30 Tips til øjenmakeup til begyndere for at se smuk ud

Vi kender alle vigtigheden af ​​øjenmakeup i hele ansigtsmakeupen. Ingen makeup er komplet, hvis du forsømmer øjenmakeup. Her er en guide med øjenmakeupstip, som kan hjælpe os med at udforske mere om forskellige former for øjenmakeupmetoder. Ofte har vi en tendens til at koncentrere os og kun arbejde med et par øjenskygger og forsømme andre farver, men hele den kunstneriske sans ligger i, at vi skal være i stand til at blande forskellige typer farver på en fed måde og prøve dem. Hele ansigtsudseendet er kun komplet, når vi formår at arbejde med dybe skårne øjenskygger og vende i stilen med forskellige farver og blandinger.

Begyndere til øjenmakeup og tricks til at se smuk ud

Her for at guide dig med forskellige enkle øjenmakeupstip og tricks, som du selv kan arbejde med. De er velegnede til forskellige hudfarver, og du behøver ikke bekymre dig om kampen. Denne øjenmakeupguide til begyndere hjælper dig med selvtillid at arbejde på at få det dristige look til den næste lejlighed, så hvad venter du på, dykker i og eksperimenter med tillid!

30 bedste øjenmakeupstip til begyndere:

Lad os begynde vores øjenmakeup -vejledning trin for trin her. Disse tips hjælper dig med at lære, hvordan du bedst laver øjenmakeup derhjemme. Så lad os i dag tale om de 30 bedste, hvordan du laver øjenmakeupstip, der kan hjælpe dig med at anvende øjenmakeup korrekt og på den bedste måde.

Bedste øjenmakeupstip til begyndere

1. Base og Crease Makeup:

Hvordan laver man øjenmakeup trin for trin? For det første er det vigtigt at starte med bunden og folder. Enhver øjenmakeup begynder ikke i sig selv direkte ved at anvende øjenskyggen. Det er meget vigtigt at have en ren base eller øjenlåg, før du starter øjenmakeup. Vi ignorerer ofte denne kendsgerning og begynder at anvende øjenmakeup på overfladen, som har olie og snavs. Hvis nogen spørger, hvordan du anvender øjenmakeup trin for trin, skal du først begynde med bund og folder.

2. Prime lågene:

Prime lågene

Øjenlågsprimere er en ny trend i dag. Du kan købe disse fra enhver god mærkevarebutik eller online. Hvis du ikke vil bruge en ekstra penge på dette, skal du anvende en prik ansigtsprimer på dine øjenlåg og blande godt, mens du laver makeup. Dette hjælper din makeup med at sidde ordentligt og længere på dine øjenlåg.

3. Concealer:

Dette er meget vigtigt for at skjule de mørke rande under dine øjne. Enhver enkel øjenmakeup -tutorial vil også understrege brugen af ​​en concealer. Invester i en god concealer. Concealers antages ofte kun at blive brugt til ansigtet, men spidsen her er at anvende concealer på øjnene, da dette vil sikre, at øjenmakeup forbliver i en længere periode.

4. Color Concealer:

Vi står ofte over for problemet med blågrønne vener omkring vores øjne, eller øjnene kan være hævede på grund af mangel på søvn. Du kan investere i grøn farve -concealer, og disse vil minimere udseendet af de blålige årer. Efter påføring af dette kan du anvende normal concealer. Selv en normal øjenmakeup -tutorial for begyndere fortæller dig vigtigheden af ​​en farve -concealer.

5. Fundament:

Forsøm ikke foundation -applikationen på øjnene. Foundation, der skal holdes på hele ansigtet, skal påføres efter dette trin, så det får din hudton til at se jævn ud.

6. Adskil krydset:

Nogle mennesker har små øjne, og de kan adskille krydset mellem næse og øjne ved at anvende highlighter på det tidspunkt.

