9 egyszerű Zebra kézműves ötlet gyerekeknek és óvodásoknak

Sokan készítenek zebra kézműveseket otthonukban, hogy díszítsék otthonukat, és te is eladhatod, mivel a zebra fekete -fehér csíkokkal rendelkezik, és sokan szeretik, ha bemutató darabnak tartják a házukat.

A legjobb és egyszerűbb zebra kézműves ötletek gyerekeknek és óvodásoknak:

Íme néhány top 9 zebra kézműves kisgyermekeknek és óvodásoknak, amelyek biztosan tetszeni fognak,

1. Zebra maszk:

Zebra maszk

Hé, közeledik a Halloween, miért ne legyünk zebrák, tegyünk egy dolgot, ha egy papírlapot kiszínezünk néhány fehér és fekete csíkkal, majd szemet rajzolunk beléjük, és kapunk egy zebra maszkot..

2. Zebra Finger Puppet Craft:

Zebra Finger Bábművészet

Az egyik jó zebra kézműves ötlet a zebra kézi szobra, amelyből egyszerűen készíthet zebrát, lyukakat készíthet benne, hogy az ujjai belemerüljenek, és hüvelykujjharcot játszhassanak vele, hogy vonzóbb legyen..

3. Zebra kártya:

Zebra kártya

Hé, a gyerek könnyen készíthet zebrakártyát, csak írnia kell Z betűt, és feketére és fehérre kell festenie vagy színeznie, majd készen áll egy gyönyörű kártya, ezek a legjobbak az óvodások zebra -mesterségeihez. Ha bármilyen tevékenységet végeznek, gyermeke könnyen el tudja végezni.

4. Zebra papírlap:

Zebra papírlap

Rendben, tehát a gyereked születésnapja van, és más módon szeretnéd felszolgálni az ételt, csak annyit tehetsz, hogy a tányért fekete -fehérre színezed, és zebrás arcot készítesz rá, és kapsz egy zebra papírlapot.

5. Match Box Zebra:

Match Box Zebra Craft

Tehát egy gyufásdoboz segítségével elkészítheti ezt a mesterséget, mindössze annyit kell tennie, hogy összeállítja őket állat alakban, majd fekete -fehér csíkokkal színezi, arcot készít, és a zebrajáték készen áll, ez jó zebra -kézműves gyerekeknek.

6. Papír Zebra:

Papír Zebra Craft

Egy nagyszerű zebra kézlenyomat -kézművesség elkészíthető úgy, hogy veszünk egy papírlapot, majd összehajtogatjuk egy állat alakját, és zebra színűre színezzük; bemutatóként a gyerekszobában tarthatja.

7. Kézitáska Zebra:

Kézitáska Zebra Craft

Könnyen elkészítheti a zebra papírzacskóból készült kézművességet, mindössze annyit kell tennie, hogy papírzacskót készít, majd fekete -fehér csíkokkal színezi, zebrás arcot készít, rajta fülekkel, és gyönyörű zebranyomatot kap. Ez egy visszhangbarát kézitáska cucc a gyerekeknek, vagy ajándékozhatod meg a baba barátaidnak is.

8. Kézlenyomat Zebra:

Kézi nyomat Zebra

Ezek a nagyszerű zebra -mesterségek a kisgyermekek számára, és a kisgyermeknek mindössze annyit kell tennie, hogy fekete -fehér csíkokkal festi a kezét, majd kézzel nyomtat egy papírlapra, és elkészíti a farkát, később ki lehet keretezni. Ez a fajta személyre szabott kézi nyomatú zebra kézművesség hasznos lesz a gyerekek iskolai projektjeiben is.

9. Papír zebra nyomtatás:

Kézműves papír Zebra Print

Különböző állati nyomatokat nyomtathat más papírlapra vagy bármilyen ruhaanyagra is, így kap egy zebra nyomtatású kézműves papírt, amelyet ajándékok vagy valami szükséges csomagolásához használhat. Ezt a kézművességet használhatja személyes használatra vagy otthoni dekorációjához is.

Végül sok zebra -kézműves munkája van, amelyeket saját maga készíthet, és díszítheti vele a házát, és megtaníthatja gyermekeit különböző mesterségek készítésére. És kinyomtathatja más célokra használható papírra vagy ruhára is. Minden a kreativitásod alá tartozik; több lehetőséget kap, miközben ezt a mesterséget készíti.

Képek Forrás: 1, 3, 4, 6, 7, 8, 9.