A legjobb 11 játék kislányoknak

A várandós szülőknek vagy új szülőknek gyakran nehéz dönteniük a kislányoknak szóló játékokról. Hasonlóképpen, még azok a személyek is zavarban vannak a kislány játékok kiválasztásában, akik egy kismamát szeretnének megajándékozni a babaváráson vagy más hasonló alkalmakkor. Egy ilyen dilemma megoldásához összeállítottuk a 11 legújabb játék listáját a kislányod számára.

Játékok kislányoknak

Ajándékválasztásunkat nagyban befolyásolja a társadalom és a környezet. Győződjön meg arról, hogy nincsenek éles élek, apró részek vagy könnyen törhető alkatrészek és nem mérgező játékok. A gyerekek szeretik a játékokat, csak győződjön meg arról, hogy a játékok életkoruknak megfelelőek, izgalmasak és természetesen szórakoztatóak és biztonságosak. A játékoknak oktatónak kell lenniük, és javítaniuk kell a kreativitást.

1. Csörgések:

Játékok kislányoknak-csörgők

A csörgő az egyik kötelező játék a kislányok számára. A hangstimuláció felismerése a baba fejlődésének egyik legkorábbi jele. A kifejezetten lányoknak készült csörgések közé tartoznak az állati csörgők, a sima színes csörgők és a különböző formájú csörgők.

2. Zenei blokkok:

Játékok kislányoknak-zenés blokkok

Amikor nehéz elhallgattatni egy zavart vagy ideges babát, a zene gyakran megteszi a célját. Éppen ezért a zenei blokkok egyike a kislányok egyik megfelelő játéka. Miközben a blokkot a helyére teszi, zenés darabot játszik le, és a zajos babát egy időre elhallgattatják.

3. Babaház:

Játékok-baba-lányok-baba-ház

A legtöbb lány szeret babákkal és babaházakkal játszani, anyja és nagynénjei egyetértenek ezzel. A babák felöltöztetése, életükről és hitükről szóló történetek kitalálása nagyon gyakori forgatókönyv a növekvő csecsemők körében. Számos rekesz mutatja a ház különböző szobáit, a babaházak számos cikket biztosítanak a baba számára, hogy élvezhessék és produktívan elfoglalhassák.

4. Activity Gym:

Top 9 játék kislányoknak- Activity Gym

Az edzőterem vagy a baba tornaterem egy boltív, rajta játékokkal. A baba kényelmes a puha és színes babaszőnyegen, és igénybe veheti a boltívben lógó különféle játékokat. Miközben a baba megpróbálja megérinteni és elérni ezeket a tárgyakat, fejleszti vizuális és motoros készségeit.

5. Konyhai szett:

Játékok kislányoknak-konyhai szett

Ez az egyik legjobb kislány játék. Egy kislány gyakran utánozza anyját, és amikor látja, hogy édesanyja főz ​​és dolgozik a konyhában, gyakran vágyik erre. Nyilvánvaló, hogy fizikai veszélyek miatt lehetetlen hagyni, hogy a kislány a konyhába is bemerészkedjen. Ezért a konyhai szett a legjobb a kislány játékok között. A műanyag evőeszközökkel és konyhai eszközökkel a baba szívesen dolgozik rajta, és ugyanakkor megtanulja a hatékony példaképeket.

6. Fogazás:

Top 9 Játékok Baby Girls-Fogas

Amikor a kislány elkezd nőni és fejlődni a foga, az ínyirritáció hatására bármit a szájába tesz, hogy megnyugtassa. Mint ilyen, különböző típusú fogak készülnek a lányoknak, hogy biztonságos megoldást biztosítsanak a fogzás problémáira. Különféle kivitelben kaphatók, például kulcsok formájában, vagy csinos íjakkal és virágokkal.

7. Színes rejtvények:

A legjobb 9 játék kislányoknak-színes rejtvények

Egy növekvő baba számára fontos, hogy megtalálja a megfelelő kislány játékokat. A színes rejtvények fontos szerepet játszanak a kognitív fejlődésben. A babának csak ki kell egészítenie a hiányzó részeket egy adott képen a megfelelő színek azonosításával és a résekbe helyezésével. Ezek az egyik aranyos kislány játék.

