9 csodálatos tengeri állati kézművesség gyerekeknek és óvodásoknak

Tenger & az óceáni állatok csodálatos teremtmények, amelyeket Isten teremtett. Inspirálóak és elbűvölőek is. Segítsen gyermekének elvadulni fantáziájával, és könnyedén készítsen néhány tengeri állati kézművességet otthon.

A legjobb tengeri állatokkal foglalkozó kézműves és tervezési ötletek óvodásoknak és kisgyermekeknek:

Íme néhány top 9 tengeri állat kézművesség vagy óceáni állat kézművesség óvodásoknak és kisgyermekeknek,

1. Színes polip:

Színes polip

A narancs vagy édes lime fele a lé és a színes talmi, ragasztó / tűző / ragasztószalag eltávolítása után marad. Használat előtt szárítsa meg az édes lime -t vagy narancsot. Vágja le a talmákat a kívánt hosszúságnak megfelelően, és tűzze meg őket, vagy ragassza őket a narancs / édes lime belső oldalára. Csak győződjön meg róla, hogy csak 8 csíkot használ, mivel a polipnak csak 8 karja van. Használhat egy régi törött teniszlabdát is.

2. Világos színű hal:

Világos színű hal

Vegyünk néhány színes fagylaltrudat és ragasztót. Ragassza őket hal formájában, és csatoljon egy csavargó szemet vagy nagy és élénk színű gombot. Függesztheti őket egy madzagra, vagy egyszerűen ragaszthatja a gyerekszoba falára. Abban az esetben, ha nem talál színes fagylaltrudakat, csak vegyen sima fagylaltrudakat, és színezze ki a kívánt módon.

3. Papírtáska zselés hal:

Papírtáska Zselés hal

A papírzacskós zselés hal elkészítéséhez szüksége van egy papírzacskóra egy zselés halhoz, néhány csavargó szemhez, ragasztóhoz, ecsethez, festék színekhez, csillogó ragasztóhoz és szaggatott szélű ollóhoz. Gyermeke először a papírzacskókat sok szín keverékével festi – tetszése szerint. Nincs szükség formatervezésre. Csak fessen véletlenül. Add hozzá a csillogást, ha a festék nedves – csodálatos hatást kölcsönöz. Vágja a csíkokat félig a szaggatott szélű ollóval. Ragassza fel a szemét. És tegye le!!

4. Ruha Pin Cápa:

Ruha Pin Cápa

A tengeri állatok művészetének és kézművességének előkészítéséhez először gyűjtsön össze szürke ruhákat & fehér kártyalapok. Mozgó szemek, fogpiszkáló és némi ragasztó. Vágja a cápa testének felső részét szürke lapra, az alsó részt pedig fehérre. Ne felejtse el rajzolni az uszonyokat vágás előtt. Ragassza őket a kinyíló ruhacsap oldalához. Ragasszon egy kis halat a fogpiszkálóra, és rögzítse az ellenkező oldalához, hogy úgy tűnjön, mintha a cápa megeszi. Tegye a veszélyes cápát kedvencévé…

5. Tengeri sün:

Tengeri sün

Ezek a nagyon egyszerű tengeri állatok mesterségei az óvodásoknak. Csak vegyen be nem mérgező agyagot és néhány fogpiszkálót. Kérd meg a gyermeket, hogy tekerjen egy darab agyagot labdává. Ragasszon néhány fogpiszkálót az agyagba, és íme, kész a tengeri sün. A fogpiszkálót az agyag színének megfelelően is festheti.

6. Tojás karton bálna:

Tojás karton bálna

A Sea Animal Craft ötletekben ez a tökéletes mesterség egy kisgyermek számára. Ehhez szüksége van tojásdobozokra, kék festékre, néhány kék és fehér csőtisztítóra, mozgó szemekre, kék kártyalapra és ragasztóra. Vágjon le egy darabot a tojásdobozból, és fordítsa fejjel lefelé. Fessük kékre és hagyjuk megszáradni. Közben vágja le a bálna uszonyát és farkát. Miután a festék megszáradt, szúrjon át egy lyukat a tetején, és tegyen apró darabokat kék csőtisztítóba, hogy megmutassa a víz csíráját. Görbítse őket a tetejére. Ragassza fel a farkát, az uszonyokat és a szemeket. Rajzolja le a száját, és a mosolygós bálnája készen áll.

7. Színes papírlemez hal:

Színes papír tányér hal

Az óceáni állatok kézműves foglalkozásában óvodásoknak papírtányérokkal duzzadó akváriumot készíthet a falra. Szükséged lesz lotsa papírlapokra és festékekre. Hagyja gyermekét festeni a halakat. Ne felejtse el levágni és festeni a farkát és az uszonyokat a papírlap színének megfelelően. Ragassza ezeket a halakat a falra. Ragaszthat rá fényképeket, és gyönyörű fali dekorációvá válik.

8. Papírlemez Rozmár:

Papírlemez Rozmár

Ez lehet az egyik legegyszerűbb óceáni állatművészet a kisgyermekek számára. Csak egy nagy méretű és egy kicsi, fehér kártyalapra vagy műanyag kanálra, papírbarna lapokra, barna festékre, csillogó szemekre és néhány fehér gyapjúra van szüksége. Fessen 2 kis papírtányért és egy nagy papírlapot barna festékkel. Hagyja megszáradni. Vágja le a fogantyúkat 2 műanyag kanálból és egy kis szál fehér gyapjúból a bajuszhoz. Vágja félbe az egyik kis papírlapot. Ezek lesznek a lábak. Ragassza a másik kis papírlapot a nagyobb tetejére, hogy kialakítsa a fejet és a testet. Ragassza fel a lábakat & a remegő szemek. Rajzolja le az orrot és a száját. Ragassza a fehér gyapjút bajuszként. A kanál fogantyúi a rozmár fogai lesznek.

9. WC -papír hal kézműves:

WC -papír hal kézműves

Gyűjts össze néhány WC -papír tekercset vagy papírtörlő tekercset félbevágva, festéket, csillámot, ecsetet, ollót, ragasztót és csillogó szemeket. Fessük le a WC -tekercset. A csillogást szórhatja, ha a festék nedves, vagy hozzáadhatja a csillogást a festékhez, mielőtt a WC -tekercseket festené. Miután a tekercsek megszáradtak, nyomja be a cső egyik végének oldalát, hogy pontot tegyen, és nyomja meg a csövet, hogy lapos legyen. Végezzen két átlós vágást a cső végén, majd a közepén. Most ragassza be a szemét, és ez lesz a legjobb tengeri állatok mestersége az óvodásoknak.

A tengeri és óceáni lények valóban színesek és elbűvölőek. Gyermekei vad fantáziája látható a mesterségükben. Igazán elbűvölő és élénk tengeri állati kézművességet tudnak készíteni, amelyek szótlanokká válhatnak.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.