20 seneste vinduesdesign at prøve i 2021

Vinduer er afgørende for ethvert hjem for at slippe rigeligt lys og luft ind! De kommer dog ikke som et one-size-fits-all design. Forskellige typer vinduesdesigner tjener forskellige formål, hvad angår funktionalitet og forstærker den æstetiske appel. Det er vigtigt at forstå forskellene mellem disse vinduer for at vide, hvilket vindue der passer bedst til opførelsen af ​​dit hjem.

For at gøre sagen enkel for dig har vi sammensat 20 bedste vinduesdesigner med billeder. Uanset om det er til en indvendig renovering eller et helt nyt hjem, kan du være interesseret i at udforske disse designs, før du kører rundt i fysiske butikker!

20 bedste vinduesdesign med billeder, 2021:

Her er nogle af de trendy vinduesdesigner med detaljerede oplysninger:

1. Stue Vinduesdesign:

Stue Vinduesdesign

At vælge de rigtige vinduer til din hall kan skabe en livlig atmosfære og lysere rummet op. I stedet for traditionelle vinduer kan du vælge disse store vinduesrammer for at give adgang til en fantastisk udsigt udefra. De brede glasvinduer kan slippe rigeligt solskin og frisk luft ind i rummet for at skabe positive stemninger. Farverne og størrelserne kan tilpasses efter rummets struktur og placering.

2. Køkkenvinduesdesign:

Køkken vinduesdesign

Tjek dette karnap til køkkenet, der dækker vaskeområdet og dramatisk forvandler skønheden i dette rum. Den brede ramme rummer fire vinduer i en brugerdefineret form. Midtervinduerne er fastgjort med klart glas, mens sidevinduerne er i drift. Ved at slippe masser af lys og luft ind i rummet muliggør dette vinduesdesign bedre energibesparelser til dit hjem.

3. Balkonvinduesdesign:

Balkonvindue Design

Her er et klassisk fransk vinduesdesign til altaner, der kan forbedre skønheden i dit huss udvendige facade. De ekstra store vinduer er sat på siderne af terrassedøren, som problemfrit blandes med resten af ​​mønsteret. Ideen med at bruge denne type vinduesstil er at give bedre strøm af lys og luft ind i rummet og holde det oplyst i løbet af dagen. Natudsigten kan også være lige så spektakulær!

4. Design af badeværelsesvindue:

Badeværelse vinduesdesign

De fleste ignorerer det faktum, at badeværelser har brug for vinduer til ventilation! Windows tillader ikke kun bedre lys ind i rummet, men giver også nok luftcirkulation til at holde indendørs lugtende frisk. Her er et populært vinduesdesign til badeværelser, der bruger den dobbelthængte vinduesstil. De to skærme glider op og ned for at kontrollere mængden af ​​lys og luft. Når den ikke er i brug, kan du bruge det klare glas til at få udsigt til ydersiden.

5. Kontorvinduesdesign:

Kontorvinduesdesign

Skab et lyst og livligt hjemmekontor ved at installere et stort vinduesdesign med udsigt over den ydre scene. Windows ventilerer ikke kun kontorlokalet, men hjælper dig også med at overvinde følelserne af sløvhed og træghed. Det får dig til at føle dig forbundet med omverdenen, forhindre stress og forbedrer derved din samlede produktivitet. Du kan bruge en kombination af glidende vinduer til at betjene det i henhold til dit humør.

6. Trappevindues design:

Trappe vinduesdesign

At have et glasvindue nær trappen giver ikke kun et statement -look, men tilbyder også den rigtige mængde ventilation i dette ellers mørke rum. Her ses en sådan idé om trappevinduer, der er lavet af stablede vinduer med klart glas. Størrelsen af ​​disse vinduer kan tilpasses efter væggen. Brug en kombination af faste og bevægelige vinduer til at invitere til frisk luft uden at gå på kompromis med privatlivet.

