A legjobb 11 játék 6 hónapos babának

Játékokra van szüksége 6 hónapos babájának? Akkor a megfelelő helyre jöttél. Ebben a korban a csecsemők fejlesztik azt a képességüket, hogy puszta kreativitásukból újat alkothatnak és építhetnek. A szülőknek lehetőséget kell adniuk gyermeküknek arra, hogy kreativitásukat játékok formájában alkalmazzák, és jó esélyeket kell biztosítaniuk bizonyos tevékenységekhez..

Íme a 9 legjobb játék 6 hónapos babájának.

1. Az egészségügyi útmutató játékok:

Játékok 6 hónapos babának 1

A szülőnek gondoskodnia kell gyermekéről a megfelelő egészséges játékkészletről, hogy a gyermek már egészen kicsi kora óta egészséges életet élhessen. Hogy mi lesz jó neki, és mi nem, ezt az ötletet az egészséges játékkészletnek köszönhetően fejlesztik ki, amely szinte minden babajáték -boltban elérhető, vagy egyszerűen megvásárolható az internetről.

2. Oktató játékok 6 hónapos korig:

Játékok 6 hónapos babának 2

Ebben a szakaszban oktató játékokra is szükség van, mivel ez a szellemi és fizikai fejlődés szakasza. A manapság elérhető különféle oktatójátékok meglehetősen fejlettek, és megfelelő mennyiségű releváns tudást biztosítanak a gyerekeknek, amelyekre az adott korban szüksége van. Az oktatójátékok valószínűleg az egyik legjobb ajándék 6 hónapos fiúnak.

3. A Baby Enter készlet:

Játékok 6 hónapos babának 3

Ez egy tudatfejlesztő és fizikai aktivitás a 6 hónapos csecsemők számára. Tele van színes struktúrákkal, amelyek szórakoztatják és elfoglalják a babát. Van egy kis tükör a jobb oldalon is, amely segít felismerni a babát, és önképteremtő program..

4. A fejlett töltött játékok:

Játékok 6 hónapos babának 4

Ezek nem normális kitömött játékok. Ezek a játékok segítik a babát abban, hogy fejlessze elképzelését az emberi testről. Ebben a korban nincs szabály az emberi test szigorú anatómiájának elsajátítására. Ez inkább édes és könnyű tanulási folyamat a baba számára. Ez az egyik legjobb játék a 6 hónapos babának.

5. A Musical Entertainment Set:

Játékok 6 hónapos babának 5

Ez a játékszett a 6 hónapos fiú számára alkalmas dobokat tartalmaz. Ezeket a 6 hónapos kisfiú könnyedén eljátszhatja, és vonzó színekkel és fényes anyagokkal is rendelkezik. Ezt a játékot könnyen lehet használni az interneten, ha valamilyen oknál fogva nem találják meg a boltokban. Először is, a gyermeknek nehézségei vannak a játékkal a magassági problémák miatt. Szóval, akkor tud dobolni, ha a padlón tartja. Ahogy elkezd felnőni, kihasználhatja ennek a dobkészletnek minden sarkát. 6-8 éves koráig vele marad.

6. A You Cars szett:

Játékok 6 hónapos babának 6

A Hot Wheels elképesztő autójáték -készletekkel rendelkezik a kisbabák számára. Az autók anyaga is nagyon könnyű, és könnyen lehet velük játszani anélkül, hogy bántanák magukat. A csecsemők megtanulják, hogyan változtatják az autók az irányt, és az autók gyors mozgása felkelti a figyelmüket. Ez az interaktív eszköz ideális csecsemőknek és szülőknek, akik együtt játszanak.

7. Az 5 hónapos szórakoztató készlet:

Játékok 6 hónapos babának 7

Játékokat keres a 6 hónapos babának? Íme egy csodálatos játék a 6 hónapos babának, amely rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek. Vannak színes golyók, amelyek elfoglalják a gyereket ezzel a játékkal.