7. Tænk på kombinationer af øjenskygger:

Nu er det tid til at vælge den perfekte øjenskygge. I henhold til festligheder, fest og kjole skal du vælge de bedst matchende øjenskygge farver. Tag de nærliggende nuancer af det for let at blande godt. Vælg eyeliners i brun eller grøn for at markere brune øjne.

Øjenmakeup ser ud

 • Du har brune øjne og bærer derefter øjenskygger af guld, sølv eller mosgrønt.
 • Hvis du har grønne øjne, kan du bære brun eyeliner eller grønne øjenliner.
 • Du kan bære lyse nuancer af grønt, gyldent eller endda gråt til dine øjenlåg, hvis du har grønne øjne.
 • Hvis du har sorte øjne, skal du bære sorte øjenliner. Mørkerøde foringer kan også se godt ud.
 • Du kan prøve lysskimrende guld, lys blues, eller du kan også bære ferskenfarver.
 • Hvis du har grå øjne, kan du bære øjenliner i lys sort eller lyst kul. Og du kan også bære grønne eyeliners.
 • Du kan bære grå eller lys guld øjenskygge. Og du bør holde øjenlågene bløde i farven. Dette vil forbedre farven på dine øjne.

8. Øjenskygge:

Øjenskygge

en. Vælg farver:

Vælg først de bedste nuancer af farver i nærheden, hvad der kan matche din kjole og lejlighed.

b. Tænk på dybde og blanding:

Tænk over hvilken farve der skal blandes med hvilken anden farve og dybde på hver øjenskygge. Dybden og blandingen er det, der kan lave røgfyldt øjenmakeup eller blandet makeup med forskellige farver.

c. Forskellige lågafsnit:

Påfør øjenskyggen fra det indre øjenkrog og begynd at øge med nuancer i midten og slutningen af ​​øjet.

d. Tårkanal:

Forsøm ikke dette område. Påfør også en prik med øjenskygge i nærheden af ​​tårekanal

e. Ydre V -form:

Blend nær ydre V -område med V -form. Dette vil hjælpe alle øjenskygge farver til at blande godt og blande indeni.

f. Indre øjenkrog:

Tag sølv eller hvid øjenskygge og gnid på det indre hjørne af øjet for at få yderligere accentuering.

Sørg for let at blande i farve. Tag en blandingsbørste og blend den godt imellem for ikke at se forskellen mellem hver farve. Blanding er nøglehemmeligheden, jo mere du blander, jo mere godt vil det se ud. Den bedste måde at få øjenmakeup til at blande i farverne er at gøre det med en ren Q-tip applikatorbørste. Det skal altid ligne en farve, der bliver blandet ind i den anden og den næste i en anden.

9. Crease Highlighting:

Det er vigtigt at fremhæve folderområdet. Du kan gøre dette med en lysebrun øjenskygge. Dette er godt, når du vil bære noget neutralt til lågene. Dette kan være godt til kontormakeup.

10. Udtværing hjælper:

Tag en Q-tip applikatorbørste og smør kohl på den nederste kant. Dette giver en øjeblikkeligt røgfyldt effekt.

11. Lash Curler:

Øjenvipper

Nu er det tid til vipper. Krølning af vipperne kan udføres på flere måder. Du bør investere i en god vippecurler af et godt mærke og krølle dine vipper inden mascara -påføring.

12. Krølning med varme:

Du kan krølle vipper med varme i stedet for en øjenvippecurler. Opvarm en ske i varmt vand opbevaret i en skål og brug bagsiden af ​​en ske til at krølle dine vipper.

13. Påfør Transparent Mascara:

I perioder, hvor du ikke ønsker en mere fed farve på dine vipper, kan du bruge gennemsigtig mascara. En anden måde ville være først at anvende gennemsigtig mascara for først at fremhæve øjenvipper.

