9 smukke nuancer af lyserød øjenmakeup til bryllup

Øjne er en meget smuk og attraktiv del af en kvindes krop. Hun kan udtrykke en stor tanke igennem dem uden selv at tale. For at fremhæve og få sin charme endnu mere frem, bruger hun noget fin makeup. Dette har også hjulpet hende med at få tillid. Ud af alle de forskellige slags er pink makeup blevet en ganske trend, og dens bedste designs er blevet delt i denne artikel.

lyserød øjenmakeup

Attraktivt og sødt Pink Eye Makeup Look in Styles.

Baby Pink Eye:

Baby Pink Eye:

Baby Pink Eye er smuk. Til dette skal du bruge en lys nuance af pink og blande den med noget hvidt. Påfør lidt base, så din makeup forbliver fast. Mal dine vipper med lidt mascara og skab fed og sexet piskeris af sort eye liner på hvert øje. Du vil ligne en diva.

Det skinnende lyserøde øje:

Det skinnende lyserøde øje

For at få dette look skal du først anvende lyserød øjenskygge på hvert øjenlåg. Brug derefter en lille smule sort for at få det til at se mørkere ud. Tag nu en hvid øjenskygge mod slutningen af ​​lågene, men sørg for, at du ikke blander dette for meget. Grænse med øjenliner, og du vil være klar.

Fire slag af sort:

Fire slag af sort

For de fire slag med sort skal du bruge lyserød øjenskygge og noget sort. Når du har malet dine øjne med lyserød, skal du kun påføre sort og plette på toppen. Tag nu din øjenforing og lav en meget tyk og mørk linje. Lav lange fire linjer på en sådan måde, så de stikker ud mod enden.

The Blended Pink:

Den blandede pink

For at få dette design skal du bruge både lyserød og lilla øjenskygge. Du bliver nødt til at blande begge farver på en sådan måde, at selvom det ser lidt blandet ud, kan adskillelsen være indlysende. Du kan også anvende en glitrende hvid øjenskygge på øjenkrogen. Brug smudsfri kajal til at fremhæve.

Barbie Doll Pink:

Barbie dukke pink

For at få Barbie -dukkeøjne vil denne makeup gavne dig enormt meget. Du kan bruge noget fint lyserødt flydende fundament til dette for at give dine øjne det smukke og feminine look. Brug din foring til at lave meget tykke linjer og kajal til grænsen til den nedre ende.

Perfekt pink og sort:

Perfekt pink og sort

For at gøre dette skal du male den øverste del af øjenlåget i pink og den nederste halvdel i sort. Smud og blend, men lad det ikke sprede sig langt. Brug mascara til at få dine vipper til at se store og flotte ud.

Den lyserøde og hvide:

Den lyserøde og hvide

Den pink og hvide makeup er et ganske unikt design. Til dette skal du male hjørneområdet af dine øjne i hvidt og resten af ​​det i pink. Du kan style det med nogle glitter og smarte designs. Falske øjenvipper og god øjenforing vil øge charmen.

Smuk pink og gul:

Ret lyserød og gul

Til dette skal du male dine øjenlåg med pink og skabe en kant med gul. Mal også hjørnet af dine øjne med gul. Sørg for, at din makeup ikke overskrider øjenområdet for meget, ellers bliver den forkælet.

Baby brun og pink:

Baby brun og pink

Til dette skal du først påføre lysebrun øjenskygge. Forlad enden af ​​lågene og påfør lidt sort. Blend nu lidt, men ikke for meget. Opret en meget tyk bølge med foringen og skab en stærk baggrund med lyserød. Din makeup er nu klar.