9 legjobb tanári napi kézműves ötlet gyerekeknek és óvodásoknak

Szeptember 5 -ét minden évben a Pedagógusnapként ünneplik világszerte, amely egyben Dr. S. Radhakrishnan születésnapja is. Ezt a napot alapvetően azért ünneplik, hogy megbecsüljék a tanárokat, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a gyermekek fényes jövőt teremtsenek. Szóval, miért ne köszönhetné meg őket néhány különleges ajándékkal!

Legjobb kézműves tanárok napja:

Íme néhány tanári napi kézműves ötlet, amelyeket széles körben használnak egyedi ajándékok adására a tanároknak.

1. Tartó a Lego -tól:

Pedagógusnapi kézműves ötletek gyerekeknek

Ez minden bizonnyal érdekes tanári napi mesterség lenne a tanárának. A Lego játék tégláiból készült, szoros és biztonságos tartót biztosít az írószerek és a mobiltelefonok tárolásához, miközben asztalokon dolgozik.

2. Köszönöm Virágcserép:

Köszönöm Virágcserép

Egy másik legjobb művészeti és kézműves ötlet a tanárok napján a hálaadó virágcserép. A virágcserép a skála szélével készült, amely a tanár kedvenc virágait hordozza, és megjegyzéssel köszönjük, hogy segített a növekedésben.

3. A tanár részei:

A tanári kézművesség részei a tanárok napjára

Az óvodásoknak szóló tanári napi kézműves foglalkozások hiányosak lennének a tanárok diagramjának részei nélkül. A kép tanári portrét tartalmaz, amely elmagyarázza a testrészeket és a funkciókat. Ez is segíti a tanulókat a tanulásban. Ha szórakozni szeretne a tanárok napján, akkor az ilyen típusú egyszerű, de vicces mesterségek a tiéd lesznek a tanárod számára.

4. Becsülési fa:

Pedagógusnapi kézműves ötletek óvodásoknak

A megbecsülési fa lenne a legjobb, amely apró jegyzeteket hordoz különböző diákoktól, akik megosztják nézeteiket vagy érzéseiket a tanárok iránt. Az ilyen kézműves ajándékok a tanároknak szintén osztályzatot adnak a tanároknak a nevükkel.

5. A legjobb tanári koronák:

A legjobb tanári koronák

Szeretne különleges megtiszteltetést adni kedvenc tanárának! A tanári ajándékok kézműves ötletei szép koronákat készítenek ideális módon. A koronák kartonpapírból készülnek, különböző mintákkal, gyöngyökkel és egyéb varázsaival díszítve.

6. Személyre szabott virágcserép:

Személyre szabott virágcserép -kézműves tanárok napja

Szeretné ajándékba adni tanárának kedvenc tanítványainak gyűjteményét! Ez a kézműves ötlet a tanárok számára megfelel az Ön igényeinek. Az edény papírokból készült napraforgót tartalmaz, a diákok központosított képével. Szép ötlet kézműves ajándékként a tanárnak a tanár napján.

7. Üzenet az Apple -nek:

Üzenet az Apple -nek

Arra gondol, hogy egy csomó üzenetet ajándékozhat osztálytársaitól! Készíts kreatív almát a különböző papírcsipeszekből, és hozz létre üzenetet az almából a tanárodnak. A papír széle piros színű, amely minden hajtogatásban üzeneteket hordoz, névvel a tetején.

8. Nyomtatott pillangó:

Pedagógusnapi kézműves ötletek gyerekeknek

Az óvodások számára készült nyomtatott tanári napi kézműves foglalkozások a tanárok ajándékozásának elfogadható módjává váltak. A pillangó különböző színű lábnyomokkal készült, így egy pillangó, személyre szabott üzenettel az oldalán.

9. Kézzel készített keret:

Kézzel készített keretes kézműves tanárok napja

Egy másik, nyomtatási lehetőséggel hasonlóan elkészített dizájn szintén a művészet és a kézművesség része. A keret kézzel vágott kartonpapírból készült, amely a tanár öt legjobb pontját tartalmazza a nevével és a tétel részleteivel. Ajándékozhatod ezt a mesterséget a tanárodnak az osztályodban lévő barátaiddal, ez a fajta kézművesség különleges elismerést ad az érintés pillanatának.

A tanárok napi mestersége új technika volt, hogy valami emlékezeteset kívánjon a tanároknak. A drága ajándékok helyett ezek a házi készítésű termékek környezetbarát lehetőségnek bizonyultak, amelyek kreatív dolgokat tanítanak.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.