9 egyszerű zsiráf kézműves ötlet gyerekeknek és óvodásoknak

Az állatokat magában foglaló kézművesség mindig szórakoztató, és ez a zsiráf kézművesség tökéletes. A gyerekek szórakozhatnak a különböző típusú zsiráfok elkészítésében. Sok módszer használata egy egyszerű zsiráf -kézműves készítéséhez lesz a szórakoztató ötlet minden gyerek számára.

A legjobb zsiráf kézműves ötletek gyerekeknek és óvodásoknak:

Próbáljon ki néhány zsiráf -kézművességet az alábbi 9 legjobb kézművesség között,

1. Kézi bélyegző zsiráf:

Kézi bélyegző zsiráf

Itt van egy szép kézi nyomtatású kézműves zsiráf, amely segíthet gyermekeinek elkészítésében. A gyerekeknek sárga festékbe kell tenniük a kezüket, majd egy papírra kell tenniük. Ha megszárad, barna foltokat tehetnek, majd a zsiráf nyakát színezhetik.

2. Karnyomatos zsiráf:

Karnyomott zsiráf

Itt van egy másik verziója ugyanebből. A gyerekeknek karjukat és kezüket sárga festékbe kell helyezniük, majd elkészíteniük a zsiráfot. Színezd barna foltokkal, hogy saját zsiráf kézműves ötleted legyen.

3. WC -papír tekercs:

WC -papír tekercs

Ez a fantasztikus zsiráf WC -papír tekercsekből készült. A papírtekercset cukorkákkal, a zsiráf lábaihoz, valamint a nyakhoz és a fejhez papír kivágással kötik össze. A gyerekeknek ki kell színezniük a zsiráfot. Ez ideális zsiráf kézműves óvodásoknak.

4. Ruha Pin Zsiráf:

Ruha Pin Zsiráf

Itt van egy szórakoztató zsiráf kézműves gyerekeknek. Csak három ruhacsipeszre van szüksége. Csatlakoztassa őket egy ovális papírkivágáshoz, és fesse le sárgára és barnára. Csatlakoztasson egy sárga pompont az archoz.

5. Pontok tanulása:

Pontok tanulás

Szép módja annak, hogy megtanítsuk a zsiráf mesterségeket a kisgyermekek számára, ha kis pontokat ragasztanak a kivágásra. A pontok használhatók a lábak és a nyak, valamint a test foltjai számára. Ez megtanítja őket a finom motoros készségekre.

6. Cipős kézműves zsiráf:

Cipős kézműves zsiráf

A felnőtteknek készült zsiráf -kézművesség nagyszerű módja, hogy megtanítsa a gyerekeket, hogy elkészítse ezt a cipő kivágást. A felnőttek cipőt vághatnak, majd a zsiráf fejének használhatják. A gyerekeknek ujjfestéssel kell díszíteniük a zsiráfot a fonalszőrrel együtt.

7. Papírtörlő cső:

Papír törölköző cső

Ez a papírzsiráf mesterség másik változata. Itt vehet egy konyhai papírtörlő csövet, és használhatja a zsiráf nyakaként. Vágjon ki papírt a fejhez, és ragassza a csőre. Színezd sárga és barna festékkel, és add hozzá a hajhoz is.

8. Gyümölcs szórakozás:

Fruit Fun

Egy másik szép módja a zsiráfművészetnek és az óvodai kézművességnek ez a gyümölcs szórakoztató tevékenység. Itt különféle gyümölcsöket vehet és vághat bele a zsiráfhoz. A gyerekek szórakozva nézik a kijelzőt, és megeszik a gyümölcseiket is. Ha a gyereke nem szeret gyümölcsöt enni, akkor próbálja ki ezt az ötletet, hogy éhes legyen, szerezze be ezt a zsiráf kézművességet különböző gyümölcsökből.

9. Zsiráf könyvjelző:

Zsiráf könyvjelző

Ez a szórakoztató zsiráf könyvjelző minden olvasni szerető gyerek számára megfelelő. Ezt a ravasz zsiráfot csodálatos és szórakoztató nézni a könyv olvasása közben. Segíts egy gyereknek elkészíteni ezt a remek zsiráfot magának és családjának. Ez az egy sarokban lévő könyvjelző a zsiráf kézművességben hűvös megjelenést kölcsönöz.

Ha azt szeretné, hogy a gyerekei megtanuljanak az állatokról, akkor az állatok kézműves készítése jó ötlet, ha megtanítja gyermekeinek az állatokat, így a zsiráfot, mint állatot szórakoztató nézni, és így a zsiráffal kapcsolatos minden kézművesség nagyszerű. Ezek a felsorolt ​​tevékenységek jó módja annak, hogy bemutassák az állatot a gyerekeknek.

Képek Forrás: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.