9 hód -kézműves ötlet és tevékenység óvodásoknak és gyerekeknek

Szeretné, hogy gyermekei elkötelezettek legyenek valamivel a nyaralás alatt! A hód kézműves ötletek a nagyszerű módja annak, hogy hagyják őket tanulni és szórakozni is. A művészet magában foglalja a papírmesterségek egyszerű vágását és beillesztését egy adott témához. Ez a legszélesebb körben végzett tevékenység az óvodákban, általános iskolákban, óvodákban stb.

A legjobb hódművesség óvodásoknak és gyerekeknek:

Íme néhány csodálatos hód által készített kézműves terv,

1. Cserkész hódfogas:

Cserkész hódfogas

Szeretné kialakítani a fogasát! Íme egy ötlet, amely tökéletesen segíthet a hódművészetben. Az akasztón egy központosított hód van, amely sapka felső kialakítású, cserkész egyenruhában.

2. Hód baba sapka:

Hód baba sapka

Igen, ez tökéletes ajándék lehet gyermekének gyapjúból. A ravasz hód különböző színekben kapható, így a medve teljes arca, két apró füllel fent. Ez kézzel készített, így puha tapintást kölcsönöz.

3. Papír edény hód maszk:

Papír edény hód maszk

A hódok kézműves ötletei arcmaszk készítéséhez mindig papír edényekből készülnek. A műalkotás papír kézműves festést, vágást és ragasztást végzett, hogy tökéletes arcmaszkot készítsen. Kézműves anyagokat kap alacsony költségvetéssel, ezért szerezze be ezt a kialakított mintát a hálószoba falához.

4. Betűrendes hódművesség:

Betűrendes hódművesség

Az ábécé játékának és elsajátításának népszerű módja az óvodásoknak szóló hódmesterségek. A mesterség minden ábécét megkövetel, amelyet farkával, fogaival és szemével ellátott hód tervez. Ez segít tanulni vicces módon, ez a stílus segít a tanároknak, hogy megtanítsák kis diákjaikat játékstílus mintára.

5. Kanadai hódipar:

Kanadai hódművesség

A kanadai hódról azt mondják, hogy az elfoglalt hódművészet & iparművészet. Selyempapír szerepekből, különböző formájú és mintájú diagrampapírokból készül, hogy teljes hód legyen. A barna színű kézműves hód vonzó megjelenést kölcsönöz.

6. Hód papírzacskó:

Hód papírzacskó

A papírzacskók érdekes módon ajándékozták meg a gyerekeket egyedi módon. A barna papírzacskót egy bagoly kivágása díszíti, amely aranyos megjelenést kölcsönöz a táskának, finom masnival a fogantyúk felett. Ez egy szép ajándék a kislányodnak, ez szépen kidolgozott.

7. Hód fogkefe tartó:

Hód fogkefe tartó

Egyedi ecsettartót keres! Íme egy hódgát kézműves kivitel papír edényből és fából, hogy tökéletes formát adjon az ecsettartónak. A mű könnyen illeszthető bármely fürdőszobához. Tudod, hogy kevés egyedi módon, hogy egy fülbemászó hód kézműves.

8. Szív alakú hód:

Szív alakú hód

Szeretne formákkal játszani tanítás közben! A szív alakú kézműves hódok lennének a legjobbak. A szív alakú rajzolt hódot imádnivalóvá teszik a különböző nyomtatási és kézműves munkák. Ez mosolyt csal a gyerekek arcára, szerezze be ezt a mesterséget a gyerekeinek.

9. Circle Beaver Craft Design:

Kör Beaver Craft Design

A kör alakú kézműves ötletek hódokhoz csodálatos dizájnt adnak, ha ónfedéllel kísérik. A kör alakú műanyag fedél segítségével kapható, amelyen a gyerekek színezik és ragasztják a szükséges formákat, és arcot alkotnak.

A hódmesterséghez rendszerint ragasztó- és vágóeszközök tartoznak, azonban a tanításban bekövetkezett változásokkal már színező formában is kaphatók könyvekben, műanyag borítóban és még sok másban. Le vannak vágva, formázva, és egyedi formát kapnak, hogy lenyűgözzék a nézőket a tanulással együtt.

Képek Forrás: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.