9 egyszerű téli kézművesség gyerekeknek és óvodásoknak

Burrrr !!! Tél van !!! Nem tudsz kimenni játszani a fújó hideg szélre? Nincs mit!!! Íme néhány imádnivaló kézműves foglalkozás, amellyel a kicsiket otthon télen elfoglalhatja. Ezek a mesterségek segítenek megölni az időt, és néhány csodálatos ajándékot készíteni pillanatok alatt.

Egyszerű és könnyű téli kézműves ötletek gyerekeknek és óvodásoknak:

Tekintse meg a 9 legjobb téli kézműves ötletet a kisgyermekek és az óvodások számára,

1. Filc szörny ujjatlan:

Felt Monster ujjatlan

Ezek nagyon egyszerű és könnyű téli mesterségek az óvodások számára. Kövesse a kesztyűsablonokat a filcdarabokon, és varrja össze őket. Hímzze az orrát és varrjon gombokat a szemhez. Ezek a sablonok számos webhelyen könnyen elérhetők. Sablonként használhatja a Sárkány arcot / Oroszlán arcot / Cápa arcot. A gyerekek egyszerűen szeretik viselni őket, és saját rémtörténeteket alkotni

2. Műanyag pohár hóember:

Műanyag pohár hóember

Ezek a nagyon könnyű téli mesterségek felnőttek számára, könnyen hozzáférhető anyaggal. Mindössze néhány fehér műanyag pohárra, tűzőgépre és színes diagrampapírra van szüksége. A csészéket fűzze egymás mellé, hogy kör alakú golyókat formáljon – egyet a testnek, egyet a fejnek. Vágjon ki két nagy kört a fekete kártyalapból. Az orrhoz használhat narancssárga diagrampapírt, vagy csak ragaszthat egy sárgarépát. Nagyon jó projekt bevonni a gyerekeket.

3. Ujjfestés Téli fa:

Ujjfestés téli fa

Boldog idő a kisgyermekek számára, hogy összezavarjanak, csak egy kék papírlapra, egy fekete jelölőre és nem mérgező fehér festékre van szüksége. Rajzoljon egy fát a fekete jelölővel, vagy megmondhatja a gyerekeknek, hogy készítsenek kéznyomatot a fáról. Csepegtessen fehér festéket a háttérre, hogy lássa a hóesést, és gyermeke ujjlenyomatot kaphat a fáról. Ez egy csodálatos ötlet, hogy a kisgyermekeket elfoglalja a hideg napokon.

4. Papírpohár Hóember:

Papírpohár Hóember

Ezekhez a téli papírmunkákhoz 4 papírpohárra, fekete, fehér és más színű csőtisztítókra, fekete festékre, ollóra, pomponra, jelzőre, ragasztóra, nyomócsapra, kék, fehér és fekete építőpapírra van szüksége. Rajzolja le a szemét, a száját fekete jelölővel, és ragasszon narancssárga pipatisztítót az orrhoz. Ragasszon fekete csőtisztítót a kezéhez, és öltöztesse fel a hóembert fantáziája szerint. Ez egy nagyon kreatív ötlet egy bemutatóhoz.

5. Papírpohár falu:

Papírpohár Falu

Mindössze annyit kell tennie, hogy saját falut készítsen – Papírpoharak, Vázlat tollok vagy jelölők, Élénk színű diagrampapír, Filc felhő matricák, hullámosított kézműves lapok, Ragasztó, Kétoldalas ragadós szalag és Olló. A falut nagyon könnyű létrehozni; csak a vad fantáziádra van szükséged. Készítsen lapos kúpokat színes térképpapírból, és ragasztja őket tetőként. Ragassza fel őket a zöld diagramlapra, és adjon hozzá néhány növényt, amelyet diagrampapírból készítettek, és ragasszon rájuk színes virágokat.

6. Ice Cream Stick Snow Man:

Fagylaltrúd Hóember

Szüksége van néhány fagylaltrúdra, ragasztószalagra, fehér és fekete festékekre, jelzőkre-narancssárga és fekete, két fekete gombra és piros szaténszalagra. Körülbelül 6 rudat fessünk fehér festékkel. Miután a festék megszáradt, ragassza fel őket egymás mellé ragacsos festékkel. Rajzoljon egy vonalat, és a felső oldalát fesse fekete kalap festékkel. Ragasszon piros szatén szalagot a kalapra. Ragasszon fekete gombokat a szemekhez, és rajzoljon egy ívelt vonalat fekete jelzővel a szájhoz. Rajzolja le az orrát narancssárga jelölővel, és íme, a Ice Cream Stick Hóember készen áll, ez egy könnyű kézművesség és élvezetes a gyerekeknek.

7. WC -tekercses jegesmedve:

WC -tekercs Jegesmedve

Ne dobja ki a WC -tekercs csövet. Csak egy aranyos és szerethető jegesmedve létrehozásához használja. Egyszerű és egyszerű az elkészítése. Csak add át a cuccokat a gyerekeknek, és egy pillanat alatt elkészíthetik. Csak egy WC -tekercs, fehér diagrampapír, fekete jelölő, ragasztó, rózsaszín vázlat toll és 2 fekete gomb szükséges. A gyermek elkészítheti, ha csak a képet nézi. Tovább!! Fokozza őt!!

8. Téli kiegészítőkeret:

Téli kiegészítők keret

A téli iparművészet fantasztikus ötletei a gyerekek számára, hogy díszítsék otthonukat használt gyapjú kiegészítőkkel, például sapkával, kipufogóval, zoknival, kesztyűvel stb. Helyezze a gyapjú kiegészítőket tetszés szerint egy nagy keretes dobozba. Figyelemre méltó módja annak, hogy megjelenítse régi, nem használt gyapjúcikkét. Menj, és próbáld ki.

9. Arany toll nyaklánc:

Arany toll nyaklánc

Tizenévesek & A felnőttek unatkoznak otthon ülve, mivel nem tudnak kimenni a hideg, fagyos időben. Csak készítsen arany toll nyakláncot a téli kézműves tevékenységek részeként. Szükséged van agyagra, aranyfestékre, késre, aranyláncra és természetesen sodrófára. Nyújtsa ki a kívánt méretet, amely kb. 2 mm vastag. A késsel húzzon vonalat a toll közepére. Rajzoljon sok kis vonalat a középső vonaltól a toll külső végéig. Szúrjon át egy lyukat a tetején, hogy a lánc áthaladjon. Hagyja megszáradni az agyagot. Ezután fesse le arany színnel. És hé, Presto, kész az arany toll nyakláncod. Dadog körül viselve. Készíthetsz hozzá illő fülbevalót is.

Kergesd el téli bluesodat azzal, hogy csodálatos mesterségeket készítesz a régi dolgok újrahasznosításával. Fali dekorációk, ajándékcikkek, karácsonyfadíszek készíthetők, hogy távol tartsák unalmukat a hideg téli időben.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.