7. Design af hjørnevinduer:

Hjørne vinduesdesign

Hjørnevinduer er en smart måde at udnytte de ubrugte områder af dit hjem på. Massive vægge erstattes af disse V-formede glasvinduer, der flugter med dit rums struktur og holder det ventileret. Hjørnevinduer er normalt fastgjort for at undgå uønskede indtrængen eller utilsigtede fald. Du kan dog gå efter opdelte vinduesformater, der er operationelle og leveres med en sikkerhedslåsemekanisme. Elsker du ikke bare denne idé?

8. Buet vinduesdesign:

Buet vinduesdesign

Buede vinduesdesign i teaktræ tilføjer et tidløst look til dit hjem, som almindelige vinduer ikke klarer! Deres unikke form skaber en accentueret stemning i rummet og giver også rustikke stemninger. Disse alsidige vinduer er også flotte i funktionalitet og fungerer som gode ventilationspunkter. Der er også en mulighed for at tilpasse designene og opbevare dem som vinduer i fuld karm eller halvfast på toppen, hvor kun den nederste del er bevægelig.

9. Rundt vinduesdesign:

Rundt vinduesdesign

Her er et rundt drejeligt vinduesdesign, der skaber en moderne appel til dit hjem. Vinduet med større levetid giver kompromisløs adgang til frisk luft og rigeligt sollys for at lyse dit rum op. De cirkulære rammer skaber et andet look til dine hjem og øger dets visuelle appel. Disse vinduesformater er ideelle til have- eller himmelvendte værelser for at indhente en fantastisk udsigt. Du kan endda gå efter faste vinduer, hvis bevægelige gør dig paranoid!

10. Glidende vinduesdesign:

Glidende vinduesdesign

Glidende vinduer giver mange fordele i forhold til traditionelle hængslede eller karmvinduer. For det første er de store pladsbesparende og ideelle til værelser i kompakt størrelse. De kan enten åbnes vandret eller lodret afhængigt af designet. Derudover er disse vinduer også vedligeholdelsesfrie og kræver færre dele til udskiftning. Et let skub eller træk er nok til at betjene disse vinduer, hvilket kan være ganske praktisk for både ældre og børn.

11. Markise vinduesdesign:

Markise vinduesdesign

Markise vinduer er ret populære i mange kontorer og hjem på grund af deres alsidighed og multifunktionelle design. Disse unikt designede vinduer åbner udad ved hjælp af et gasdrevet hængsel eller et manuelt vindue, hvilket sparer masser af indendørs plads. De kan endda låses for at holde vinduet åbent og slippe lidt luft ind. Markise vinduer er velegnede til brug i køkkener, badeværelser og værelser mod haven.

12. Jalousie- eller Louvre -vinduer:

Jalousie eller Louvre Windows

Louvre -vinduer, også kaldet Jalousie -vinduer, tillader maksimal luftstrøm ind i rummet uden at skulle gå på kompromis med privatlivets fred. Vinduerne er designet med ruder kaldet lameller lavet af forskellige materialer som glas, træ, metaller osv. Her ses en sådan idé skabt ved hjælp af træramme og glaslameller, hvilket giver et smukt syn. Nå, det handler ikke kun om udseende! Louvre -vinduer reducerer i høj grad dine elregninger og tillader også dårlig luft at slippe udenfor!

13. Bøjningsvinduer:

Bue Windows

Bow-vinduer er specialfremstillede vinduer, der har en kantet form. Rammen er tilpasset til at passe til væggenes form, og karmene er arrangeret over den. Typisk er sløjfe vinduer installeret på ydervæggene, lidt fremspringende udenfor. Her er et uPVC bue vinduesdesign med 4 vinduespaneler i karm, der skaber et afrundet udseende. Den største fordel ved dette vindue er at lade dig nyde en panoramaudsigt over ydersiden.

