitamin K, der kommer ind i deres krop, når de indtager ruccola dagligt, siger eksperter. Dette skyldes, at mænd har brug for halvfems mikrogram, og kvinder har brug for næsten det dobbelte af det, siger eksperter, hvilket ville bringe alle de vitamin K -mængder, der er nødvendige for, at kroppen fungerer godt. Calcium i kroppen skal optages, og når K -vitamin er i nærheden, vil det blive absorberet godt. Dette hjælper også med knoglestyrkning og osterotrofiske aktiviteter. K -vitamin er også kendt for at nedbringe nerveskaderne i hjernen, og derfor bør arugula fodres med dem, der lider af alzheimer og demens.

6. For god øjenvækst og syn bør man indtage masser af ruccola sammen med andre fødevarer, der har A -vitamin i sig. Grøntsagen har nok af vitamin A og betacaroten, hvilket ville hjælpe med bedre syn og forhindre synstab, når vi bliver gamle. A -vitamin vil også beskytte kroppen mod kræft i lunge, hud og andre dele af kroppen. Tag derfor en kop rucola fra i dag

7.  Arugula har nok af C-vitamin i kroppen, som er kraftig nok som en antioxidant til at tage sig af det generelle helbred og velvære, siger eksperter.

8. Der er meget klorofyl tilgængeligt i rucola, hvilket er vigtigt at have, da der kommer mange mineraler og vitaminer ind i kroppen gennem sådanne kilder, siger diætister. Dette hjælper mere end tre hundrede metaboliske funktioner i vores system, og klorofyl hjælper også med at holde vores kroppe sikre for aflatoksiner. Hvis aflatoksiner, der ligner lille skimmelsvamp, ikke holdes i skak, kan det ændre DNA’et i kroppen, hvilket også kan føre til kræft og leverskader

9. Der er meget caroten, lutein og zeaxanthin i rucolaen, som ville være fantastisk som antioxidanter at have i kroppen. Dette ville hjælpe med at forhindre øjensygdomme, såsom makuladegeneration. Disse er også antioxidanter, som også ville hjælpe med at holde os fri for kræft, siger eksperter.

Andre fordele:

Arugula har følgende mineraler:

-en. Kalk

b. Kobber

c. Jern

d. Magnesium

e. Mangan

f. Fosfor

g. Kalium

h. Selen

jeg. Natrium

j. Zink

Et andet aspekt af, hvorfor du skal have arugula, er fordi det har oxalater i det, hvilket er vigtigt for kroppen. Dette er et mineral, der findes i mange grønne grøntsager af de grønne grøntsager og tilfører en masse calcium til kroppen.

Der er mange opskrifter på arugula tilgængelige online, som du kan vælge imellem. Men hvis du har dine egne opskrifter, såsom juice og salater af rucola, du vil dele, vil vi gerne høre fra dig.

Det var de bedste ni grunde til, at vi elsker arugula. Hvis du gerne vil dele nogle af dine tips og ideer med os, er du velkommen til at skrive eller kommentere herunder. Vi elsker at høre fra dig, da vi elsker at dele med dig.

Billedkilde: Shutterstock