14. Mascara:

Mascara

en. Volumizing Mascara:

Det er nye opfindelser inden for makeup eller kosmetikindustrien. Du kan investere i volumizing mascara for at få mere volumen til vipperne.

b. Curling Mascara:

Dette er en anden god ting at investere i, hvis du vil have mere krølle end volumen.

c. Forlængende mascara:

Dette kan være godt for folk, der har tyndt og sparsomt vippehår. Og dette kan få dine vipper til at se længere og tykkere ud.

d. Klump falske vipper:

Falske vipper giver dig øjeblikkelig tykkere vipper. Du kan investere i klumpfalske vipper, og disse kan påføres med lim.

15. Falske Strip -vipper:

I stedet for vippeklumper kan du også bruge stripvipper. Disse er gode at investere i. Du kan anvende disse både på nedre og øvre vipper. For øvre vippevolumen kan du kun anvende dette på de øvre vipper.

16. Mascara før falske vipper:

Påfør lidt mascara, inden du anvender falske vipper. Dette får dine vipper til at holde sig til de falske.

17. Pincet:

Hold en pincet ved hånden, og dette hjælper dig med påføring af falske vipper.

18. Vinklet børste til gelforinger:

Eye Liner

Gel liner er en ny trend, og disse giver dig et tæt foring. Nu er det tid til applikation af eyeliner og kajal. Hvis du vil have den korrekte påføringsteknik, skal du altid bruge gelforinger med en god ren vinklet børste.

19. Sådan påføres gel liners:

Start med at påføre gelforingen fra det indre hjørne af øjnene. Gå op til midten af ​​låget og hold bredden den samme. Start igen fra øjenlågets ekstreme ydre og bevæg dig indad for at slutte dig til linjen i midten. Dette vil give dig en perfekt linje.

20. Øjne stramt foring:

På tidspunkter, hvor du ikke ønsker at se for sminket ud, skal du følge den stramme procedure for at få dine vipper eller vippelinje til at se fyldte ud. Dette er især vigtigt, hvis du har tynde vipper. Tag en eyeliner blyant i sort eller mørkebrun, og marker med prikker fra den indre overflade af øjenlåg i mellemrummet midt på vippehårene.

21. Hvid foring til lavere fælge:

Dette er en god ny teknik til at få en øjenmakeup i rampestil. Brug hvid liner blyant på den nedre vandlinje og normalt linje øverste øjenlåg med sort liner.

22. Udvidelser:

Extensions fungerer godt, når du vil have fed foringsmakeup. Du kan tegne forlængelser på det indre hjørne af øjet for et arabisk look.

23. Vingede foringer:

Du kan lave flere slags bevingede foringer. Disse er lette at gøre. Du kan bruge scotch tape til at markere punktet, hvis du har rystende hænder. Tegn stregen, og fjern derefter tapen. Dette kan give dig ordentlige bevingede formationer. Den sorte øjenmakeup afhænger generelt af god liner og bryn.

24. Vintage Eye Makeup Look:

For vintage øjenmakeup -look kan du tegne mere end en bevinget formation.

25. Forlængelse fra nedre låg:

Dette er et andet fremhævende trick til bevingede foringer. Du kan forlænge den bevingede formation fra den nedre kant og trække den opad for at skabe en 3. bevinget formation.

26. Øjenbryn og pandeblyant:

Øjenbryn og øjenbrynsblyant

Bruger brune blyanter til øjenbryn og i små streger skaber små hårlignende mønstre til at forsegle enhver tyndhed af hår på øjenbrynene. Brows er en vigtig del, og forsøm ikke at finde på dem. De definerer hele dine øjne.

27. Farver på øjenbrynsblyant:

Selvom mange blindt vælger en sort pandeblyant, er det altid nødvendigt at tage en brun, da de hjælper med at fremhæve det faktiske udseende. Sort kan få dig til at se kunstig ud.

28. Brow Gel:

Påfør gennemsigtig eller brun pandegel for at kamme dem godt. Du kan kun lave mørk øjenmakeup ved at fremhæve øjenbryn og definere dem godt.

