9 Csodálatos tehénművészet és ötlet gyerekeknek és óvodásoknak

A tehén kézművesség egy másik nagyszerű állati témájú kézművesség, amelyet a gyerekek szívesen csinálnak. Készítse el ezeket a szép ötleteket, hogy szórakoztassák őket.

A legjobb tehén kézművesség és ötletek gyerekeknek és óvodásoknak:

Íme néhány tehén kézműves, amely biztosan tetszeni fog,

1. Tehén fejléces fejléc:

Cow fejléces Craft

Segíts a gyerekeknek elkészíteni ezt az aranyos tehén kézművességet az iskolai tevékenységhez. Ezen a fejléces levélpapír tetején egy tehén képe látható. A gyerekek matricákkal és jelzőkkel díszíthetik a tehenet.

2. Candy Stick Cow Craft:

Candy Stick Cow Craft

Egy másik klassz és egyszerű kialakítás a cukorkás bot. A gyerekeknek fel kell erősíteniük egy tehén fejét az édességet. Zöld papírfüvet is hozzáadhatnak a száj közelében. Ez egy klassz tehén kézműves ötlet. Ha kevés fagylaltrúdja van, akkor ezt a mesterséget is elkészítheti gyermekei számára

3. Ruha Pin Cows Craft:

Ruha Pin Cows Craft

Ezt az egyszerű haszonállat -mesterséget a tehénből kivágva készítik. Minden tehenet négy ruhacsipesz segítségével állhat fel. Ezek aranyosak, mint az óvodások tehénművészete, mivel ugyanúgy felépíthet egy egész farmudvart különböző állatokkal. Ez egy jó ötlet az asztal díszítésére otthon.

4. Táncoló tehén, mint mesterség:

Táncoló tehén, mint mesterség

Készítsd el ezt a finom táncoló tehenet úgy, hogy a tehén lábait vékony vonalakként mutatod be. A tehén többi része papír kivágással készülhet. A fű is hozzáadható. Ez szép a gyerekeknek, mint a tehén kézműves kisgyermekek. Vicces kézműves ad mérföld a gyerekek arcát biztosan, próbálja ki ezt az ötletet.

5. Ajándék tehén táskák:

Ajándék tehén táskák

Itt egy szép módja annak, hogy befejezze a születésnapi bulit. Segíts a gyerekeknek elkészíteni ezeket az aranyos visszatérő táskákat, amelyeket tehénként díszítenek. A gyerekeknek szánt tehénművészet népszerű és szórakoztató lesz. Annyit készíthetnek, amennyit csak kell, hogy kiadják a barátaiknak, miután a buli véget ért. Ez jó és szép ötlet ilyen típusú ajándékot adni a gyerekek születésnapi partiján.

6. 3D tehén:

3D tehén

Ez egy szép módja a régi doboz újrahasznosításának. Ezt a dobozt tehénné alakítják WC -papír tekercsek lábaként. Hozzáadhat egy kivágást az arcról, és fekete foltokkal díszítheti a dobozt. Ezek azok a szórakoztató tehén kézműves projektek, amelyeket a legtöbb gyerek élvezni fog.

7. Tehénmaszk:

Készítsd el ezt a szép tehénmaszkot jelmezpartira vagy csak a tehénmegbecsülés napjára. A papírlemez fekete foltokkal díszített, és a szem számára kivágott. Szalagot is hozzáadhat. Készíts rózsaszín szájat, és töltsd ki a mosolyt. Ez a tehénművészet és kézművesség nagyszerű módja a gyerekek elkötelezettségének.

8. Tehénparti kalapok:

Tehénparti kalapok

Ez egy remek party sapka ötlet, amelyet minden gyermek szeretni fog. A kúpos partisapkát fekete foltok és szemek díszítik. A kúp teteje feketére van festve, és kis fülek vannak rögzítve. A rózsaszín száj befejezi az érintést. A tehénmintás kézművesség egyszerűen szórakoztató.

9. WC -papír tekercs tehén:

WC -papír tekercs tehén

Változtassa meg a WC -papír tekercset szép tehénné néhány egyszerű lépéssel. A tekercs tetején vékony papír díszíti, amely elöl formálja a lábakat és az arcot. Adja hozzá a tehén foltjait a teljes megjelenés érdekében. Ez a tehénpapír mesterség is nagyon népszerű.

A tehén mesterségek szép módszerek arra, hogy megtanítsák a gyerekeket erről a sokoldalú állatról. Készítsen tehén fejpántot a gyerekek számára is.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.