A legjobb 12 játék, amellyel elkötelezheti magát 1 éves korában

Hurrá! Gyermeke végre 1 éves, és ez nyilvánvalóan születésnapi ünnepséget igényel. A baba ekkor már nevetni, mászni és beszélni is próbál. Vannak fantasztikus játékok, amelyeket ajándékozhat 1 éves kisfiának vagy lányának. A leghatékonyabbak azok a játékok, amelyek segítik őket a következő években, és jobb személyivé teszik őket a tudás, a fizikai megjelenés stb. Tekintetében. Ebben a cikkben a legjobb 9 játékot fogjuk rendelkezésére bocsátani éves vele.

Játékok egy éveseknek:

1. Alakrendező:

Ez az alakválogató segít a gyereknek felfedezni a különböző formákat és méreteket. Megtanítja nekik a kéz-szem koordinációt, miközben különböző tárgyakkal kísérleteznek.

2. Tolójáték:

A baba most kezdett járni, és most imádja tartani ezt a kis nyomást, bárhová is megy. Ez a tolójáték támogatja a babát, és biztonságot nyújt. 

3. Fürdőkacsa:

Tegyen minden fürdési időt, szórakoztató időt ezekkel az aranyos, nyikorgó kacsákkal. Ezek a lebegő gumikacsák a babák legjobb fürdőtársai. Különböző formákban vannak, például halak, hajók és más szórakoztató állatok.

4. A Sharp Shooter Toy:

Játékok 1 éves babának - A Sharp Shooter Toy

Ez egy csodálatos lövöldözős játék, amely a legalkalmasabb az 1 éves fiú számára. Ezenkívül az egyik leghíresebb játéknak minősítik 1 éves baba számára. Ez a játék lehetővé teszi a baba számára, hogy azonosítsa a különböző formákat, például négyzeteket, köröket stb. Ez az egyik leghatékonyabb dolog, amit valaha is biztosíthat gyermekének. Szinte minden csecsemő számára alkalmas, aki megfelel az adott korhatárnak.

5. AND-Generic 27db ABC/123 Fa blokkok betűk és számozódoboz tárolótokkal-klasszikus tanulókészlet:

Játékok 1 éves babának - klasszikus tanulókészlet

Itt van egy csodálatos játék, amely segíti a baba növekedését. Ez a játék valóban csodálatos mind a fiú, mind a lány gyerekek számára. Ez az érzelmi ingerek és az elme együttes erőfeszítését igényli.

6. Kuncogás Egy gyűrű:

Játékok 1 éves babának - Giggles Stack A Ring

Ez a többszínű játék újdonság az asztalon. Ez a játék gyönyörű textúrával és dizájnnal rendelkezik, fantasztikus és vonzó színekkel. Nagyon értékes a gyermekek számára, és elmondható, hogy csodálatos játék az egy éves kis bajnokok számára.

7. Digger The Dog from Funskool:

Játékok 1 éves babának - Digger The Dog From Funskool

Itt az ideje, hogy bemutassa a gyermeket a férfi legjobb barátjának. Ez a játékkutya olyan értékes, hogy bárki meg szeretné vásárolni. Gyönyörű kialakítású, és elmondható, hogy az egyik leghíresebb játék. A kutya is nagyon vonzónak tűnik. Ez az egyik legjobb babajáték 1 évesnek.

8. Funskool láncszemek:

A láncszemek egy másik gyönyörű játék a Funskool -tól, amely egy híres játékgyártó. Ez a játék gyönyörű kialakítású, és elmondható, hogy az egyik legkeresettebb játék az 1 éves gyermekek számára.

9. Fisher Price Rain Forest Musical Gym:

Játékok 1 éves babának - Fisher Price Rain Forest Musical Gym

Ez a játék híres szépségéről és annyi mozgásteréről, hogy a baba könnyen mozoghat. Ezért nevezik ezt a játékot Rain Forest Gym -nek. A szőnyeg jó anyagból készült, amely egyáltalán nem káros a babára, és esőerdő témát is tartalmaz.

10. A napsütéses Airbus játék:

Játékok 1 éves babának - A napsütéses Airbus játék

Ez a zenei játék vonzó megvilágítással rendelkezik, és a színek is változnak. Ez az egyik legjobb játék, amellyel gyermekét elláthatja. Alkalmas azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a repülőgépeket, és az egyik legjobb babajáték az 1 éves gyermekek számára.

11. Az alap csevegő telefon:

Játékok 1 éves babának - Az alapok fecsegő telefon

A Fisher Price Chatter Telephone szintén az egyik legjobb játék az 1 éves gyermekek számára. Azt lehet mondani, hogy az egyik legjobb játék, amelyet gyermekének az első születésnapján adhat. Ha játékokat keres az 1 éves kisfiúnak, akkor ez lehet a tökéletes az Ön számára.

12. A Saffire Rain Cloud babajáték:

Játékok 1 éves babának - A Saffire Rain Cloud babajáték

A lista utolsó az esőfelhős babajáték, amely az egyik legjobb játék lesz az 1 éves kislány számára.

Fent az egyik legjobb játék volt az 1 éves baba számára. Ezek a játékok a szülők hatékonysági besorolásán és a vásárlók pozitív visszajelzésein alapulnak. Ezek a legjobb babajátékok az 1 éves korosztály számára, és a fenti lista remélhetőleg segít kiválasztani a babának megfelelő játékot.