8. Dangling cikkek:

A legjobb 9 játék kislányoknak-lógó cikkek

A fiatalabb gyerekek számára a kislányok játékai között lógó cikkek találhatók, amelyek rögzíthetők a baba kiságyához, babakocsijához és perambulátorához, vagy akár a falra. Számos lehetőség közül választhatnak, némelyik színes és zenés, míg mások csikorgó hangot adnak ki minden alkalommal, amikor megérinti őket.

9. Zenei telefonok:

A legjobb 9 játék kislányoknak-zenés telefonok

A technológia megjelenésével a telefonok a mindennapi élet elkerülhetetlen részévé váltak. Hogy ugyanezt bevezessük a csecsemőknek a káros sugárzás nélkül, a zenei telefonok megfelelő játékok a kislány számára. Lehetővé teszik a baba számára, hogy kísérletezzen a számokkal, és olyan dallamokat hallgasson, amelyek mindenki számára szimpatikusak.

10. Smink / szépség szett:

Engedd szabadon kislányod fantáziáját. Ezzel a szépségkészlettel a kis hercegnője órákat tölthet úgy, mintha kifejezetten erre tervezték volna. Ez egy nagyon aranyos és innovatív módszer a kreativitás és a motoros készségek elkötelezésére a lányod számára.

11. Babák:

A babák a lányok első szerelme. Mindig lenyűgözheti a kislányokat és a kislányokat babákkal, függetlenül attól, hogy hány évesek. A babababák különösen nagy sikert aratnak a kislányok körében, a Barbie és a Princess babák pedig nagyon gyakoriak az idősebb lányok körében.

Eddig olyan játékokat tárgyaltunk, amelyek kislányoknak alkalmasak; most vessünk egy pillantást néhány tevékenységre, amelyeket elvégezhet a kicsivel.

1. Splish Splash a kislányával:

A kislányok szeretik a fürdést. Tegye érdekesebbé ezt az időt új játékok és szivacsok bevezetésével. Hozzáadhat apró edényeket is, amelyekkel megtöltheti vízzel és öntheti. Ez segít neki megtanulni, hogyan töltheti meg az edényeket folyadékkal.

2. Szín, szín, milyen szín tetszik?

Nagyon fontos, hogy megismertesse a gyereket a színekkel. A gyerekek szeretik látni a színeket, mivel ez növeli a körülöttük lévő világ vizuális vonzerejét. Helyezzen körülötte színes játékokat, és segítsen neki a színeket az árnyalatok szerint rendezni. E tevékenység révén biztosan többet fognak tudni a színekről.

3. Buborékok, buborékok:

A gyerekek szeretik a buborékokat. Követik őket, és megpróbálják feldobni őket. Ez a játék biztosan lenyűgözi a kislányokat, akik izgatottan nézik az elsuhanó buborékokat. Biztosan mögöttük fog futni, hogy elkapja őket.

4. Készítse el a maraca -t:

Töltsön egy palackot rizzsel vagy hüvelyesekkel, és zárja le az üveget. Miközben a baba zörög és remeg, más hangot hallgat. Ez az első lépés, hogy megismertesse kislányát a zene világával.

Ajándékválasztásunkat nagyban befolyásolja a társadalom és a környezet. Győződjön meg arról, hogy nincsenek éles élek, apró részek vagy könnyen törhető alkatrészek és nem mérgező játékok. A gyerekek szeretik a játékokat, csak győződjön meg arról, hogy a játékok életkoruknak megfelelőek, izgalmasak és természetesen szórakoztatóak és biztonságosak. A játékoknak oktatónak kell lenniük, és javítaniuk kell a kreativitást.

A piacon elérhető online játékok és kiskereskedelmi üzletek kínálatában számos érdekes játék található, ezért fontos, hogy a gyámok olyanokat válasszanak, amelyek valamilyen oktatási értékkel bírnak, biztonságosak és megéri a felmerülő költségeket is. Így a kislányoknak szóló játékok kiválasztásakor tájékozott döntésnek kell lennie, és nem pusztán szeszélyeknek és képzelgéseknek kell alapulnia. A legtöbb játék, mint például a játék, a babaházak, a zsírkréta, az ujjfestés lehetővé teszi számukra, hogy gyakorolják kreativitásukat, és megtanítsák őket játszani másokkal.

Győződjön meg arról, hogy vonzó és tökéletesen biztonságos játékokat vásárol. Boldog ajándék!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80