8. The Move and Crawl Bright Light Ball:

Játékok 6 hónapos babának 8

A ragyogó fénygolyó elmondható, hogy az egyik legérdekesebb játék a gyerekek számára. Ez a játék gyönyörű kerek textúrát mutat, számos lehetőséggel és lehetőséggel szórakoztató és csábító színekhez.

9. Az elfoglalt tanulók játéka:

Játékok 6 hónapos babának 9

Itt van egy másik gyönyörű tanulási játékunk a 6 hónapos babának. Ez a játék gyönyörű textúrákkal és formákkal rendelkezik egy négyzet alakú dobozban. A játék 5 oldala, a gombok, az állathangok és nevek világítása – az egyik ideális játék 6 hónaposnál fiatalabb csecsemők számára is. A kocka minden oldala rendelkezik valamilyen tevékenységgel, és ez sokáig elfoglalja a babát.

10. VTech Lil ’Critters moosical gyöngyök:

Ez a zenei játék különböző textúrájú a baba tapintásának fejlesztéséhez 6 hónapos korban. A csecsemők könnyen megragadhatják a gyöngygyűrűt; fényeket és forgó négyzetet is tartalmaz, amelyek elősegítik a motoros fejlődést. Ez a kis állat több mint 30 játékos dallamot, hangot és kifejezést játszik. Ez a játék ideális kiságyakhoz, pelenkázó táskákhoz és babakocsikhoz. A zene az egyik legjobb módja a fantázia és a kreativitás felkeltésének 6 hónapos korában.

11. Baby Einstein Ocean Glow Sensory Shaker:

A csecsemők felfedezik a csörgést, amely minden érzékszervüket gyönyörködteti. A vidám medúza reagál a baba mozgására, és megváltoztatja a színeket, és klasszikus dallamokat játszik le a baba mozgására. Ennek a polipnak a csápjai texturált kötéllel ösztönzik a baba tapintási fejlődését. Ez a játék kis kezek számára készült, hogy könnyen megragadják. Az Ocean Glow Sensory Shaker Musical Toy tökéletes társ a baba számára, bárhová is megy.

A játékokon kívül itt van néhány olyan tevékenység, amelyet a kis 6 hónapos gyermekével együtt elfoglalhat.

1. Hasi idő:

Alapvető fontosságú, hogy a csecsemő energiát fektessen a hasába, függetlenül attól, hogy hangosan nem ért egyet.

Gyere le a földre a gyerekkel. Nézzen rá rezzenéstelenül, miközben feküdt a száján. Fektesse le gyermekét egy törülközőre, és finoman mozgassa egyik oldalról a másikra. Szúrja le, hogy mozdítás közben azt mondja: „Ó, ó, százszorszép, hoppá”.

2. Csináljunk ülést:

Ez nagyszerű tevékenység, ha a baba megtámasztja a nyakát. Óvatosan fektesse a babát a hátára, tegye karjait a baba karjai alá, és óvatosan emelje fel ülő helyzetbe. Amint a baba elegendő erőt nyer, ezeket a felüléseket úgy teheti meg, hogy fogja a kezét, és felemeli ülni.

A baba hamarosan uralkodni fog a fején, és ez nagyszerű motoros készségfejlesztés.

Amikor a baba 6 hónapos, rájön, hogy meg tudja tenni a dolgokat. Megértik az ok és okozat fogalmát, és ezt a képességet tovább fejlesztheti, ha korának megfelelő játékokat vásárol. A csecsemők támogatottan ülhetnek, néhányan pedig egyáltalán nem. A csecsemők imádják dörömbölni a játékaikat, mivel ez zajt ad, és szeretnek duzzogni. Mindig kövesse az életkori ajánlásokat

Fent a 6 hónapos baba legjobb játékai listája volt. Ezeknek a játékoknak a nagy részét magasra értékelik a különböző játékértékesítők és szülők, akik gyermekeiket ellátják ezekkel a játékokkal. Ez a cikk remélhetőleg segít abban, hogy eldöntse a legjobb játékokat a 6 hónapos baba számára.