9 egyedi tojás kézműves ötlet és kép gyerekeknek

A tojásos kézművesség a tojásdobozok újrahasznosítását jelenti, és művészi tervezéshez használja fel. Ha kreatív, könnyen boldoggá teheti gyermekeit, és mindig örömmel töltheti el őket. De kerülni kell a tojásos kartondobozok használatát tojás kiömlése esetén.

A legjobb tojás kézművesség és ötletek gyerekeknek és óvodásoknak:

Íme néhány különböző top 9 tojásművészeti tervezés tojás kézműves,

1. Tojástervező virágok, mint kézművesség:

Tojástervező virágok, mint kézműves

Ha valaki virággal akarja díszíteni a szobáját, akkor ebből a tojásdobozból csodálatos tojáskészítéseket készíthet. Ehhez szüksége lenne a tojásdobozra, festékre, ragasztóra, kézműves tűre, vázára és szalagra. Ezekből lehet kihozni a jó tojáskarton kézműves virágtervezést.

2. Tojás karton katicabogár:

Tojás karton katicabogár

A tojásos kartondoboz segítségével megkaphatja a tökéletes kis katicabogarakat. Vörösre lehet festeni őket, fekete foltokkal, és cső tisztító antennákat és golyós szemeket adni a fejhez. Ez biztosan tetszett a gyerekeidnek, és hagyhatod, hogy segítsenek neked a kézművesség elkészítése során.

3. Tojástálca kézműves színmegfelelő gyerekek Játék:

Egg Craft Color Matching Kids játék

A tojásos kartondobozt használhatja, és bármilyen színűre festheti, hogy csodálatos tojás színű játékot készítsen. Ennek elkészítéséhez különböző színeket tehetünk a tálca minden csészéjébe, és addig festhetjük, amíg 12 különböző szín nem lesz. Ez a kialakítás nagyon szórakoztató lehet.

4. Húsvéti tojás vicces állati arcok, mint kézműves:

Húsvéti tojás Vicces állatarcok, mint mesterség

A tojáshéjból is lehet művészi mesterséget építeni, mint az állati arcok. Mindez az ember kreativitásától függ. Ez magában foglalja az alakzatok kivágását és a tojásokra való ragasztását, hogy állati arcokat kapjunk. Tehát ez a tojáshéj mesterség. Ezek a kézműves tojások aranyosak, szórakoztatóak, miközben ilyen típusú kézműveseket készítenek.

5. Húsvéti tojás kis tojáshéj kézműves:

Húsvéti tojás kis tojáshéj kézműves

A húsvéti tojásból készült mesterségekből gyertyát és vázát is készíthetünk. A tojáshéjat tartályként lehet használni ennek megszerzéséhez. Ehhez ki kell színezni a tojást, és lyukat kell készíteni a tetején, és kis virágokat kell ültetni minden tojáshéjba, és ki kell helyezni őket.

6. Műanyag húsvéti tojás kézműves:

Műanyag tojás kézműves

Műanyag tojásainkat kézművességre használhatjuk, hogy olyan kis lényekké alakítsuk őket, mint a nyuszik és a sárgarépa. Ehhez műanyag húsvéti tojásra, ollóra, csőtisztítóra, ragasztóra és a fekete jelzőre lesz szüksége. Szerezd meg ezt a műanyag tojásos kézművességet a gyerekeidnek, hogy segítsenek nekik saját elképzelésükkel mesterséget készíteni.

7. Egg Box Craft:

Egg Box Craft

Ha vicces mesterséget szeretne készíteni, akkor ez jó ötlet hernyóként tojásdoboz formájában. Anélkül, hogy kidobná ezt a dobozt, létrehozhat ilyen típusú vicces mesterségeket. A tojásdoboz segítségével készíthet embereket. Nem lehet elképzelni, hogy a tojásdobozokat kísérletezésre használják.

8. Tojás karton sárkány kézműves:

Tojás karton sárkány kézműves

Ezek az édes tojásos kartondobozos sárkányhajók olyanok lehetnek, mint egy játék gyerekeknek. Ezeket húsvéti tojások felhasználásával tehetjük meg. Ehhez szüksége lesz a tojásdobozra, ollóra, zöld festékre, ecsetre, kézműves ragasztóra és néhány nyalókára.

9. Palántanevelő:

Palántafazék

Használható és újrahasznosítható a tojásdobozuk, és csemete edényként használható. Ez a gyerekeket is boldoggá teszi, ha figyeli, hogyan nő a növény. Ehhez az egyik kézműveshez szüksége lesz a tojásdoboz aljára, virágföldre és könnyen termeszthető zöldségmagokra.

Néhány tojás kézműves tervezés, amely nagyon jó lehet gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A legfontosabb itt a kreativitás, ha valaki kreatív, akkor különféle tojás -kézműves ötletei lehetnek.

Képek Forrás: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80