14. Havevinduer:

Havevinduer

Hvis du er en plante-elsker, så er et havekasse vinduesdesign den helt rigtige type til at tilfredsstille din grønne tommelfinger. Det 3D -projicerede vindue skaber et minidrivhus til dine planter og beskytter dem mod ekstreme vejrforhold. Rammen kan være lavet af et studiemateriale som træ, men panelerne er normalt lavet af klart glas med hylder til opsætning af planter og indretning. Udover at skabe mere plads i dit værelse, forbedrer havevinduer også kantstenen.

15. Tilpassede vinduesdesigner:

Tilpassede vinduesdesigner

Store boliger har brug for imponerende vinduesdesign, der forlænger husets ejerens stil og smag! Her er en sådan skræddersyet vinduesstil, der udnytter et hjørnerum i rummet. De tre sidevægge er fastgjort med glasvinduer for at skabe et stort synspunkt. Tilføjelse af en sofa eller en sofa kan forvandle dette rum til et Zen -punkt for at binde sig til naturen og endda dine nærmeste. Du kan vælge størrelse og antal paneler baseret på arkitekturen i dit værelse.

16. Tagvinduer:

Tagvinduer

Disse rektangulære vinduesdesigner er fastgjort til taget for at give dig et smukt himmelsyn. De kaldes også ovenlysvinduer, der inviterer masser af naturligt lys og luft ind i rummet. Glassene er belagt med specielt UV -beskyttende materiale sammen med den almindelige ruder for at forhindre solskader på mennesker og møbler i rummet. Nogle af vinduerne er lette at bruge og har gasfyldte hængsler og regnsensorer til automatisk at lukke og åbne.

17. L-formet vinduesdesign:

L-formet vinduesdesign

L-formede vinduer er den bedste måde at udnytte hjørnerne på dit værelse. Installation af store glasvinduer kan omdanne dette ‘ubrugte’ hjørne til et fuldt funktionelt rum. Glasfibervinduesdesignet er fastgjort ved hjælp af en L-formet ramme, der er specialfremstillet efter vægdesignet. Du kan tilføje en L-formet sofa eller smide et par stole i for at gøre dette til et smukt synspunkt eller et læsested.

18. Fancy vinduesdesign:

Fancy vinduesdesign

Tilføj noget sjovt til dit interiør ved at vælge et unikt formet, buet vinduesdesign, som dette! Det buede, fremadrettede design vil helt sikkert imponere dine gæster og efterlade dem i en tilstand af vantro. Slip din kreativitet løs, og prøv at komme med nye ideer for at give dit hjem et kunstnerisk præg. Baseret på den endelige skitse kan du få brillerne skåret i henhold til form og størrelse.

19. Jernvinduesdesign:

Jernvinduesdesign

Jernvinduer er en god idé at beskytte dit hjem mod uønskede indtrængen og bogstaveligt talt gøre det tyverisikkert. Det stærke og robuste materiale er svært at bryde igennem og giver stor beskyttelse til dit hjem. Normalt installeres metalvinduer som sikkerhedsmekanismer over de almindelige glasvinduer og vender udvendigt af dit hjem. Du kan vælge at holde de indvendige sideruder åbne for at nyde lidt frisk luft uden at skulle bekymre dig om sikkerhedsaspekter.

20. Glasblokvinduer:

Vinduer i glasblok

Glasblokvinduer er en smart måde at slippe naturligt lys ind uden at bekymre sig om privatlivets fred. Udover at give deres værelse et elegant look, lyser disse vinduer også op i et indre rum. Glasblokke vinduesformater er ideelle til skyggefulde områder som badeværelser, soveværelser og stuer. Vinduerne er lavet med et arrangement af frostede glasblokke i forskellige former som firkant, rektangel osv.

Det er nogle af de bedste vinduesdesign at prøve til dit hjem! Hvis du er i tvivl om, hvilken vinduesstil der passer til dit rum, så tøv ikke med at tale med en interiørekspert og åbent diskutere dine behov. Så hvilken idé synes du er et forsøg værd og hvorfor?