29. Go Funky:

Det er ikke en dårlig ting at gå funky nogle gange. Du kan købe farvede fjervipper og anvende dem, ligesom du ville anvende falske vipper. Prøv nye ting som blå øjenmakeup eller katteøje makeup for at se finurlig ud.

30. Go Glitter sammen med Glitter Liners:

Du kan gå efter løse glitter og anvende disse på øjenlågene over normale øjenskygger og skabe en glitrende effekt. Glitter øjenmakeup er altid i trend. Dette er også velegnet som øjenmakeup til brune øjne. Hvis du også er vild med kraftige farveglitter, kan du prøve farvede glitterforinger, som kan fungere, når du skal til fest. Dette passer også godt til øjenmakeup til brune øjne, hvis du undrer dig.

Yderligere tips:

 1. Start med øjenmakeup først, og anvend derefter hele ansigtsmakeup. Dette kan hjælpe dig med at give chancen for at gnide eventuelle spor af øjenskygger, der spilder ud.
 2. Fremhæv øjnene med en highlighter. Dette er en god mulighed for at forbedre og fremhæve dine øjne og øjenskygge.
 3. Påfør highlighter derfor nær det indre hjørne eller øje og nær de ydre øjenbryn.
 4. Medtag makeup -indstillingsspray i slutningen af ​​makeup til hele ansigtet falder også på øjet for at få det til at blive på plads i lang tid.
 5. Invester i en god øjenskygge primer. Skab dybde for at få dine øjne til at se store og dristige ud.
 6. Gå aldrig glip af at fjerne øjenmakeup korrekt og rent. Dette er meget vigtigt for hudhygiejne. Du bør fjerne øjenmakeup med en god makeupfjerner eller med naturlig mandelolie eller jojobaolie. Du bør ikke falde i søvn med øjenmakeup på.

Håber du kunne lide vores guide til øjenmakeupstip. Disse tips hjælper dig med at se smukkere og mere stilfuld ud til enhver begivenhed og lejlighed. Øjenmakeup er afgørende og en vigtig komponent i fuld-face makeup og kan bryde eller få ethvert look. Derfor, jo lysere og mere trendy du tegner dine øjne, jo mere kan du se godt ud, da det er det, der forbedrer din skønhed og stil. God øjenmakeup vil skabe et look, der har et element af dimension.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Sådan lader du glitter på øjnene blive på plads længe?

Svar: Glitter kan forblive længe i øjnene, hvis de påføres godt. Først og fremmest skal en god primer påføres øjnene før øjenmakeup. Dette vil hjælpe med at sætte basen. Påfør endvidere også ansigtsmakeup -spray til øjnene, hvilket kan hjælpe øjenmakeup med at blive på plads i længere tid.

Q2. Hvor længe forbliver falske vipper på plads?

Svar: Falske øjenvipper kan forblive på plads hele dagen eller efter dit ønske og afhænger af, hvor godt du vedligeholder og får dem til at blive på plads ved at anvende god gel og lim for at klæbe dem godt.

Q3. Er falske vipper dårlige for øjnene?

Svar: Nej, det er en myte, at falske øjenvipper forårsager øjenskader. Falske øjenvipper på dagens marked er af højeste kvalitet. Det hele afhænger af dig, hvor godt du holder dem på plads og vedligeholder det.

Q4. Er Bright Red og Maroon Color Makeup velegnet til mørk hud?

Svar: Mørk hudfarve kan også passe godt til rød øjenskygge. Sørg for at blande det med nærliggende farvenuancer som brune og nøgenfarver for at få det til at se smukkere og mere passende ud.

Q5.Hvad er Nude Eye Makeup?

Svar: Nøgen øjenmakeup er ikke andet end øjenskygger anvendt i nøgenfarver, der er i nuancer af brun, hudfarve og hvid eller sort. Disse er en ny stil og ser ganske elegante og smukke ud. Dette er under kategorien lys øjenmakeup.