9 egyszerű hópehely mesterség gyerekeknek és felnőtteknek

Hé, mindenki szeressen „játszani a hóval és a hópelyhekkel, amelyek kicsik, és amelyekből hógolyókat lehet készíteni, és játszani lehet velük, a gyerekek ezt általában hógolyók készítésével és egymással dobálással teszik.

A legjobb és egyszerű hópehely -kézművesség gyerekeknek és felnőtteknek:

Íme néhány remek hópelyhekből készült kézművesség, amelyeket bemutató darabként készíthet otthonában, vagy díszítheti vele szobáját, néhány 9 legjobb hópehely -kézműves a következő:.

1. Csillogó hópehely Craft:

Csillogó hópehely kézműves

Nos, a hópelyhek kissé fényesek, mert a jég így ragyog egy kicsit, mindössze annyit kell tennie, hogy vesz egy fagylaltrudat, majd ragasztja rá a gyapotot, kerek formában. Egy egyszerű hópehely -kézművest kap, amelyből hópelyhet készíthet, és fel kell ragasztania a Popsicle botot csillag alakúra.

2. 3D papír hópehely Craft:

Papír hópehely Craft

Ahhoz, hogy papírból készült hópelyheket készítsen, fehér papírlapot kell vennie egy könnyű, összecsukható lapot, majd négyzet alakúra kell hajtogatnia, egy részét háromszög alakúra kell vágnia, majd ki kell nyitnia a négyzetet. papír hópehely kézműves faragása.

3. Fülhallgató hópehely:

Fülhallgató hópehely -kézműves

Látja, a hópehely olyan, mint a csillag, ami azt jelenti, hogy a bemutató, ha hópelyhet készít a fülbimbóból, vattapálcát kell vennie, majd néhány fülrügyet ragasztania rá, hogy 3d hópehely legyen, és dekorációként felakaszthatja a szobájában.

4. Pamut hópehely:

Pamut hópehely kézműves

Az egyik nagyszerű dolog, amit karácsonyra elkészíthet, az a pamut hópehely, amit csak tennie kell: vegyen egy kartonlapot, amelyet hópehely formára vág, majd ragasszon rá pamutot és néhány csillogást, és karácsonyra kézműves kézműves termékeket kap, és díszítheti Karácsonyfa.

5. Gyöngyhópehely:

Gyöngyös hópehely

Egy nagyszerű dolog, amit megtehetsz, ha hópelyhek alakú kulcsláncot készítesz, mindössze annyit kell tenned, hogy veszel néhány gyöngyöt, majd valami drótformát formáz a hópehely formájába, majd beteszed a gyöngyöket ebbe a drótba, és van egy gyönyörű hópehelygyöngyöd..

6. Gombos hópehely:

Gomb hópehely Craft

Egy másik nagyszerű hópehely -mesterség gyerekeknek egyszerűen gombokkal történik, vegyen egy kartonlapot, és faragjon belőle hópelyhek fehér lapját, majd csak ragasszon rá valami gyönyörű gombot, vagy a csillogó gombokat, ezt meg lehet tanítani a gyerekeknek. a szobájukban tarthatják.

7. Hópehely torta:

Hópehely torta

A sütés az egyik nagyon jó időtöltés, és amit egy felnőtt ember megtehet, süteményt süt, és hópelyhet barkácsol rá, csak készítsen egy hópehely jeget, és fedje le különböző színű hópelyhekkel, ezek a nagyon jó hópelyhek kézművesség felnőtteknek.

8. Kávé szűrő hópehely:

Kávé szűrő Snow Flake Craft

Nos, minden házban van kávészűrő, így mindössze annyit kell tennie, hogy kékre festette a kávészűrőt háttérként, majd csak illesszen be néhány apró gyöngyöt és botot hópelyhek alakjába, és megkapja a gyönyörű hópelyhekből készült kézművességet hogy a szobájában tarthatja.

9. Karton hópehely Craft:

Karton Hópehely Kézműves

Sokszor előfordul, hogy „ha van némi karton a házban, akkor tegye meg a karton formáját hópehely alakban. Ez egy remek hópehely -kézműves ötlet, beillesztheti ezt a formát egy papírlapba vagy kartonba, és festeni.

Sok hópehely -kézműves ötlet létezik, amelyeket alkalmazhat az életében, hogy egy gyönyörű hópelyhet kapjon, amelyet bemutató darabként megtarthat, vagy felakaszthatja a szobájában, néhány lámpával.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.